Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПОредната Кражба !
Модератор: dantho.mihov
- ribarq
- сериозен играч
ПОредната Кражба !
Денят е 26.08.2007г часът е 10и 30 ам. Мястото Пазара в Димитровград
Бях на работа и си продавах на масата реших да си оставя чантичката с 1100лв, лична карта, книжка с талонче , талоните на лека кола и джип , 2 телефона от по 300 и 500 лв риболовен билет, 2 карти за теглене на $$$ и др. дребни документи ... на равчето до масата на около 1 метър от мен оставих колежката сама за 30 минути и отидох до колата която е зад масата на 2-3 метра от нас и си чуварках в джабката ! излизам и си викам " я да си пална една цигарка" и ХОПП няма ми бъбрека (чантичката с п огоре изброените работи ) викам на колежката дай си да звъна да видя дали не е паднал по земята някаде дали ще се чуят телефоните ...... В МОМЕНТА НЯМА ВРЪЗКА С ТОЗИ НОМЕР
ВЕДНАГА СЕ СЕТИХ документите ми бяха задигнати под носа ми
заедно с др работи , щях да се пръсна от най здравото
тръгнах в паника да обикалям пазара и да го търся ---то че пари и телефони няма да намеря поне документите да си намеря ! и така след 2 часа , резултата беше ПЛАЧЕБЕН
отидох да пусна жалба в общинска . . . от там казаха ,че нищо немогат да направят и съм бил отишъл много късно и сега документите сигурно ми се намират в някой боклукчийски кош там да съм ги търсел ! написах ЖАЛБАТА до началникаи на връщане като некой клушар обиколих всички кошове
какво да се прави , в такъв момент нямаш избор
тръгнах си от пазара направо като ням , вътрешно горях ! за пръв път ми се случва да ме БОМБЯТ така Здраво
обадих се до емтел спряха ми номерата веднага ! Разтварям стоката , пребирам се и лягам и немога да си затворя очите , не мигнах поне час
след около 2 часа и половина излежаване и бездействие !ДРЪННН ДРЪНН : Домашния телефон звани разговорът протича така : " Ало Жоре да си изгубил нещо? : Аз питам: Кой се обажда .... : Венци бе от казармата дето служехме заедно ...... в първия момент се почудих, и се сетих де и му казах че не съм губил нищо , а са ми откраднали всичко (разказах му цялата история ) а то момчето е от едно Хасковско село и сега е Кадрови войник
и Вика " Братле намерих ти личната карта и някакви документи в Димитровград на релсите до пазара " и веднага го питах каде е , каза ми и тръгнах към тях ! взех си личната карта , книжката , талоните на колите РИБОЛОВНИЯ БИЛЕТ ! и др дребни документи и снимки
Отскочих до първия магазин , Ботиллка водка и Кола ! За здраве му викам ! Каза ми ,ако иска да ме закара да съм търсел парите и телефоните до релсите и му казах че няма смисъл щом е намерил документите разхвърляни , значи работата е ясна ! БЛАГОДАРИХ МУ ОТ СЪРЦЕ
и си тръгнах ! Евала , шапка му свалям ! нека повече такива чесни и почтенни хора да има !
като си прибрах си дадох сметка , че ако не бях влезнал в казармата , този човек нямаше да го познавам и нямаше да има намиране на открадените неща !!!
Ехх това е то , Ралността
Живота
В такива моменти е лошо да папада който и да било
дано някой ден не се случи така че да хвана този който се опитва да ми откраде така брутално каквото и да е
чупя му ръцете и краката с удоволствие , и после с удоволствие ще го лежа
(срещу някой друг лев и съм на вън )
Пазете си нещата като ходите по такива пазари особено в Димитровград
полицията е сигурна че са банда циганета който действат със жени циганки
не искам и няма да виня никой !
ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРОШКА КЪМ СЪГРАЖДАНИТЕ РОМИ !
Аз се поучих вече от случката , надявам се като четете тази тема да се замислите и да внимавате като се разхождате , пък то кадето и да било
и помнете първото нещо ! да се обадите на 166 при такива случки !може пък да ви помогнат !
"БОГ ДАЛ БОГ ВЗЕЛ "

Бях на работа и си продавах на масата реших да си оставя чантичката с 1100лв, лична карта, книжка с талонче , талоните на лека кола и джип , 2 телефона от по 300 и 500 лв риболовен билет, 2 карти за теглене на $$$ и др. дребни документи ... на равчето до масата на около 1 метър от мен оставих колежката сама за 30 минути и отидох до колата която е зад масата на 2-3 метра от нас и си чуварках в джабката ! излизам и си викам " я да си пална една цигарка" и ХОПП няма ми бъбрека (чантичката с п огоре изброените работи ) викам на колежката дай си да звъна да видя дали не е паднал по земята някаде дали ще се чуят телефоните ...... В МОМЕНТА НЯМА ВРЪЗКА С ТОЗИ НОМЕР

и си тръгнах ! Евала , шапка му свалям ! нека повече такива чесни и почтенни хора да има !
като си прибрах си дадох сметка , че ако не бях влезнал в казармата , този човек нямаше да го познавам и нямаше да има намиране на открадените неща !!!
Ехх това е то , Ралността

Пазете си нещата като ходите по такива пазари особено в Димитровград

ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРОШКА КЪМ СЪГРАЖДАНИТЕ РОМИ !
Аз се поучих вече от случката , надявам се като четете тази тема да се замислите и да внимавате като се разхождате , пък то кадето и да било

"БОГ ДАЛ БОГ ВЗЕЛ "

съчуствам ти напълно.преди години и мен ме сполетя същата участ
само,че във апартамента.върнаха ме във първи клас и още тогава полицайте викаха ако има на кой да се обадиш го направи при нас всичко е късмет да ги хванем.от тогава железни врати,застраховки,решетки но и това не дава сигурност
така,че пазете се и хванете ли крадци им отупаите прахта от гърбините 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: ПОредната Кражба !
забравяш най-важното ИЗБОДИ МУ И ДВЕТЕ ОЧИ па да видим как ще те разпознае та да го лежиш послеribarq написа:
![]()
![]()
Ехх това е то , РалносттаЖивота
В такива моменти е лошо да папада който и да било
дано някой ден не се случи така че да хвана този който се опитва да ми откраде така брутално каквото и да е
чупя му ръцете и краката с удоволствие , и после с удоволствие ще го лежа
![]()
![]()
(срещу някой друг лев и съм на вън )
![]()
![]()
![]()
"БОГ ДАЛ БОГ ВЗЕЛ "![]()
![]()
![]()
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
- hendekltd
- научил се да хвърля
...и пак - мангалите, та мангалите - само те обират, тарашат, бомбят. А откъде у тях толко акъл за изпечени и неуловими зули е друг въпрос.
Ама то видно, че си има люде предубедени и няма начин да им хрумне да мислят другояче. Да имаше чалъм хич да ги няма манговците, светът щеше да е къде-къде по-хубаво място, слънцето нямаше толкова да прежуля лятоска, зимата температурите нямаше да падат до минус 25, улиците нямаше да имат дупки, бензинът и нафтата щяха да са по левче, а зехтинът щеше да е лев-галон...а, да не забравим, и комунизмът щеше да е реално приложим.
Викам да спретнем специален профил за охулване на ромите, в който също така да се дават идеи как точно да се отървем от тях, а също така всеки да сподели мнението си - кои неща ще се оправят, след като ги изолираме всичкото ром. Да речем - на Юпитер - там атмосферата е мнооо ромска.
Ама то видно, че си има люде предубедени и няма начин да им хрумне да мислят другояче. Да имаше чалъм хич да ги няма манговците, светът щеше да е къде-къде по-хубаво място, слънцето нямаше толкова да прежуля лятоска, зимата температурите нямаше да падат до минус 25, улиците нямаше да имат дупки, бензинът и нафтата щяха да са по левче, а зехтинът щеше да е лев-галон...а, да не забравим, и комунизмът щеше да е реално приложим.
Викам да спретнем специален профил за охулване на ромите, в който също така да се дават идеи как точно да се отървем от тях, а също така всеки да сподели мнението си - кои неща ще се оправят, след като ги изолираме всичкото ром. Да речем - на Юпитер - там атмосферата е мнооо ромска.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Лоша работа, добре че поне документите си намерил а за парите не се коси много жив и здрав пари се печелят... Димитровградския пазар от край време си е привлекателна дестинация за крадците ти си там знаеш за какво иде реч... ако звъннеш в полицията имаш някъкв шанс дори и малък поне телефоните да откият а може и парите.
Ако ходиш на тоя пазар често ще ги хванеш ако не тези дето са те обрали то други там е пълно с такива... хващаш биеш а за лежането не се притеснявай само гледай до сакътлък да не се стигне.... Отдели един ден за обикаляне и наблюдаване и ти гарантирам че до края на деня ще си предотвратил поне две-три кражби. Създай същите усливия при които са ти откраднали чантичката. Сложи на същото място празна чантичка и я наблюдавай от разтояние ще има ефект.
.. за много от кражбите не се чува нищо щото много от хората се примиряват даже и колегите по маса неказват а това е много важно да се разгласява, хората да са по-бдителни и предпазливи.
Тия джебчиите са като бездомните кучета убиваш едните и на тяхно място идват други за това кастрацията е задължителна...
Ако ходиш на тоя пазар често ще ги хванеш ако не тези дето са те обрали то други там е пълно с такива... хващаш биеш а за лежането не се притеснявай само гледай до сакътлък да не се стигне.... Отдели един ден за обикаляне и наблюдаване и ти гарантирам че до края на деня ще си предотвратил поне две-три кражби. Създай същите усливия при които са ти откраднали чантичката. Сложи на същото място празна чантичка и я наблюдавай от разтояние ще има ефект.
.. за много от кражбите не се чува нищо щото много от хората се примиряват даже и колегите по маса неказват а това е много важно да се разгласява, хората да са по-бдителни и предпазливи.
Тия джебчиите са като бездомните кучета убиваш едните и на тяхно място идват други за това кастрацията е задължителна...

hendekltd написа:...и пак - мангалите, та мангалите - само те обират, тарашат, бомбят. А откъде у тях толко акъл за изпечени и неуловими зули е друг въпрос.
незнам каква ти е информацията но на Димитровградския пазар 80% от заловените за кражба са мангали. Това не е измислица а реалността който не вярва да иде да пита в полицията. От останалите 20% само 5% са за дребни кражби протмонета чанти и тн. останалите 15 са за сериозни злоупотреби при които изгаряш много кинти и дажи и колата със стоката може да ти замине.... Това приблизителни данни които сме ги коментирали с полицаи от Димитровград и Хасково и се отнасят за периода 2002-2005 невярвам сега нещата да са се променили.

ПОредната Кражба !
Много ми е жал за колегата ribarq,на който не са му откраднали нещо, той не знае какво е,добре че документите си е намерил,а за парите само той си знае с колко труд и пот си ги е изкарал,само една игла да ти откраднат си е мъка голяма защото само ти си знаеш колко ти е скъпа и ценна,но по-голямата мъка идва оттам,че в този труден момент се надяваш на помощ от местното РПУ и те с усмивка те пращат да пиеш една студена вода,ето там е бедата,че в един труден за теб,а и за всички момент,оставаш безсилен,сам,в безисходица,и от мъка за отнетото не ти остава нищо друго освен да споделиш преживяното с приятели та малко да ти олекне.Ако тези от РПУ-то си гледат съвестно работата,няма да са чак толкова трагични нещата,на мен преди два месеца ми откраднаха телефона на автомобилния пазар,по същия начин му бяха изкарали картата и веднага отидох до полицията,жалвам им се аз а оня отсреща зад гишето мляска една баничка,и едва ми изфъфли,че нищо немогат да направят,и да пия една студена вода,е пих си студената вода,купих си друг телефон(на изплащане)но пробрема с това не се реши,ето как поредния човек изгоря,ще има и още,и още,докато някой се сети в тази скапана община,че "ОБЩИНАТА"това сме ние,и както си плащаме съвестно данаците и таксите за пазар,така и те трябва съвестно да гледат на проблема на всеки един от нас дал пари на тази община независимо от къде е,защото таксите събирани от този пазар не са никак малки а къде отиват
???Макар че съм от този град моят съвет е-ЗА БОГА БРАТЯ,НЕ ХОДЕТЕ НА ТОЯ ПАЗАР

-
- кандидат преподавател
ribarg-взимаш една такава по евтина чантичка и в нея мотираш една пиратка от тези големите дето са по 2лв.махаш фитила и на негово място слагаш електро запалка с батерия 4,5волта с контакт вързан в последствие към капака на чантата и я оставяш неглеже така на някоя сергия,като я гепи мангала после гледай как ще му хвръкнат пръстетата на около и да видим друг път ще краде ли. 

ТОВА ми хареса!!!Поборников написа:ribarg-взимаш една такава по евтина чантичка и в нея мотираш една пиратка от тези големите дето са по 2лв.махаш фитила и на негово място слагаш електро запалка с батерия 4,5волта с контакт вързан в последствие към капака на чантата и я оставяш неглеже така на някоя сергия,като я гепи мангала после гледай как ще му хвръкнат пръстетата на около и да видим друг път ще краде ли.
Рибарче, съжалявам за загубата ти, но както каза и Илия , по-важното е че си жив и здрав. пари се вадят.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/