Помогнете в избора на фидер.

Модератор: Paublo_Eskobar

FeaRLesS
новобранец
новобранец

Помогнете в избора на фидер.

Мнение от FeaRLesS »

Спрял съм се на два модела на трабуко:
1. Neox game feeder 3.90 - като на самата пръ4ка пише 30-100 гр. като акция иначе си се води MH. Върховете с които върви са 1.5/2/3 oz.
http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... ts_id=1554
2. Spilfyter xd feeder 3.90 - тук нямаше обозначен грамаж на акцията само MH. Върховете с които върви са 1/1.5/2 oz.
http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... ts_id=1552
Това което аз различих от двете пръчки е, че Spilfyter xd е малко по-тънка и както се вижда от линка е малко по-лека и с по-малка транспортна дължина. Та ако някой има впечатления от тези модели, ще бъда благодарен ако изкажат мнение как са пръчките. Да добавя, че цените са около 100 лв. и разликата м/у 2-те е 3 лв. , като neox е по скъпата.
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Помогнете в избора на фидер.

Мнение от sme6ko83 »

Ако имаш възможност погледни и този! Имам го от две години и до момента оплаквания нямам,плюс това е с четири върха и твърд калъф.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

sme6ko83 написа:Ако имаш възможност погледни и този! Имам го от две години и до момента оплаквания нямам,плюс това е с четири върха и твърд калъф.

От този има ли хеви акция..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sme6ko83 »

Не,този модел е само MH на 3.60 и 3.90м!
FeaRLesS
новобранец
новобранец

Мнение от FeaRLesS »

А нещо за въпросните на трабуко. Или този е по-добър, но все пак ми идва с кажи речи 50 лв. повече, а и все си мисля, че трабукото ще е по качествено.
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sme6ko83 »

Имай предвид,че Трабуко е марка утвърдена от години което неминуемо се отразява на цената и то в негативна за нас посока!Иначе конкретно върху тези пръчки нямам поглед затова ще се въздържа от коментар.
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Ако е за затворени водоеми +1 за Ава Шимата.И аз го имам и ми служи вярно доста време.Иначе разликата от 50 лв.,я покриваш само с допълнителният четвърти връх и твърдият калъф :wink:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

За тези пари има доста по добри решения !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
FeaRLesS
новобранец
новобранец

Мнение от FeaRLesS »

В такъв случай давайте предложения до към 100 лв.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Има ИНТЕРНЕТ за целта ! Харесай си марка и я потърси в пространството ! Ако нямаш предпочитания си взимай първия Китаец и след , като прецениш ,че ти допада този риболов се насочи към нещо , което ще ти доставя удоволствие от този вид риболова !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
FeaRLesS
новобранец
новобранец

Мнение от FeaRLesS »

Имам си евтино китайче (под евтино разбирам до 40 лв), харесва ми този тип риболов и затова искам да си взема нещо по хубаво но да е около 100 лв. повече не мога отделя. В града в който се намирам тези които съм посочил ми се виждат най-сполучливи затова питах за мнение специално за тях. Но ако не са хубави тези на трабоко, приемам и други предложения за нещо по заслужаващо си, но като не ги разбивам питам тук. Иначе из нета много, но кое .. и то до 100-тина лв.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Имаме различни разбирания за евтино явно ! Разлика между Китаец за 40 и 100лв няма - освен ,че те лъжат повече с различните надписи по него !

FeaRLesS
новобранец
новобранец

Мнение от FeaRLesS »

Мда разбиранията ни са различни. А от тези двата които съм посочил може ли ми кажете кой да взема.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Нито единия !

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Аз ловя повече от ............ години с фидер на Трабуко и не защото не мога да отделя пари за нов ,а защото е перфектен ,даже имах два,но единия след изнудване го продадох на приятел :lol: За мен инвестиция във фидер над 150-200лв е разхищение :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”