Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Кастел-част 2
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Севлиевско
http://forum.nariba.com/viewtopic8273.html

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да драсна и аз някой ред по темата
Всичко започна така

Иначе казано, подготовка за риболов на дъно САМО на топчета с размер 18 мм и общо количество 15-16 кг, основи и аромати разни:скопекс, банан, шоколад, ягода и шокобан.
Язовирчето ни очакваше в пълния си блясък...

Избрахме да ловим на същото място както и при първото ни посещение...

...и макар тогава да не хванахме сериозна риба, бяхме си направили съответните изводи и знаехме че сега ще бъде различно!
Менюто за мач...

...и за дъно...

...и нашето за ""леко"...

... и "тежко"!

Монтажите които ми донесоха риби, инлайн и сейфти съответно с поводи на Кристън и Пелцер, тежести 90-110 гр, куки Оунър и Сейсам.

Уловените риби вече ги видяхте но ето няколко снимки още

За съжаление нямам снимки на девятката, защото поради разни причини не бях на язовира когато удари, но съм супер доволен че Камен я извади (страхотно сефте за новия ми Мавър!), и то на място което бях избрал за переспективно и захранвал през цялото време....познах!
Между другото за целия ни престой на Кастел никой не извади риба по голяма от 2,5 кг , което само потвърди правилно избраната от нас стратегия и тактика при търсене на по едрите обитатели на водоема.
Изключителен излет!
Късмет и успех на всички!

Всичко започна така

Иначе казано, подготовка за риболов на дъно САМО на топчета с размер 18 мм и общо количество 15-16 кг, основи и аромати разни:скопекс, банан, шоколад, ягода и шокобан.
Язовирчето ни очакваше в пълния си блясък...

Избрахме да ловим на същото място както и при първото ни посещение...

...и макар тогава да не хванахме сериозна риба, бяхме си направили съответните изводи и знаехме че сега ще бъде различно!

Менюто за мач...

...и за дъно...

...и нашето за ""леко"...

... и "тежко"!

Монтажите които ми донесоха риби, инлайн и сейфти съответно с поводи на Кристън и Пелцер, тежести 90-110 гр, куки Оунър и Сейсам.

Уловените риби вече ги видяхте но ето няколко снимки още

За съжаление нямам снимки на девятката, защото поради разни причини не бях на язовира когато удари, но съм супер доволен че Камен я извади (страхотно сефте за новия ми Мавър!), и то на място което бях избрал за переспективно и захранвал през цялото време....познах!
Между другото за целия ни престой на Кастел никой не извади риба по голяма от 2,5 кг , което само потвърди правилно избраната от нас стратегия и тактика при търсене на по едрите обитатели на водоема.
Изключителен излет!

Късмет и успех на всички!
Последно промяна от rikosheth на Вто Авг 28, 2007 11:49 pm, променено общо 1 път.

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
- hendekltd
- научил се да хвърля
Колега, идея за маршрута до там от Габрово?sapuna1971 написа:Севлиевскоhttp://forum.nariba.com/viewtopic8273.html
Благодаря предварително!
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
- hendekltd
- научил се да хвърля
Оправихме се, колега, благодаря.камен написа:Колеги ,не мога да разбера-всичките имате гугъл с пътни карти.Отивате на Севлиево,търсите село Кастел и го намирате.Камбата написа:Къде се намира този язовир?
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=4cc09 ... restGo.y=8
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!