Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
от днеска на бучино започват яко да пускат шарковци,и мисля от утре даги смажа
- jasonsmith
- разбира нещата
Нещо Панчарево се изгуби от темата та отидох да го проверя .Около стената хванах десетина дребни бабушки на бял със захранване с кастери. Интересно- не клъвна уклей ,а пробвах на плитко .Някой бил ли е към лебеда, сигурно уклея още е там?
Колега на Панчарево на гумаджийницата редовно дава уклей, редки бабушки и много ситнеж на бял червей или пинки почти без никакво захранване евентуално може да пробваш да подаваш с прашка червей
- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги, някой има ли инфо за Слаковци или за Ярджиловци(стария язовир или там как се води), че се чудя къде да ходя.
- CERRUTI
- сериозен играч
За Ярджиловци-има нови арендатори,до колкото съм запознат утре или в петък ще се пуска риба,знам го от сигурен източник.....SL1m написа:Колеги, някой има ли инфо за Слаковци или за Ярджиловци(стария язовир или там как се води), че се чудя къде да ходя.

- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
CERRUTI написа:За Ярджиловци-има нови арендатори,до колкото съм запознат утре или в петък ще се пуска риба,знам го от сигурен източник.....SL1m написа:Колеги, някой има ли инфо за Слаковци или за Ярджиловци(стария язовир или там как се води), че се чудя къде да ходя.
Аз там никога не съм ходил, обаче мисля да го посетя да го видя. Мерси за инфото.
За кой от двата водоема на Ярджиловци става дума? За стария или за новия? Кой от двата е с нов арендатор? И за кой от двата става дума за зарибяване?CERRUTI написа:За Ярджиловци-има нови арендатори,до колкото съм запознат утре или в петък ще се пуска риба,знам го от сигурен източник.....SL1m написа:Колеги, някой има ли инфо за Слаковци или за Ярджиловци(стария язовир или там как се води), че се чудя къде да ходя.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- akoto13
- ще става разбирач
Здравейте приятели.Утре или в събота съм свободен и ще замятам на платено.Много ми се ловят каракуди.Въпроса е къде се лови в момента.Ако някой знае и иска,нека сподели.Ако не където сабя покаже.Мерси
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
jagger1 написа:За кой от двата водоема на Ярджиловци става дума? За стария или за новия? Кой от двата е с нов арендатор? И за кой от двата става дума за зарибяване?CERRUTI написа:За Ярджиловци-има нови арендатори,до колкото съм запознат утре или в петък ще се пуска риба,знам го от сигурен източник.....SL1m написа:Колеги, някой има ли инфо за Слаковци или за Ярджиловци(стария язовир или там как се води), че се чудя къде да ходя.
Мисля че колегата говори за стария.
Колеги, дайте някакво инфо за Пожарево, какво излиза и най-важното има ли въобще някакъв смисъл да се ходи?
Рибата винаги е на другия бряг
В понеделник на Ярджиловци стария - 2 каракудки и добре че беше ситния уклей да спася капото, чух за извадена пастърва 1 брой на целия водоем. Това на фидер /нямаше пипане/ ,мач и директна осмица
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
някои скоро разхождал ли се е до платеното на богров за зьбатки
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз, ама сиги ловя на тапа и си ги плашам.

Риболовци.