Грозна картинка

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Грозна картинка

Мнение от barutchiata © »

Обръщам се към всички посещаващи narba.com .Много моля не влизайте в пререкания с модераторите.Те са хората които се грижат да има ред във форумите, преценят коя тема къде и е мястото , дали да бъде заключена или изтрита .Вчера един нов потребител едва с четири поста дори е отпратил обиди и заплахи към sapuna1971
sapuna1971 написа:Това получих тази вечер на лични-
niakoi написа:PALIA4O vinagi 6te ima MI6oci i kompleksari zakliu4va6ti tem
niakoi написа:Заглавие: slagam te NALI ZNAe6 KADE
не сам по писането предпочитам други спортaве /дано ниакаде се засечеме 6те ти покаja ПОСЛЕДНИТЕ ВАЗЛИ в РИБОЛОВА / САПУН /че/
Ето и творенията му - http://forum.nariba.com/search.php?search_author=niakoi

Така ще е приятелю!В разделите,които модерирам ще се пише на Български език,ще се спазват правилата,ще се толерира точно подадената информация,а приятелските отношения ще са на първо място.Ако не ти харесва-чети си и мирувай!Ама май се лиши и от тези права!

Пък дано се засечем!
Този niakoi вече е със банн само където остава едно неприятно чуство у някой от нас.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Хубава работа.Станахме като Народното събрание.Във връзка с това,не може ли да се направи програмка или нещо такова,че в темите да не може да се пише на латиница?Ясно е,че при регистрация никой не чете условията за това.Риболова е хоби,а хобито е за доставяне на удоволствие,а не неприятности и закани.
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

В почти всички държащи на себе си форуми в БГ задължително се пише на кирилица! А обидите към модератори и администратори са некоректни най-малкото поради факта , че тези хора правят усилия този форум да бъде на ниво и да не се превръща в място на хаос , обиди и междуличностни отношения. Тъй че призовавам всички: нека да ценим напълно безплатния труд на екипа на форума и да се постараем това място да е все така интересно и приятно за всеки от нас! Подобни действия като горепосочените не правят чест никому.
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

До колегата NIAKOI: ако може аз да ти отговоря вместо SAPUNA 1971-не е това начина да се държиш в обществото(още повече сред риболовци).Ако искаш да се срещаш с него ,мисля ,че ще бъде на срещата на яз.Жребчево.Ако имаш късмет може и аз да съм там. П.П Забравих да спомена,че въпреки,че съм отличник по литература,също съм фен на други спортове .
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

грозна картинка

Мнение от Диканаров »

Колега Някой, ако не си разбрал тук сме преди всичко приятели и после риболовци. Главното при нас е толерантността, точността и взаимопомощта. Имало е и преди арогантни и надменни хора, незачитащи правилата на форума. Всеки от нас има права,НО И СТРОГИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ Никой от нас не толерира член позволяващ си да ругае или заплашва друг член. Мисля, че само ще загубиш, ако се подхлъзнеш по тази плоскост. Ще загубиш не само правото си на участие във форума, но и най-важното :- всички нас, като колектив, а ние сме от цяла България. Помисли! Сапуна е достоен колега и е уважаван от всички ни. Ако прецениш, че си го обидил незаслужено би следвало да се извиниш! Има грешка, има и прошка! Ако ли не , прав ти път! :evil: :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Болно е,когато човек се стреми всячески да помогне,а в отговор бива замазван с кал.Не се сърдя на никого и за нищо.Свикнал съм.Разни хора-разни характери.Така че,да сложим черта на тази тема!!!

Баруте,не беше нужно!Да не разваляме настроението във форума с подобни теми.Знаеш,че те са ежедневие,така че вземи я делни! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

и аз съм на Жребчево със Сапуна... а и още някои колеги... заповядай!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Това вече е върха на простотията :evil: . Както беше написал един колега , не помня кой , на много хора им личи " преклонната " възраст по написаното.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Кърцата написа:и аз съм на Жребчево със Сапуна... а и още някои колеги... заповядай!!!!
и аз ще съм там. ДА ЗАПОВЯДА.

Пък негодника му(НЯКОЙси) даже не е писал от каде е!
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Де да можех(ама няма да мога) да дойда и да ви гледам саира :lol:
Да седите и да чакате "Някой си" виртуалчо да се появи да търси Сапуна ,а не да вадите риби :shock: :lol:
Айде стига заебете(ще ме извините за грубия език) ги тея спористи ,които не могат да пишат ,шампиони по фигурно пързаляне и т.н. и се гледайте кефа :wink: Келеметета са много -и винаги ще ги има, ама на 100% от тях не ще се издадът на гьола,щото там когато си на една ръка растояние(не цитирам Бойко Борисов :lol: ) играят други правила :twisted: не е като в нета :roll:
До "Някой":
Спортувай момче спорта е хубаво нещо,но не забравяй да бъдеш спортсмен :!:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”