Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За плетените влакна и спининга
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: За плетените влакна и спининга
Съгласен съм, може би не е толкова популярно, защото беше по-скъпо преди. А и защото са го означили с диаметър, който няма нищо общо с реалния.Съгласен съм относно дебелината, но прави по добър кастинг въпреки че е по дебело.. и по малко се разнищва от ПП - по издръжливо е на охлузвания по камъни и др., което предполагам се дължи на по стегнатата оплетка. Все пак мисля, че за парите си е най доброто което се предлага в България.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Съпоставено с новото оригинално ПП , Климакса има единственото предимство че тук се продава по-евтино . От там натам ....
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Здравейте, моля за мнение за следните влакна :
http://fishing-market.com/shop/product/ ... 20-mm.html
- Павел Иванов
Лошо , много лошо 

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
За плетените влакна и спининга нашия модератор гусин
Павел Иванов го е уписал много точно и ясно малко
по нагоре в темата за плетените влакна.Наслука
Павел Иванов го е уписал много точно и ясно малко
по нагоре в темата за плетените влакна.Наслука
- Vid
- кандидат преподавател
Абе, като за начиниещи риболовци, вземайте ментето на ПП за 16-17 лв., няма грешка въпреки че диаметъра му е .... и си свиркайте....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
моля за мнение за Berkley - Whiplash Crystal - 0,06, благодаря предварително.
- Павел Иванов
Лошо , много лошо 

Павел Иванов
Павел Иванов
благодаря
Оттам натам ..........Климакса е в пъти по-додър от въжето ПП.Има диаметри 0,08,мене ме радва.А много ми е любопитно,кои измисли баснята за много по-големия диаметър,някои виден специалист ще да е.
Абе аз ли пропуснах нещо четейки мненията по темата или наистина никой не писа, че така нареченото плетено влакно си иска и прът с подходящи водачи и подходяща макара. В противен случай разочарованието е сигурно. Пиша това защото на мен нямаше кой да ми обясни и с първото си плетено влакно допуснах фатална грешка.
Ако някой има повече опит с новия нанофил на Berkley, нека сподели мнение. Скоро си купих такова влакно, ползвал съм го съвсем малко / по обясними причини / за спинингов риболов и ме интересува мнението на колегите с повече опит: доколко са верни изтъкнатите в рекламите предимства спрямо плетените влакна.
Ако някой има повече опит с новия нанофил на Berkley, нека сподели мнение. Скоро си купих такова влакно, ползвал съм го съвсем малко / по обясними причини / за спинингов риболов и ме интересува мнението на колегите с повече опит: доколко са верни изтъкнатите в рекламите предимства спрямо плетените влакна.
Това за водачите и макарата е коментирано многократно.Аз имам пръчка с водачи които не са подходящи и смених само върховия.Една година след това-никакви проблеми,а ползвам само плетеняк.За нанофила http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... Berkley%2Cgamon написа:Абе аз ли пропуснах нещо четейки мненията по темата или наистина никой не писа, че така нареченото плетено влакно си иска и прът с подходящи водачи и подходяща макара. В противен случай разочарованието е сигурно. Пиша това защото на мен нямаше кой да ми обясни и с първото си плетено влакно допуснах фатална грешка.
Остави само стъпки