Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Нещата от живота.
Модератор: nkolev66
-
- разбира нещата
Re: Нещата от живота.
Здравейте младежи
Към8:30 забегнах от работа и в Бургас,към 9:00 вече бях пред кабинета,но докторите бяха на визитация,прегледи и тн. тн. Успешно към 9:30 вече бях "проснат" на една маса в кабинета ,а в ушенцето ми набиха траба,нееее-тръбище
После Др.Ангелов домъкна някакъв апарат-нещо като микроскоп но умножено по много,с две големи дръжки отстрани и се почна голямото гледане,чесане на бялата коса,"повикайте др.Стефанов(може и Стаменов) да беше,пак процедурата със чесането на главата,гледане и тн.тн.Дотук добре.Айде сега в съседния кабинет-вътре като в звукозаписно студийо-онемях
Слагай теззи слушалки-чуваш ли-не,сега -да,сега-не,сега -да-и така до бескрайност-това било Аудийография.Тука е момента да вметна че и двамата доктори постояно нещо си коментираха,записваха-ма модерна работа.
Оттам айде в офиса(имаше по-голяма плазма от комшията до нас)
и си говорихме,говорихе-докъм 11:30
Сега най-важното:Понеже тъпанчевите мембрани са ми били "дебели' и здрави с аудийографията не можело да се открие че съм имал;.....въспаление във вътрешното ухо(,течност,мехурчета)
Ноооо,имало вероятност "старата версия"със баротравмата на вътрешното ухо да не е 'фишек",но вероятността била приблизително-80 към 20 в полза на инфекцията-ДОБРА НОВИНА,Вследствие на налягането и движенията на главата във водата при гмуркане течноста с мехурчетата влияела на нерва-отиващ в вестибуларния апарат-и оттам замайването,падането на кръвното,повръщането(по време на което имало рефлекс за вдишване междууууу.. "напъните',и дори и да си 2 метра под водата-не ми се мисли-ма аз баш до там не съм не съм се докарвал де.Че затова и ми бил забранил да гмуркам.От друга страна било много малко вероятно инфекцията,да е предизвикана от баротравма,ако я има въобще-Добра новина.
Та сега лекуваме инфекцията,след седмица ще стане ясно точно каква е "диагнозата"
Момчета,благодаря ви на всички за подкрепата и загрижеността.
Борбата продължава,няма се даваме я-в най-лошия случай-цял живот на "перископна дълбочина"
"Най-ТЪМНО е,преди да СВЕТНЕ"-една от любимите ми поговорки
Поздрави и Наравни
Към8:30 забегнах от работа и в Бургас,към 9:00 вече бях пред кабинета,но докторите бяха на визитация,прегледи и тн. тн. Успешно към 9:30 вече бях "проснат" на една маса в кабинета ,а в ушенцето ми набиха траба,нееее-тръбище

Оттам айде в офиса(имаше по-голяма плазма от комшията до нас)

Сега най-важното:Понеже тъпанчевите мембрани са ми били "дебели' и здрави с аудийографията не можело да се открие че съм имал;.....въспаление във вътрешното ухо(,течност,мехурчета)

Та сега лекуваме инфекцията,след седмица ще стане ясно точно каква е "диагнозата"
Момчета,благодаря ви на всички за подкрепата и загрижеността.
Борбата продължава,няма се даваме я-в най-лошия случай-цял живот на "перископна дълбочина"

"Най-ТЪМНО е,преди да СВЕТНЕ"-една от любимите ми поговорки

Поздрави и Наравни
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Горе главата,и мен ме изкараха че не чувам добре с лявото ухо преди няколко години, а в казармата бях радиотелеграфис.И както теб обиколка на кабинетите УНГ. Ухото здраво причина няма, минах всевъзможни прегледи и нищо,получил съм удебеляване на тъпанчевата мембрана, и вече не била така еластична.Никога не съм боледувал от уши.
Тольо, какво стана, ходи ли на изследвания, какви са резултатите?
Никоя риба не е по - важна от живота !
Абе Ватусе, тук Тольо се оплаква от уши. За очите темата е друга
.
Е, Тольо, вземи сега малко въздух. Май ще го бъде и по-нататък топенето на чушката. Хайде успех! И като си изгълташ антибиотика, пак да докладваш
.

Е, Тольо, вземи сега малко въздух. Май ще го бъде и по-нататък топенето на чушката. Хайде успех! И като си изгълташ антибиотика, пак да докладваш

-
- разбира нещата
Здраво Момци
Пак за моя ми си "проблем".Вчера бях в Бургас на преглед при д-р.Ангелов в Орб-то,и след кратък преглед заключението му е че съм "бетон"-няма ми нищо.( миналата година наесен пак го бях чувал,но от д-р. Аврамов и след едно къпане по неволя в Приморско и аз бях на това мнение,до скоро).Попитах доктора каква е диагнозата и от какво съм страдал:Инфекция във вътрешното ухо(вече успешно излекувана)-според него.Имам чувството че пак съм на изходна позиция,но ще видим тия дни.
А иначе момчетат почнаха да взимат по някоя и друга риба на пристанището"стрелбището",но засега е рехава все още.От три дена съм с хрема,но тези дни като ме отпусне съм вътре.
Бат Пламен ме носочи към:http://www.sphospital.com/bg/dr-7.php,като "последна надежда",но ще е в най-добрия случай наесен че с тоз моя финансов "колапс"(май тази година ми е хроничен)
Поздрави и наравни на всички и умната,особено с ушенцата

Пак за моя ми си "проблем".Вчера бях в Бургас на преглед при д-р.Ангелов в Орб-то,и след кратък преглед заключението му е че съм "бетон"-няма ми нищо.( миналата година наесен пак го бях чувал,но от д-р. Аврамов и след едно къпане по неволя в Приморско и аз бях на това мнение,до скоро).Попитах доктора каква е диагнозата и от какво съм страдал:Инфекция във вътрешното ухо(вече успешно излекувана)-според него.Имам чувството че пак съм на изходна позиция,но ще видим тия дни.
А иначе момчетат почнаха да взимат по някоя и друга риба на пристанището"стрелбището",но засега е рехава все още.От три дена съм с хрема,но тези дни като ме отпусне съм вътре.
Бат Пламен ме носочи към:http://www.sphospital.com/bg/dr-7.php,като "последна надежда",но ще е в най-добрия случай наесен че с тоз моя финансов "колапс"(май тази година ми е хроничен)
Поздрави и наравни на всички и умната,особено с ушенцата

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
- alex_vp
- научил се да хвърля
Това са добри новини Тольо! Надвам се следващият ти пост да е снимка с риби 

-
- разбира нещата
Току що прибирайки се от панайра в Поморие
,"засякох" Бат Андрея и Личев с улова им от 15:30 до към 18:00 малко по-на юг от Бургас.Миииии-жалко че такива "хора" не пишат по форуми,ма таКа е в живота

-
- ще става разбирач
Да сме живи,
да сме здрави,
по рифове и
по градинки ,
да стреляме рибоци
и с приятели накрая,
да споделим урожая.
Жив и здрав да си ни Толио,
а ушите занапред да слушат,
за сезона 2012та,
твоите подвизи подводни!
да сме здрави,
по рифове и
по градинки ,
да стреляме рибоци
и с приятели накрая,
да споделим урожая.
Жив и здрав да си ни Толио,
а ушите занапред да слушат,
за сезона 2012та,
твоите подвизи подводни!
Наборе, какво да ги правим тези моми
?
Тольо, дано да си наистина добре, но имай няколко наум като започнеш да влизаш.

Тольо, дано да си наистина добре, но имай няколко наум като започнеш да влизаш.

Тольо в другия форум има коментари по твоя въпрос, даже Пипин е сложил линк на една маска която използва Апостол Радев. Разгледай ги , може пък да има полза.
Пашата обича смелите.
-
- разбира нещата
даже Пипин е сложил линк на една маска която използва Апостол Радев. Разгледай ги , може пък да има полза.
Видях я бат Златко,но моя "проблем" е във вътрешното ухо(поне затова всички специялисти са на едно мнение),нямам проблеми с изравняването,пък и предпочитам да си напълня ушенцата с водичка и още нещо:)
А че си имам някакви "страхове"-няма да крия(имам две дечица на две и шест годинки),ще гледам две три влиззания като за начало да съм с "придружител", и буя на D-ринга (да пази господ,сещатете се защо-предполагам)
Поздрави на всички и нравни и умната с ушенцата еЙ:)
Видях я бат Златко,но моя "проблем" е във вътрешното ухо(поне затова всички специялисти са на едно мнение),нямам проблеми с изравняването,пък и предпочитам да си напълня ушенцата с водичка и още нещо:)
А че си имам някакви "страхове"-няма да крия(имам две дечица на две и шест годинки),ще гледам две три влиззания като за начало да съм с "придружител", и буя на D-ринга (да пази господ,сещатете се защо-предполагам)
Поздрави на всички и нравни и умната с ушенцата еЙ:)
Тольо, моля те следващия път като видиш пак бат Андрю да го поздравиш от мен.
-
- разбира нещата
ruslani4 написа:Тольо, моля те следващия път като видиш пак бат Андрю да го поздравиш от мен.
Задължително Руслане,стига да се видим тея дни,че с Личев много почнаха да "забягват" на Юг-като лястовички са