Maver 301 competition plus
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- galfii
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Maver 301 competition plus
Поради преминаване в по горен клас щека попаднах на следното предложение-Maver 301 competition plus,чисто нова.Проблема е че не мога да намеря информация за нея.Трябва ми да може да се пребори с риби до 5-те кила.Ако някои има преки наблюдения и информация за въпросната щека,като строй ,баланс и поведение ,ще съм много благодарен ако ги сподели.301 на кой модел от по новите модели като номерация отговаря?И каква е разликата между competition и competition plus?
Винаги кълве един час преди да отида на язовира и половин час след като си тръгна!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Maver 301 competition plus
Модела е от 2007 година. Едно стъпало под върха на компетишън линията. Ето ти линк с данните на щеката.
http://www.gofishing.co.uk/Angling-Time ... hing-pole/
http://www.gofishing.co.uk/Angling-Time ... hing-pole/
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Maver 301 competition plus
Аз ловим с такава, немам забележки.Като баланс и строи е идеялна и спокоино може да се лови цел ден на 13м, за рибите наи големата с нея ми е шаран около 2,5кг с мачовия топ и ластик 1,2 и нема никакви проблеми така че с един шаранджиски топсет мислим че риби от 5-6кг нема да се проблем