ПОПЧЕТА-2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Re: ПОПЧЕТА-2012

Мнение от Go4ev »

И след пробването колега да не забравите да пуснете 1 пост да знаем, че аз за събота се каня да ида и още немога да реша къде :drinkers: :drinkers:
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Колеги получих информация че надвечер на Бургаския мост убивали попа и нямало места от народ а тук никой не споделя дайте малко по смело споделете нещо от първа ръка че мойта информация е втора,трета :lol: :lol: :drinkers: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
dimi4
новобранец
новобранец

Мнение от dimi4 »

Днес на яхтеното на Дружба към 1.5 кг кая на 6 метров От 13 до 17 на скарида .Тегав риболов тръгва спира
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

Pe6o_Tikvata написа:Колеги получих информация че надвечер на Бургаския мост убивали попа и нямало места от народ а тук никой не споделя дайте малко по смело споделете нещо от първа ръка че мойта информация е втора,трета :lol: :lol: :drinkers: :drinkers:
кой ще сподели колега, нали после ще му вземат рибата или мястото.... ужас!
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
KGR
новобранец
новобранец

Мнение от KGR »

Pe6o_Tikvata написа:Колеги получих информация че надвечер на Бургаския мост убивали попа и нямало места от народ а тук никой не споделя дайте малко по смело споделете нещо от първа ръка че мойта информация е втора,трета :lol: :lol: :drinkers: :drinkers:
Пешо те на моста хващат но ако наричате това попчета колкото на 2г момченче пишката иги прибират.Заслужават да минат от ИАРА да им опънат по един акт защото всичките са бракониери не по -малко от останалите с мрежите и т.н
Rado1976
новобранец
новобранец

Мнение от Rado1976 »

Здравейте колеги, поздрави от Варна.
Днес реализирахме сефтето на Ной-странна работа, но активността беше малко преди залез- за не повече от 50 минути.Двадесетина попчета от най-разнообразни размери-като се започне от мъници и се стигне до съвсем прилични екземпляри.В този времеви интервал не даваше да падне стръвта на дъното-удари като за световно-само на бяла мида.В най-любимото ми време-точно на здрачаване-направо си откъсна от воле-никакво бутане в продължение на 20 минути....
Опитите продължават :)
Аватар
ViRgE
новобранец
новобранец

Мнение от ViRgE »

dimi4 написа:Днес на яхтеното на Дружба към 1.5 кг кая на 6 метров От 13 до 17 на скарида .Тегав риболов тръгва спира
a какво щеше да е ако беше със седем метров хмммм. Събота пак там със седем метров;)) 2 кила, а не очакваните 3.
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

сутринта малко се забавих но както и да е в 8 тръгнах къде несебър, отидох пообиколих малко да видя къде ще паркирам и се видя че ще паркирам на паркинга с народните цени по 2 лв на час... както и да е паркирах аз, тръгнах към пристанището и както и си преполагах не ме пускаха - под претекст че има строителни маТриали вътре и ще ги крада - теглих му аз една майна и се засилих да заобикалям зад клуб 66 както каза колегата по нагоре в темата, но се отказах... реших да ходя към поморие - само че по пътя се отбих в ахелой да видя какво става - имаше долу 3-4ма колеги които имаха доста прилично количество попчета в кофите, та останах там... за жалост нямах аланкат прът в какъвто беше удобно да се пуска между камъните. Спинингът ми не е къс /4 метра/ но искаше още поне метър два.... затова хвърлях малко пред камъните - попчетата бяха средни към дребни - към 11 секна и финиширах.. взимаше добре на всичко което разполагах - цаца, бял и торен червей... колегите имаха по едри от по рано сутринта - доколкото видях взимаха на рапан и пилешко месо
това е колеги, утре може пак да се пусна да пробвам ако времето позволи
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

В Черноморец до поделението след гробищата със лодка 20 30метра навътре много и само едри попардаци.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Колеги получих информация че надвечер на Бургаския мост убивали попа и нямало места от народ а тук никой не споделя дайте малко по смело споделете нещо от първа ръка че мойта информация е втора,трета

============================
============================

Пешо,на моста много рядко излиза нещо по-едро.Рибата,която се лови е предимно дребосък с размери гравитиращи около и под минимално допустимия за риболов . Емът -- скарида и бял червей (то на такъв ем какво да се хване ,освен дребосък).Аз наминавам през два-три дена и се убеждавам с очите си,че попчетата стават все по-малко и все по-дребни.Общо взето ,не си заслужава!
Все пак ,ако се наканиш да посетиш "символа на Бургас" с въдица ,удачните за риболов на малко по-едри рибоци часове са сутрин от 6 до 8 ч. и привечер от 19 до 21 ч.
Аватар
marto951005
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от marto951005 »

Има ли някакъв шанс за улов на поп на морска гара/вълнолома и буните и на каква стръв. Смятам да отида през почивните дни.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Току що говорих с авер .който в момента е на бургаския мост.Ами-слаба работа.....тук таме взима някой по едно малко попче.Авера даже нямаше нищо.ЕЕееее това ако е убиване на "ПОПА"...здраве му кажи.Абе не си заслужава въобще.Попченцата не папкат там все още както трябва.Но по принцип моста си го имам за мега гадно място за риболов/лично мнение/...-минават заблудени туристи.кибици.зяпачи.един луд дето плаши че бил ИАРАТА.няма къде да спреш с колата поради синята зона.така.че и резултатите са нормални.Сяя те дядките и чичките се изхвърлят.Ама някои хора май не са виждали "ПОПОВЕ" на кво се вика....като тръгна с лодката ще снимам да видят кво е то туй животно "ПОП".... :lol: :lol: :lol:
И не като бебешка чурка .а като чурката на "лошия чичко" дето ги е хванал за джуките....хохохохох...
България търси талант-последна серия...кой попопо най-малко чурче ще издърпа от моста...хихихих...ахиахиах....
Това е пародия на риболов.
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

ivalpetkov написа:Току що говорих с авер .който в момента е на бургаския мост.Ами-слаба работа.....тук таме взима някой по едно малко попче.Авера даже нямаше нищо.ЕЕееее това ако е убиване на "ПОПА"...здраве му кажи.Абе не си заслужава въобще.Попченцата не папкат там все още както трябва.Но по принцип моста си го имам за мега гадно място за риболов/лично мнение/...-минават заблудени туристи.кибици.зяпачи.един луд дето плаши че бил ИАРАТА.няма къде да спреш с колата поради синята зона.така.че и резултатите са нормални.Сяя те дядките и чичките се изхвърлят.Ама някои хора май не са виждали "ПОПОВЕ" на кво се вика....като тръгна с лодката ще снимам да видят кво е то туй животно "ПОП".... :lol: :lol: :lol:
И не като бебешка чурка .а като чурката на "лошия чичко" дето ги е хванал за джуките....хохохохох...
България търси талант-последна серия...кой попопо най-малко чурче ще издърпа от моста...хихихих...ахиахиах....
Това е пародия на риболов.
Добре колеги щом е така дайте идея каде да отива според вас за поп тези дни (събота най-вероятно) ??? Имам мерак да пробвам нова въдица на попчета? Колебая се между Несебър, Ахелой и Поморие? Имам човек тази седмица ходил след Созопол и недавало много слабо било там тук таме някой рибе. Някой може ли да даде добра идея да отида да одаря 3 4 кг поп :)
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Попчето още не яде добре според мен.Добри резултати съм имал с въдица от брега от към 10 май нататък.По принцип зависи от температурата на водата.Харесвам скалните дълбоки води от Созопол надолу.че пристанища и мостове не ми харесват като дестинация.Но чувам.че на Поморие хващат сравнително добре попчета.Сутринта говорих с двама дето ходят там.Попчетата са дребни до средни.А 3-4 килограма сега с въдицата е трудно да се направи от брега.Навремето в Созопол хващахме огромни екземпляри.Вече ги няма почти.Ето това е ПОП http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=21790

Да ме извинява колежката.че ползвам снимката.но само за пример .какво е добро попче.С няколко такива бързо се правят килограми в кофата.
Наслука колеги. :)
Последно промяна от ivalpetkov на Чет Апр 26, 2012 10:18 am, променено общо 1 път.
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

на Черноморец дава доста добре
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”