Язовири около Хасково

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
te4osoma
разбира нещата
разбира нещата

Re: Язовири около Хасково

Мнение от te4osoma »

PikeM написа:Колеги във Стамболово имали арендован язовир със 10 лв такса ,защото един приятел ще ходи и ме пита за инфо ,а аз не знам там да има такъв водоем
Там има два язовира единия е Гледка другия е Дружба :D

Плаща се на Дружба ,ама колко е таксата незнам :wink:
Всеки има план,..докато не му разбият устата..

М.Тайсън
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

te4osoma написа: Плаща се на Дружба ,ама колко е таксата незнам :wink:
Не си губете времето там.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
te4osoma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от te4osoma »

Що бре до преди една година ходих и съм доволен 8)

Че даже и шарани фащах,да не повярваш :lol: :lol:
Всеки има план,..докато не му разбият устата..

М.Тайсън
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Vid написа:
Преди 2 години бях там по време на забраната. 10 кинта е таксата . Каквото си успеееш да уловиш твое е. Главно бях за бяла риба.Наоколо се вадеше само бяла на дъно със стръв слънчак или голям гамбуз. Лично на мен не ми удари на нито едно от двете, но в средата на язовира откъм върбите видях да вадят бели до 2кг. Белите бяха епизодични, но ги имаше и хората мятаха в средата на язовира. След дълго упорство на блесна Robinson 2ка сребриста въртележка хванах една 1,2кг в жегата в ранния следобяд в залива, който е в дясно откъм колибата им. Беше пълно със едни слузети светлозелени водорасли (сополи) гадост дори не усетих че ми удари, защото на всяко мятане 3ката се чистеше и от тогава се зарекох на платено прехвалено да не ходя (за цял ден 1 риба си е утрепия с оглед мъката - едни хващат по 1-2 риби ти седиш и се чудиш къде бъркаш). Виждаха се в ръкава до шосето и в ръкава откъм другия край на върбите (който е по-плитък) каракудки, единични дребни шарани и слънчаци . Общо взето по това време платените в нашия регион са опоскани откъм риба заради Никулдена. Успех ! Това ми е единственото приключение там....мое да нямам късмет там :D

П.С на Гледка златните рибки са ми блян , че не съм хващал такава до сега там :D
Изображение
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

JettroniX написа: П.С на Гледка златните рибки са ми блян , че не съм хващал такава до сега там :D
И на мен ми е любопитно на Гледка има ли риби, тъй като никога не съм посещавал язовира. Виждам, че същия е разрешен за риболов през забраната, с което почти си отговорих на въпроса...
Сенека
Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Chromeo »

Vid написа:
Vid, за справки снимката на профила ми (Дружба)!!! През пролетта и ранното лято е загуба на време, НО септември, октомври и ноември с разпъване на суха царевица,, - безценно, а за всичко останало си има Мастеркард"
catch a fish or die trying !!!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Дружба, Гледка, съвсем ме ошашавихте.В тоя район съм ходил на един дето сега ще ви опиша къде е.След селото се слиза в ниското.Така- там има вдясно един гьол.Продължаваме и се качваме на високото.На тройния разклон, хващам плътно в дясно.От там на 3-4 километра е Токмакли.Поправете ме ако греша.Има преди стената Голяма вила.Там преди 3-4 години вадихме толупи.Извинявам се ако греша водоемите. :oops: :oops:
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Антон Тонев написа:Дружба, Гледка, съвсем ме ошашавихте.В тоя район съм ходил на един дето сега ще ви опиша къде е.След селото се слиза в ниското.Така- там има вдясно един гьол.Продължаваме и се качваме на високото.На тройния разклон, хващам плътно в дясно.От там на 3-4 километра е Токмакли.Поправете ме ако греша.Има преди стената Голяма вила.Там преди 3-4 години вадихме толупи.Извинявам се ако греша водоемите. :oops: :oops:
Съвсем си прав, гьола в дясно е яз.Гледка, а пътя минава по стената. Токмакли също си е там, но инфото ми от колеги шаранджии е, че нищо не излиза в момента (таксата е 5 лв.), язовира е пълен с драки и закачки. Яз.Дружба е в обратна посока към Хасково - преди да излезеш от Стамболово (преди бензиностанцията) хващаш пътя за с.Царева поляна и след 2-3 км. язовира ти се пада от ляво (пътя почти минава по стената му). Дано ме ми изневеряват спомените....
Сенека
Аватар
pathfindar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pathfindar »

В Стамболово са два - Гледка и един по нагоре( минава се през едни лозя).Първия е свободен а другия миналата година беше с такса 5 лева, сега може и да е вдигната.
Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Chromeo »

Хора утре отивам на Даскалово ! Стискайте палци, че сигурно аз съм единствения, който не е хванал сериозна риба там :(
catch a fish or die trying !!!
emsi_1
новобранец
новобранец

Мнение от emsi_1 »

Здравейте колеги..Аз миналата година ходих и на Стамболийски излизаха амур , и шаран...но след два направени излета, разбрах че арендатора пускал нощем водата от крана,за да падне малко нивото...и рибата спирала да кълве .
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

emsi_1 написа:Здравейте колеги..Аз миналата година ходих и на Стамболийски излизаха амур , и шаран...но след два направени излета, разбрах че арендатора пускал нощем водата от крана,за да падне малко нивото...и рибата спирала да кълве .
Нищо чудно, тарикати всекви... През миналата година само веднъж го посетих, след като получих инфо, че излизат едри костури на стената. Язовира се оказа локва, ако си бях турил гащеризона можех да го прегазя от където си искам... Иначе беше панаир, колегите вадеха основно каракуда и понякога дребни шаранчета.
Сенека
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Chromeo написа:Хора утре отивам на Даскалово ! Стискайте палци, че сигурно аз съм единствения, който не е хванал сериозна риба там :(
Ами успех.После държа да пишеш за резултата.В неделя и аз ще ходя. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
pathfindar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pathfindar »

Aми и аз може да ходя в неделя.Може да се видиме адаш.С каква кола си.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Някой да има инфо за яз. Езерово ??? Как е положението там сега ?? Преди години ходих и можеше да се лови свободно на ръкава където се влива реката. След това разбрах,че арендатора почнал да хитрее и го източил до такова положение,че тази опция да я няма :) Ако все още не може да се лови свободно на ръкава, то поне какво е положението на самия язовир ?? Условия - такси,каква риба влиза в улова,кълве ли ?? :) Благодаря предварително на колегите които ще дадът точен отговор :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”