Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовири около Хасково
Модератор: sapuna
- te4osoma
- разбира нещата
Re: Язовири около Хасково
Там има два язовира единия е Гледка другия е ДружбаPikeM написа:Колеги във Стамболово имали арендован язовир със 10 лв такса ,защото един приятел ще ходи и ме пита за инфо ,а аз не знам там да има такъв водоем

Плаща се на Дружба ,ама колко е таксата незнам

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
- Vid
- кандидат преподавател
Не си губете времето там.te4osoma написа: Плаща се на Дружба ,ама колко е таксата незнам
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- te4osoma
- разбира нещата
Що бре до преди една година ходих и съм доволен 
Че даже и шарани фащах,да не повярваш

Че даже и шарани фащах,да не повярваш

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
Преди 2 години бях там по време на забраната. 10 кинта е таксата . Каквото си успеееш да уловиш твое е. Главно бях за бяла риба.Наоколо се вадеше само бяла на дъно със стръв слънчак или голям гамбуз. Лично на мен не ми удари на нито едно от двете, но в средата на язовира откъм върбите видях да вадят бели до 2кг. Белите бяха епизодични, но ги имаше и хората мятаха в средата на язовира. След дълго упорство на блесна Robinson 2ка сребриста въртележка хванах една 1,2кг в жегата в ранния следобяд в залива, който е в дясно откъм колибата им. Беше пълно със едни слузети светлозелени водорасли (сополи) гадост дори не усетих че ми удари, защото на всяко мятане 3ката се чистеше и от тогава се зарекох на платено прехвалено да не ходя (за цял ден 1 риба си е утрепия с оглед мъката - едни хващат по 1-2 риби ти седиш и се чудиш къде бъркаш). Виждаха се в ръкава до шосето и в ръкава откъм другия край на върбите (който е по-плитък) каракудки, единични дребни шарани и слънчаци . Общо взето по това време платените в нашия регион са опоскани откъм риба заради Никулдена. Успех ! Това ми е единственото приключение там....мое да нямам късмет тамVid написа:Не си губете времето там.te4osoma написа: Плаща се на Дружба ,ама колко е таксата незнам

П.С на Гледка златните рибки са ми блян , че не съм хващал такава до сега там

- Vid
- кандидат преподавател
И на мен ми е любопитно на Гледка има ли риби, тъй като никога не съм посещавал язовира. Виждам, че същия е разрешен за риболов през забраната, с което почти си отговорих на въпроса...JettroniX написа: П.С на Гледка златните рибки са ми блян , че не съм хващал такава до сега там
Сенека
Сенека
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Vid, за справки снимката на профила ми (Дружба)!!! През пролетта и ранното лято е загуба на време, НО септември, октомври и ноември с разпъване на суха царевица,, - безценно, а за всичко останало си има Мастеркард"Vid написа:Не си губете времето там.te4osoma написа: Плаща се на Дружба ,ама колко е таксата незнам
catch a fish or die trying !!!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Дружба, Гледка, съвсем ме ошашавихте.В тоя район съм ходил на един дето сега ще ви опиша къде е.След селото се слиза в ниското.Така- там има вдясно един гьол.Продължаваме и се качваме на високото.На тройния разклон, хващам плътно в дясно.От там на 3-4 километра е Токмакли.Поправете ме ако греша.Има преди стената Голяма вила.Там преди 3-4 години вадихме толупи.Извинявам се ако греша водоемите.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vid
- кандидат преподавател
Съвсем си прав, гьола в дясно е яз.Гледка, а пътя минава по стената. Токмакли също си е там, но инфото ми от колеги шаранджии е, че нищо не излиза в момента (таксата е 5 лв.), язовира е пълен с драки и закачки. Яз.Дружба е в обратна посока към Хасково - преди да излезеш от Стамболово (преди бензиностанцията) хващаш пътя за с.Царева поляна и след 2-3 км. язовира ти се пада от ляво (пътя почти минава по стената му). Дано ме ми изневеряват спомените....Антон Тонев написа:Дружба, Гледка, съвсем ме ошашавихте.В тоя район съм ходил на един дето сега ще ви опиша къде е.След селото се слиза в ниското.Така- там има вдясно един гьол.Продължаваме и се качваме на високото.На тройния разклон, хващам плътно в дясно.От там на 3-4 километра е Токмакли.Поправете ме ако греша.Има преди стената Голяма вила.Там преди 3-4 години вадихме толупи.Извинявам се ако греша водоемите.![]()
Сенека
Сенека
- pathfindar
- научил се да хвърля
В Стамболово са два - Гледка и един по нагоре( минава се през едни лозя).Първия е свободен а другия миналата година беше с такса 5 лева, сега може и да е вдигната.
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Хора утре отивам на Даскалово ! Стискайте палци, че сигурно аз съм единствения, който не е хванал сериозна риба там 

catch a fish or die trying !!!
Здравейте колеги..Аз миналата година ходих и на Стамболийски излизаха амур , и шаран...но след два направени излета, разбрах че арендатора пускал нощем водата от крана,за да падне малко нивото...и рибата спирала да кълве .
- Vid
- кандидат преподавател
Нищо чудно, тарикати всекви... През миналата година само веднъж го посетих, след като получих инфо, че излизат едри костури на стената. Язовира се оказа локва, ако си бях турил гащеризона можех да го прегазя от където си искам... Иначе беше панаир, колегите вадеха основно каракуда и понякога дребни шаранчета.emsi_1 написа:Здравейте колеги..Аз миналата година ходих и на Стамболийски излизаха амур , и шаран...но след два направени излета, разбрах че арендатора пускал нощем водата от крана,за да падне малко нивото...и рибата спирала да кълве .
Сенека
Сенека
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ами успех.После държа да пишеш за резултата.В неделя и аз ще ходя.Chromeo написа:Хора утре отивам на Даскалово ! Стискайте палци, че сигурно аз съм единствения, който не е хванал сериозна риба там

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- pathfindar
- научил се да хвърля
Aми и аз може да ходя в неделя.Може да се видиме адаш.С каква кола си.
-
- разбира нещата
Някой да има инфо за яз. Езерово ??? Как е положението там сега ?? Преди години ходих и можеше да се лови свободно на ръкава където се влива реката. След това разбрах,че арендатора почнал да хитрее и го източил до такова положение,че тази опция да я няма
Ако все още не може да се лови свободно на ръкава, то поне какво е положението на самия язовир ?? Условия - такси,каква риба влиза в улова,кълве ли ??
Благодаря предварително на колегите които ще дадът точен отговор