Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Борован или Буковец
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Борован или Буковец
Колеги някой ходил ли е на платените в Борован или Буковец скоро
Последно промяна от niki23 на Сря Апр 25, 2012 6:21 pm, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Re: Борован или Буковец
Онзи ден само минах през Керека и покрай Буковец,ама нямах време за риба

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
става дума за Буковец - Врачанско, че май има още няколко
- krokibg
- учете се от него
Аа,извинямай,помислих че е за Габровско 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За кое на Борован става дума ,има едно язовирче което се вижда от пътя преди или по време на дългата права ако не се бъркам . Имаше едни стари сгради птицеферми мисля се водеха

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
точно това което се вижда от пътя, по скоро виждат се дърветата от едната му страна.
Миналата година имаше само малки шаранчета около 500гр. та ми интересно дали са пораснали или са разпродадени покрай Никулден
Миналата година имаше само малки шаранчета около 500гр. та ми интересно дали са пораснали или са разпродадени покрай Никулден
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Никога не съм ходил , дори и не знам регламента на язовирчето , а все се каня да поразпитам ,като минавам от там .
Иначе това лято мисля да ходя до Ботево или Войводово беше , селото след Крушовица посока Враца , там преди години ходих и каракуди и червеноперки имаше в количества , а от скоро разбрах , че лятото се е ловило много. За там инфо имаш ли
Иначе това лято мисля да ходя до Ботево или Войводово беше , селото след Крушовица посока Враца , там преди години ходих и каракуди и червеноперки имаше в количества , а от скоро разбрах , че лятото се е ловило много. За там инфо имаш ли

Преди десетина дни бях там.Такса 20 лв.и квото хванеш си го взимаш!kaleeff написа:Легенди се носят за тоя буковец, ма дали са верни?
Шарана е до 3 кг.,иначе има едри амури и толупи.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
за същия ли Буковец става дума, до след с. Нивянин, че преди година условията бяха съвсем другиsmit написа:Преди десетина дни бях там.Такса 20 лв.и квото хванеш си го взимаш!kaleeff написа:Легенди се носят за тоя буковец, ма дали са верни?
- Румбата
- разбира нещата
Селото след Крушовица е Липница , и от него се свива на дясно и се отива в Ботево ! Миналото лято се ловяха много таранки и всякаква друга плевелна риба . Тази година едва наскоро се появиха едрите екземпляри , иначе дребен плевел в индустриални количества ! Информацията е от втора ръка /защото това не е моят вид риболов/ ,но пък е потвърдена от няколко независими източника !MiTaKa™ написа: Иначе това лято мисля да ходя до Ботево или Войводово беше , селото след Крушовица посока Враца , ............че лятото се е ловило много. За там инфо имаш ли

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
а какви са таксите за Ботево
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да точно след Липница се завиваше ,аз съм ходил преди доста време , и се плащаше нещо от сорта на 2 лв вход . Сега не знам как е , а да питам колегата румбата дали има информация за язовирчето в Крушовица в старото село мисля ,че се падаше .Има ли го още какви са условията и има ли риба . Скоро ще ходя до село и мисля да се завъртя освен на Огоста и до Ботево и Крушовица

На Крушовица миналата година ходих,имаше едно момче с 10 въдици за 4 часа нищо,от 7-11.00 ч,аз със две на дъно и една на плувка една таранка на плувката и си бих камшика.На Ботево Вр.ходих два пъти пак миналата год,никой не минава за такса,таранка на воля,но най голямата е до педя,повечето са идеални за стръв по р. Дунав
.Голяма риба няма,разправяли са ми за шарани и амури и толстолоб но от години не е зарибявано,а и не влиза в разрешените водоеми.Някой може да отнесе плувката на ИАРА за едната таранка!!Поздрави

Грешка ! Информацията която дадох е за язовира до село Бъзовец !smit написа:Преди десетина дни бях там.Такса 20 лв.и квото хванеш си го взимаш!kaleeff написа:Легенди се носят за тоя буковец, ма дали са верни?