Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Щука около Пловдив
Колага, виж тази тема :deljan написа:Преди няколко дни бях на полицейския в с. Труд . Резултата е 1 щука малко над кило и 1 кустур 350-400 гр . Този резултат след цял ден въртяне на какви ли не примамки и още две въдици на тапа . Кустура го хванах на тапата . Щуката не ще да гони и не ще да се храни , или ако го прави е много рядко. Човека който отговаря за язовира ми разправяше , че щуката сега сменяла зъбите и за това не гонела като хората . Аз не му вярвах много много , но след като извадих тази моята щука я проверих и в действителност зъбите и бяха някакви мънички и изглеждаха като млечни . Иначе на язовира има и бяла риба , един колега беше извадил една която видях с очите си преди време .
Искам да попитам , понеже не съм много на ясно , вярно ли е че щуката си сменя зъбите и ако е вярно за колко време става това нещо . Питам защото за сега съм отписал щуките , поне до като някой не се похвали за успехи някъде . Никак не ми се ходи само по дупките да си губя примамките за нищо . Все пак 1 работещ воблер е най-малко 8-10 лв .
Поздрави !!!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=78&t=2597

Зравейте колеги,
Ходи ли се сега по време на забраната на Полицеския в с. Труд?
А на тези до Белозем?
Наслука който ходи
Ходи ли се сега по време на забраната на Полицеския в с. Труд?
А на тези до Белозем?
Наслука който ходи
Мерси Katri да питам, че на Леново съм имал грижи!!!
А накой по-подробно да ми обясни как се стига до платения рибарник на Белозем /до краварника на 100м. от магистралата/
Че ходих и доста се лутах. Нали не е някой от 3-те един след друг?
А накой по-подробно да ми обясни как се стига до платения рибарник на Белозем /до краварника на 100м. от магистралата/
Че ходих и доста се лутах. Нали не е някой от 3-те един след друг?
- danev69
- сериозен играч
Като идваш от Пловдив завиваш на дясно от магистралата за Белозем. Влизаш в Белозем,завиваш първата на ляво и караш само направо. Стигаш Т-образно кръстовище завиваш пак наляво и караш направо докато не излезеш на надлеза,който е над магистралата. След надлеза има път надясно ,който върви успоредно на магистралата. Когато подминеш бензиностанцията на Лукойл ,язовира се пада в ляво,вижда се един син фургон. На връщане се минава през бензиностанцията и излизаш направо на магистралата.blgmspt написа:А накой по-подробно да ми обясни как се стига до платения рибарник на Белозем /до краварника на 100м. от магистралата/
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колега danev69,този водоем ли имаш предвид?

И ако е той,обясни моля те каква риба има там и какви са точно условията,защото преди време някой май беше питал за този водоем за мирна риба,а пък сега в темата за щуките....

И ако е той,обясни моля те каква риба има там и какви са точно условията,защото преди време някой май беше питал за този водоем за мирна риба,а пък сега в темата за щуките....

- brandon76
- ще става разбирач
Същия 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
- brandon76
- ще става разбирач
Върни се малко по-назад в темата,Данев подробен репортаж е пуснал
Поздрави

Поздрави

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Да видях го.Наистина подробен репортаж.Още веднъж - Благодаря!brandon76 написа:Върни се малко по-назад в темата,Данев подробен репортаж е пуснал![]()
Поздрави

Благодаря и аз!
Като бях въобще не съобразих че ще да е от другата страна на магистралата.
Ще го прожвам почивните дни
Наслука на всички
Като бях въобще не съобразих че ще да е от другата страна на магистралата.
Ще го прожвам почивните дни
Наслука на всички
Колеги случайно по работа попаднах на язовир който току що ,зарибяваха с щука преди Брезово намира се точно преди наклона на гр.Брезово-като за ориентир ви давам фотоволтаичните -соларни батерий няма начин да ги сбъркате който изграждат там и на който ходих в командировка.Фотоволтайците са точно преди Брезово -500м след тях в ляво има черен път като собствениците след разговор с тях казаха ,че ще сложат табели.Щуката нали съм си любопитко я докараха от Казанлък бяха все над килограм милите зъбатки .Условия не са ми казали но взех на единия от тях GSM Краси и утре ще му звънна голям мерак ми е .Утре ще ви подам информация .
po patq za saernegor v lqvo
Разбра ли за условията на новозарибения щукарник?Ако може инфо или тел. на собственика да питам.limbata1 написа:Колеги случайно по работа попаднах на язовир който току що ,зарибяваха с щука преди Брезово намира се точно преди наклона на гр.Брезово-като за ориентир ви давам фотоволтаичните -соларни батерий няма начин да ги сбъркате който изграждат там и на който ходих в командировка.Фотоволтайците са точно преди Брезово -500м след тях в ляво има черен път като собствениците след разговор с тях казаха ,че ще сложат табели.Щуката нали съм си любопитко я докараха от Казанлък бяха все над килограм милите зъбатки .Условия не са ми казали но взех на единия от тях GSM Краси и утре ще му звънна голям мерак ми е .Утре ще ви подам информация .
Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат