Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
взет от -тоя на стрелбището-25лв така чух е картата за малкия и ще важи и за две езера на стрелбищетоtrepachoo написа:100% e взет!Познавам хората!Вадиш членска карта 15 лева и ловиш плевелна риба,а другата я плащаш.Ако си без карта не помня ква такса беше......martineti написа:Взет е под аренда ,но все още само слухове слушам за такси и условияbojko3960 написа:Колеги малкия язовир в кайлъка как ще бъде след забраната свободен или не

-
- новобранец
да го духа тоя мошенник
При Калоян видях една реклама на платен до Дъбован.10 лв. такса и рибата не се плаща.Някой ходол ли е?Какво има и дали си заслужава?
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
- kluna_
- научил се да хвърля
Днес на платеното на Градина съм капо. Един колега с преспиване два амура 5 и 10 кила единия на обяд пред мен. Таранка и Шаро 'ьок
Вчера и днес на Стрелбището капо!!!
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В неделя ще отида да го тествам и ще пиша!avto написа:При Калоян видях една реклама на платен до Дъбован.10 лв. такса и рибата не се плаща.Някой ходол ли е?Какво има и дали си заслужава?
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Каква е офертата там?mavara76 написа:на Гривица-ставал добър риболов

-
- научил се да хвърля
Привет,колеги!!!
Попринцип на "Градина" винаги си е имало риба,освен предишната година.До мен достигна инфо–(непотвърдено) че собственика се е смeнил.Надявам се да се развъди рибка там,защото и самата атмосфера там е доста приятна.
Днес минах по русенския път и на язовир "Тотлебен" имаше 3 коли.Силно се надявам да не са рибари в нарушение,но по пътя на логиката нямат работа там
За платеното на "Гривица"(ако е това което се пада в дясно и се вижда от пътя),нямам информация,но според мен в "такава локва" трудно би се направил стойностен риболов,но знае ли човек...
Привет и НАСЛУКА на всички колеги

Попринцип на "Градина" винаги си е имало риба,освен предишната година.До мен достигна инфо–(непотвърдено) че собственика се е смeнил.Надявам се да се развъди рибка там,защото и самата атмосфера там е доста приятна.
Днес минах по русенския път и на язовир "Тотлебен" имаше 3 коли.Силно се надявам да не са рибари в нарушение,но по пътя на логиката нямат работа там

За платеното на "Гривица"(ако е това което се пада в дясно и се вижда от пътя),нямам информация,но според мен в "такава локва" трудно би се направил стойностен риболов,но знае ли човек...

Привет и НАСЛУКА на всички колеги

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Да разкажа и аз за неделните неволи...
Тръгваме сутринта в 5:15 да ходим към Гривица. Отиваме там, още тъмно, няма никой, пък не смеем да се натрапим, че нямахме абсолютно никаква информация за водоема.
Тръгнахме за Долна Митрополия. Там се оказа, че шаранчетата са още малки (като на Табаковия) и чак Август и Септември ще може да се лови там.
Напъти ни пича, който пазеше язовира да отидем на рибарник в с. Рибен. След още час тичане из селата го намерихме, но то по-скоро беше едно блато и дърпаха само червеноперчета и уклеи.
И те така. За сега Табаковия ми остава фаворит.
Тръгваме сутринта в 5:15 да ходим към Гривица. Отиваме там, още тъмно, няма никой, пък не смеем да се натрапим, че нямахме абсолютно никаква информация за водоема.
Тръгнахме за Долна Митрополия. Там се оказа, че шаранчетата са още малки (като на Табаковия) и чак Август и Септември ще може да се лови там.
Напъти ни пича, който пазеше язовира да отидем на рибарник в с. Рибен. След още час тичане из селата го намерихме, но то по-скоро беше едно блато и дърпаха само червеноперчета и уклеи.
И те така. За сега Табаковия ми остава фаворит.

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
-
- научил се да хвърля
Как е положението с "Дъбника"
На "Дрен" вади ли се нещо

На "Дрен" вади ли се нещо

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
На Дъбник ми казаха, че излизат таранки към кило на фидер и доста навътре.
Edit: + още едно потвърждение за много и големи таранки на Дъбника.
Edit: + още едно потвърждение за много и големи таранки на Дъбника.
Последно промяна от m5kov на Сря Май 02, 2012 11:40 am, променено общо 1 път.

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Колега доколкото знам Тотлебен е сред разрешените водоеми.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Тотлебен беше разрешен миналата година тази не е.
-
- ще става разбирач
дори и маи са го зели под арендаmisho7777 написа:Тотлебен беше разрешен миналата година тази не е.
заимало са е едно немане