Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Предложете язовир за Празниците
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Предложете язовир за Празниците
Замислил съм ходене някъде на 06-09.09.2007 но нямам идея къде.
Лови ми се по едра риба по възможност
Някой да знае как стоят нещата със яз. Ал. Стамболийски, излиза ли сом от брега , върви ли шаран
Въобще дайте акъл, че нещо не ми стига в момента

Лови ми се по едра риба по възможност

Някой да знае как стоят нещата със яз. Ал. Стамболийски, излиза ли сом от брега , върви ли шаран

Въобще дайте акъл, че нещо не ми стига в момента

- daniel_g
- разбира нещата
Ами за празниците незнам , но тази събота и неделя съм запланувал палатков излет там и ако има нещо , ще пиша. Но знам че нивото на язовира е високо и не излиза много риба. Шаран може да даде след обилно захранване на петно с лодка в продължение на няколко дни. А за редки сомчета вечер , чувам че вадят. А на прожина със стиропор , каракуди до 400-500гр. Но ще проверим петък , стига да не вали много, че го дават лошо за уикенда.
А за празниците - Дунав
там е истината !
А за празниците - Дунав

- emo vasilev
- сериозен играч
- daniel_g
- разбира нещата
Еи това за първи път го чувам, Ивак. Днес както писах преди, заминавам за Стамболииски, от страната към Севлиево и като мина през рибарските магазини в града ще поразпитам знаят ли нешо и ще ти пиша. Иначе таксата е 2 лв. Пролетно време се ловяха там едри каракуди и толостолоп на пружина със стиропор на куките.
там сега няма вода , доколкото разбрахemo vasilev написа:Те това е мястото !![]()
Обаче има и още......!
Прегледай написаното във Фишинга !

под моста течала рекичка

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- daniel_g
- разбира нещата
Та да ти дам малко информацийка за водоемите край Севлиево
За Богатовския язови - таксата си все си е 2 лв и каквото хванеш може да си го вземеш без да плащаш. Минах оттам и имаше хора които бяха дошли на бунгалата на язовира- новопостроени бунгала като гледам отвън и булсат и клима си имат. Та те ми казаха, че са от една седмица и през седмицата са ловили добри толостолопи на пружина със захранка и стиропор на куките и добри каракуди , за шаран и бяла не са чували , но и не са виждали някои да лови.
Стамболийски и поспаднал в горната си част към Севлиево, където бяхме ние, но по дълбокото започнали да ловят амури - мои познат дори го има сниман в севлиевския вестник със 14кг амур , а петък като минах през града и разбрах, че е хванал още един 17кг, но не казаха мястото, явно позахранено пт 1-2 седмици и рибките се ловят.
Аз бях в горната част към севлиево петък и събота, на пружина периодично дава добри каракуди 500гр+ , а на плувка на жито перки, дребна каракуда и уклей. Вечерта на грозд излязоха дребни сомчета по 20-30см , който върнахме обратно.
Еми това е инфото от мен
надявам се да съм бил полезен. А за почивните дни с това захлаждане дано да се излъжат и по-добри рибета 

Стамболийски и поспаднал в горната си част към Севлиево, където бяхме ние, но по дълбокото започнали да ловят амури - мои познат дори го има сниман в севлиевския вестник със 14кг амур , а петък като минах през града и разбрах, че е хванал още един 17кг, но не казаха мястото, явно позахранено пт 1-2 седмици и рибките се ловят.
Аз бях в горната част към севлиево петък и събота, на пружина периодично дава добри каракуди 500гр+ , а на плувка на жито перки, дребна каракуда и уклей. Вечерта на грозд излязоха дребни сомчета по 20-30см , който върнахме обратно.
Еми това е инфото от мен