Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Каракудата там наистина е вкусна. Но удоволствието от риболова ми е по-важен фактор от вкусовите качества, поради факта, че не винаги взимам да ям уловената риба. Така че предпочитам по-евтини и по-живописни язовири. Всеки сам избира, нали.
Въпреки всичко такава реклама мразя. Като ще правиш реклама излез открито и кажи "така и така, ние сме еди-кои-си и предлагаме еди-какво-си като срещу толкова и толкова получавате това и това". Кратко и ясно, а освен това силно се съмнявам тук да има някой балък, който ще повярва на такъв пост и ще тръгне насляпо за някой прехвален язовир.
Въпреки всичко такава реклама мразя. Като ще правиш реклама излез открито и кажи "така и така, ние сме еди-кои-си и предлагаме еди-какво-си като срещу толкова и толкова получавате това и това". Кратко и ясно, а освен това силно се съмнявам тук да има някой балък, който ще повярва на такъв пост и ще тръгне насляпо за някой прехвален язовир.
-
- новобранец
ами аз като гледам интернет си е 80% рекламен блог, защо като може да не се възползваме, а това че ти мразиш рекламите слабо ме интересува , писал съм кой съм, а че сам писал че риба излиза и то доста не е лъжа, явно 10 лв. не ти се дава да провериш. Пребрах се преди 2 часа от Микрото и от 16.00-19.00h имам 18 шарана. ако не вярваш всичко се качва във Facebook : Микро Яз.Пясъчник: влез и се увери. Благодаря.
-
- разбира нещата
Надявам се искрено,че няма да се прави като предишните арендатори на микрото,от Пясъка рибата с мрежи в микрото да се мести и по този начин да се ограбва рибното богатство на един от най-приятните за риболов язовири. Иначе е добра идеята да се зариби с платика микрото. Винаги съм се чудил защо на нито един от двата язовира няма платика.
В интерес на истината не ми е приятно,че микрото е арендосано,поради простата причина,че това е голям язовир и трябваше да се направи поне като 40-те извора! С билет и си хващаш целогодишно само на него. А не всеки път като решиш да идеш и да овиснеш 10 кинта. Народа обеднява все повече,а всеки гледа да го дои както може. Съгласен съм да се арендосват малките селски язовири,но просто микрото няма да го прежаля.
В интерес на истината не ми е приятно,че микрото е арендосано,поради простата причина,че това е голям язовир и трябваше да се направи поне като 40-те извора! С билет и си хващаш целогодишно само на него. А не всеки път като решиш да идеш и да овиснеш 10 кинта. Народа обеднява все повече,а всеки гледа да го дои както може. Съгласен съм да се арендосват малките селски язовири,но просто микрото няма да го прежаля.
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Как ги изчисли тия точно 80%? Имаш око, явно, което е добре. Успех с Микрото, дано стане популярен в Пловдивска област за начало, а после и за колегите от цялата страна.valio_1234 написа:ами аз като гледам интернет си е 80% рекламен блог, защо като може да не се възползваме, а това че ти мразиш рекламите слабо ме интересува , писал съм кой съм, а че сам писал че риба излиза и то доста не е лъжа, явно 10 лв. не ти се дава да провериш. Пребрах се преди 2 часа от Микрото и от 16.00-19.00h имам 18 шарана. ако не вярваш всичко се качва във Facebook : Микро Яз.Пясъчник: влез и се увери. Благодаря.
Айде сега не ми извъртай думите, моля, моля! Мразя калпавите реклами, караш ме да се повтарям. Първо се хващало много риба все едно си някой разбирач или калитко, а след това като те обвиниха в реклама си призна. Колко по-нормално щеше да е, ако беше казал "аз съм арендатор и предлагам еди-каква-си стока". А да не споменавам, че сега нямаше да има излишни офтопици.
Относно 10-те лева - давам ги, но ги давам другаде. Не мисля, че с мойте 10 лева ще си гледате семействата цяла година. Всеки, пак казвам, сам избира. Както всичко в България, един направи някаква "добра бизнес" стъпка и всички юруш да го копират, белким, се облажат и те с някой лев. Зат'ва всичко ни е осрано.
А що се отнася до Микрото като неарендован и арендован язовир се оказа, че съм бил последния ден преди да го направите платен. Уж щеше да е на една определена дата, а се оказа, че 1-2 седмици по-рано започна таксуването. За ето това иде реч - цъкни тоя линк. Много хора отидоха и не топнаха куките след това. Даже някои приятели не ми повярваха и също се разкараха напразно. Не са такива техномани и не следят форумите. Не считам, че е коректно от Н-ти ден на месец М да струва Х, а като отидеш да ти кажат "дай пари". Принципен въпрос. Не държа да получа отговор. Просто тия неща са достатъчно да ме отблъснат да не стъпна никога повече дори и да излизат 231451245 килограмови чудовища на всяко хвърляне.
-
- новобранец
от един месец има VIP cart , докато вие плуете за нас, другите си накупиха, цената беше 50лв. за цялата година.След празниците ги спираме.В магазина на Митко и Дидо ги има все още.Който желае да си носи снимка. Благодаря
- Shag
- вече хвърля и на тежко
ВИП Голф колички за 50 лева ли раздавате?! Ще взема да се замисля.valio_1234 написа:от един месец има VIP cart...
-
- ще става разбирач
иначе дерат ли го язовира нищо не се чува ...
пазят ли го
нема забравя навремето като дойде май .. отстрани на мотора на кормилото по 2 шарана висят .. и опашките се валят по земята .. яки тупалки само . . . много риба .... риба бол имаше ...то и сега има :]

нема забравя навремето като дойде май .. отстрани на мотора на кормилото по 2 шарана висят .. и опашките се валят по земята .. яки тупалки само . . . много риба .... риба бол имаше ...то и сега има :]
късмет работа . .
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Дано да не си останете само със картотекираните VIP гости ,че трябва и VIP занимания да им предлагате ако няма риба . С тези карти наистина е риболов на доверения кръг .Май не ще се вредим . Жалко , защото всяко лято му отделях няколко излета .Ще чакаме новини от VIP персоните
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
абе като гледам само реклами
а никакви отзиви никакви снимки......което мисля че говори само за себе си
или VIP клиентите нямат нет
а може би няма и посетители нам ли.......
а никакви отзиви никакви снимки......което мисля че говори само за себе си

а може би няма и посетители нам ли.......
-
- новобранец
снимки тарсете на facebook страницата ''Микро Яз.Пясъчник" за 13години поне един пат ни посетите така, че каквото и да пишете е от ден до пладне
Абе човек-аз нямам фейсбук и не искам да имам регистрация-така че не дикел
Пускай снимките тук пак ще ги гледат хората,и то риболовци 

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
Хванал си 18 шарана,ама не уточняваш че са по 100гр!!!!Хептен за бълъци на вземахте ама карайvalio_1234 написа:ами аз като гледам интернет си е 80% рекламен блог, защо като може да не се възползваме, а това че ти мразиш рекламите слабо ме интересува , писал съм кой съм, а че сам писал че риба излиза и то доста не е лъжа, явно 10 лв. не ти се дава да провериш. Пребрах се преди 2 часа от Микрото и от 16.00-19.00h имам 18 шарана. ако не вярваш всичко се качва във Facebook : Микро Яз.Пясъчник: влез и се увери. Благодаря.
да върви.Големи планове имате,ще ви видим по нататък какви ще ги свършите.
Valio_1234 , що не вземеш да се скриеш зад една VIP cart !
Пичуи, ъ вий от къдье стье уа?
- От София смьи.
- И ний тъй!
- От София смьи.
- И ний тъй!
-
- новобранец
mafuta, някакв проблем ли имаш?
-
- разбира нещата
Колеги ! Мисля,че темата започва да се отклонява от предназначението си с тия спорове! Направете си тема " Микроязовир Пясъчник - Скандалът " или нещо от тоя сорт и си спорете и се плюйте колко искате. Тук мисля,че като повечето други колеги, искаме да четем за информацията за язовира,а не караници между арендатори и рибари ! На който не му харесва не ходи, съответно не пише инфо. На който пък му харесва,ходи и дава инфо за положението на язовира. Моля да спрем до тук със споровете.
Благодаря ви !!!
Благодаря ви !!!