Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от Shag »

Каракудата там наистина е вкусна. Но удоволствието от риболова ми е по-важен фактор от вкусовите качества, поради факта, че не винаги взимам да ям уловената риба. Така че предпочитам по-евтини и по-живописни язовири. Всеки сам избира, нали.

Въпреки всичко такава реклама мразя. Като ще правиш реклама излез открито и кажи "така и така, ние сме еди-кои-си и предлагаме еди-какво-си като срещу толкова и толкова получавате това и това". Кратко и ясно, а освен това силно се съмнявам тук да има някой балък, който ще повярва на такъв пост и ще тръгне насляпо за някой прехвален язовир.
Рибата е риба, когато е в тигана!
valio_1234
новобранец
новобранец

Мнение от valio_1234 »

ами аз като гледам интернет си е 80% рекламен блог, защо като може да не се възползваме, а това че ти мразиш рекламите слабо ме интересува , писал съм кой съм, а че сам писал че риба излиза и то доста не е лъжа, явно 10 лв. не ти се дава да провериш. Пребрах се преди 2 часа от Микрото и от 16.00-19.00h имам 18 шарана. ако не вярваш всичко се качва във Facebook : Микро Яз.Пясъчник: влез и се увери. Благодаря.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Надявам се искрено,че няма да се прави като предишните арендатори на микрото,от Пясъка рибата с мрежи в микрото да се мести и по този начин да се ограбва рибното богатство на един от най-приятните за риболов язовири. Иначе е добра идеята да се зариби с платика микрото. Винаги съм се чудил защо на нито един от двата язовира няма платика.

В интерес на истината не ми е приятно,че микрото е арендосано,поради простата причина,че това е голям язовир и трябваше да се направи поне като 40-те извора! С билет и си хващаш целогодишно само на него. А не всеки път като решиш да идеш и да овиснеш 10 кинта. Народа обеднява все повече,а всеки гледа да го дои както може. Съгласен съм да се арендосват малките селски язовири,но просто микрото няма да го прежаля.
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shag »

valio_1234 написа:ами аз като гледам интернет си е 80% рекламен блог, защо като може да не се възползваме, а това че ти мразиш рекламите слабо ме интересува , писал съм кой съм, а че сам писал че риба излиза и то доста не е лъжа, явно 10 лв. не ти се дава да провериш. Пребрах се преди 2 часа от Микрото и от 16.00-19.00h имам 18 шарана. ако не вярваш всичко се качва във Facebook : Микро Яз.Пясъчник: влез и се увери. Благодаря.
Как ги изчисли тия точно 80%? Имаш око, явно, което е добре. Успех с Микрото, дано стане популярен в Пловдивска област за начало, а после и за колегите от цялата страна.

Айде сега не ми извъртай думите, моля, моля! Мразя калпавите реклами, караш ме да се повтарям. Първо се хващало много риба все едно си някой разбирач или калитко, а след това като те обвиниха в реклама си призна. Колко по-нормално щеше да е, ако беше казал "аз съм арендатор и предлагам еди-каква-си стока". А да не споменавам, че сега нямаше да има излишни офтопици.

Относно 10-те лева - давам ги, но ги давам другаде. Не мисля, че с мойте 10 лева ще си гледате семействата цяла година. Всеки, пак казвам, сам избира. Както всичко в България, един направи някаква "добра бизнес" стъпка и всички юруш да го копират, белким, се облажат и те с някой лев. Зат'ва всичко ни е осрано.

А що се отнася до Микрото като неарендован и арендован язовир се оказа, че съм бил последния ден преди да го направите платен. Уж щеше да е на една определена дата, а се оказа, че 1-2 седмици по-рано започна таксуването. За ето това иде реч - цъкни тоя линк. Много хора отидоха и не топнаха куките след това. Даже някои приятели не ми повярваха и също се разкараха напразно. Не са такива техномани и не следят форумите. Не считам, че е коректно от Н-ти ден на месец М да струва Х, а като отидеш да ти кажат "дай пари". Принципен въпрос. Не държа да получа отговор. Просто тия неща са достатъчно да ме отблъснат да не стъпна никога повече дори и да излизат 231451245 килограмови чудовища на всяко хвърляне.
valio_1234
новобранец
новобранец

Мнение от valio_1234 »

от един месец има VIP cart , докато вие плуете за нас, другите си накупиха, цената беше 50лв. за цялата година.След празниците ги спираме.В магазина на Митко и Дидо ги има все още.Който желае да си носи снимка. Благодаря
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shag »

valio_1234 написа:от един месец има VIP cart...
ВИП Голф колички за 50 лева ли раздавате?! Ще взема да се замисля.
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

иначе дерат ли го язовира нищо не се чува ... :) пазят ли го
нема забравя навремето като дойде май .. отстрани на мотора на кормилото по 2 шарана висят .. и опашките се валят по земята .. яки тупалки само . . . много риба .... риба бол имаше ...то и сега има :]
късмет работа . .
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Дано да не си останете само със картотекираните VIP гости ,че трябва и VIP занимания да им предлагате ако няма риба . С тези карти наистина е риболов на доверения кръг .Май не ще се вредим . Жалко , защото всяко лято му отделях няколко излета .Ще чакаме новини от VIP персоните
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

абе като гледам само реклами
а никакви отзиви никакви снимки......което мисля че говори само за себе си :) или VIP клиентите нямат нет
а може би няма и посетители нам ли.......
Рибата е като жената,дава когато си поиска и на който си иска !!!

http://www.eeautoservice.com/
valio_1234
новобранец
новобранец

Мнение от valio_1234 »

снимки тарсете на facebook страницата ''Микро Яз.Пясъчник" за 13години поне един пат ни посетите така, че каквото и да пишете е от ден до пладне
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Абе човек-аз нямам фейсбук и не искам да имам регистрация-така че не дикел 8) Пускай снимките тук пак ще ги гледат хората,и то риболовци :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joko75 »

valio_1234 написа:ами аз като гледам интернет си е 80% рекламен блог, защо като може да не се възползваме, а това че ти мразиш рекламите слабо ме интересува , писал съм кой съм, а че сам писал че риба излиза и то доста не е лъжа, явно 10 лв. не ти се дава да провериш. Пребрах се преди 2 часа от Микрото и от 16.00-19.00h имам 18 шарана. ако не вярваш всичко се качва във Facebook : Микро Яз.Пясъчник: влез и се увери. Благодаря.
Хванал си 18 шарана,ама не уточняваш че са по 100гр!!!!Хептен за бълъци на вземахте ама карай
да върви.Големи планове имате,ще ви видим по нататък какви ще ги свършите.
mafuta
новобранец
новобранец

Мнение от mafuta »

Valio_1234 , що не вземеш да се скриеш зад една VIP cart !
Пичуи, ъ вий от къдье стье уа?
- От София смьи.
- И ний тъй!
valio_1234
новобранец
новобранец

Мнение от valio_1234 »

mafuta, някакв проблем ли имаш?
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Колеги ! Мисля,че темата започва да се отклонява от предназначението си с тия спорове! Направете си тема " Микроязовир Пясъчник - Скандалът " или нещо от тоя сорт и си спорете и се плюйте колко искате. Тук мисля,че като повечето други колеги, искаме да четем за информацията за язовира,а не караници между арендатори и рибари ! На който не му харесва не ходи, съответно не пише инфо. На който пък му харесва,ходи и дава инфо за положението на язовира. Моля да спрем до тук със споровете.

Благодаря ви !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”