Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

ще купувам фидър
Модератор: Paublo_Eskobar
ще купувам фидър
Ще купувам фидър и ако може да препоръчате нещо до към 100лв.Все още не съм се спрял на нищо и реших да се допитам до вас.Имам мач на TRABUCCO и съм доволен от него на незнам за техен фидър как ще е
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Аз продавам фидер и то точно тоя модел!!!
Купих го през зимата и до сега съм го ползвал 2 пъти точно за по 2 часа!!!!!! Абсолютно нов с 4 - ри върха, без драскотини. Само една забележка - при транспортиране на едното от ходенията водачът на едната от снадките се е тръкнал леко в едната от лепенките( в края и'), което е довело до нейното нараняване, но без да доведе до нараняване на самата въдица. Въдицата беше в тубус
!!!!
Сопата е наистина невероятна. Преди да го взема изчетох всичко що имаше за фидер риболова по форумите и с какви фидери риболовстват колегите - повечето бяха и препоръчват тоя модел - или на 3,60м или на 3,90м. Аз си взех на 3,90м. Продавам го понеже нямам много време за риболов и събира прахоляка само
Пък и си падам повече по плувката. И наистина, както казват колегите - удоволствието е голямо с качествен фидер - с най - тънкото връхче се усеща и най - финното кълване. С нея може да се лови както малка така и голяма риба -самата въдица има много добър строй, т. е не се гъни като локум
при по - големи хранилки. Връхчетата не са кухи, а са направени от стъклопласт - много ме кефи най - тънкото връхче понеже е страшно чувствително
Продавам го за 120лв като транспорта е за моя сметка!!!!!
Мога и снимки да пусна, ако се наложи!!
Ще взема от един приятел фотоапарат и ще направя снимки на въдицата.
За сега само това мога да покажа( снимката е от нета)

Наранената лепенка е горната от към снадката на дебелата част, но това не е фатално.
Ако някой проявява интерес: 0899191646 - Милен Динков или тук във форума
Купих го през зимата и до сега съм го ползвал 2 пъти точно за по 2 часа!!!!!! Абсолютно нов с 4 - ри върха, без драскотини. Само една забележка - при транспортиране на едното от ходенията водачът на едната от снадките се е тръкнал леко в едната от лепенките( в края и'), което е довело до нейното нараняване, но без да доведе до нараняване на самата въдица. Въдицата беше в тубус

Сопата е наистина невероятна. Преди да го взема изчетох всичко що имаше за фидер риболова по форумите и с какви фидери риболовстват колегите - повечето бяха и препоръчват тоя модел - или на 3,60м или на 3,90м. Аз си взех на 3,90м. Продавам го понеже нямам много време за риболов и събира прахоляка само

Продавам го за 120лв като транспорта е за моя сметка!!!!!
Мога и снимки да пусна, ако се наложи!!
Ще взема от един приятел фотоапарат и ще направя снимки на въдицата.
За сега само това мога да покажа( снимката е от нета)

Наранената лепенка е горната от към снадката на дебелата част, но това не е фатално.
Ако някой проявява интерес: 0899191646 - Милен Динков или тук във форума

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
При наличие на излишъци се включвам и аз!5кила написа:вервам ти-дай и аз да взема една проксима-ако някой предлага или можеш да уредиш по тьнкоbutnik написа:аз имам една проксима,това ми е резерва,не знаеш какво изпусна.сменил съм доста фидери и твърдя,че проксимата е един от добрите фидери.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак