ИЗБОР НА ДВИГАТЕЛ

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
valchan
новобранец
новобранец

ИЗБОР НА ДВИГАТЕЛ

Мнение от valchan »

ВЗЕХ СИ ЛОДКА ALLROUNDMARINE 3.30 с твърдо дъно, само че стария двигател е 4 коня и е доста слаб. изправен съм пред дилемата какъв двигател да взема за тази лодка. трябва да се съобразя с кг. защото нямам колесар и всичко мъкна на ръце ако някой има подобен опит ще съм благодарен да го сподели :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Пиши основно за какво ще я ползваш:тролинг,разходка,водни ски и т.н. и защо мислиш че е слаб 4к.с. двигател,защото двигател Меркури 3.3к.с. сме пробвали с лодка Ямаха330 е перфектен за влачене на воблери.
valchan
новобранец
новобранец

Мнение от valchan »

ще го ползвам за влачене, но искам да подчертая че сегашния ми двигател е 1цилиндър, не бих казал че е шумен но двуцилиндровия е доста по малко вибрации това е една от причините колебая се между селва ray 8 horse и тохатсу 9.9
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

9,9 ти е верния вариант...
А още по добре 15 коня Ямаха-най вероятно това е максимума който дават за лодката ти.
Я елате рибенца при батко...
valchan
новобранец
новобранец

Мнение от valchan »

благодаря за съвета, разликата в цените е 1000лв и ще почакам още малко, един път ще купувам нека бъде нещо добро тохацу ги водят за едни от най добрите двигатели и най важното made in japan :) селвата ги правят французи в момента хора които правят ........ и спагети двигатели не могат да прявят :wink:
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

Е това с....и спагетите не е сьвсем вярно но да ти кажа честно аз преди 3 месеца си купих tohatsu 9.8 (четиритактов)и наистина е уникален.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”