Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Развъдниците има нов собственик, източени, изчистени, зарибени и може би наесен ще ги пуснат. То се подразбира, че старите хитри риби и големите таранки вече не са там. Стария път е запушен, влиза се откъм моста някъде. Строят огради и .. така.kolintodorov написа:Колеги, някой знае ли какво се случва с развъдниците в Девня? Казаха ми, че са източени и им правят ремонт. Дали е вярно?
Никой ли не е ходил на Добротич?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Някой има ли информация за Царев брод-разбрах,че Кюлевча ще го чистят и няма да го пускат тази година,арендатора местел рибата в Царев брод 

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
за Царев Борд чух че излизало каракуда в добри количества и по рядко някой шаранdiavolo написа:Някой има ли информация за Царев брод-разбрах,че Кюлевча ще го чистят и няма да го пускат тази година,арендатора местел рибата в Царев брод
-
- новобранец
Колеги , как е на Венелин? Има ли смисъл да се ходи там?
za venelin ve4e nqma smisyl obran seriozno a nqkoi moje li da predloji ne6to za dobur izlet s dobri ribi samo da ne e trastikovo
Днес ходих на Калиманци.Таранка много.Шарани не можах да излъжа.Пробвах всякакви варианти.(бели червеи,царевица в три различни дип-а,топчета банан,анасон пробвах),захранката ми беше Мадикс за шарани-газирана.Човека там каза,че март месец са пуснали доста малки шаранчета,видях колегите да вадят и бяха доста малки.Като си тръгвах един колега удари 1.8 кг шаран.
Пи Ес:Ако имате чадър си го носете. Не е важно само да го носите но и да го разпънете,защото съм червен като на маймунка дупата
Пи Ес:Ако имате чадър си го носете. Не е важно само да го носите но и да го разпънете,защото съм червен като на маймунка дупата

А условията?Fishing_Fan написа:за Царев Борд чух че излизало каракуда в добри количества и по рядко някой шаранdiavolo написа:Някой има ли информация за Царев брод-разбрах,че Кюлевча ще го чистят и няма да го пускат тази година,арендатора местел рибата в Царев брод
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Предполагам че цените не са мръднали от миналата година= 10 лв. на човек,3 въдици,рибата не се плащаbantumi написа:А условията?Fishing_Fan написа:за Царев Борд чух че излизало каракуда в добри количества и по рядко някой шаранdiavolo написа:Някой има ли информация за Царев брод-разбрах,че Кюлевча ще го чистят и няма да го пускат тази година,арендатора местел рибата в Царев брод
- kolintodorov
- новобранец
Колеги, дайте някакво инфо за Звънец? Има ли риба ? Какви са условията?
- Fishing_Fan
- разбира нещата
ето прясно инфоkolintodorov написа:Колеги, дайте някакво инфо за Звънец? Има ли риба ? Какви са условията?
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=24758
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
10лв. на човек, в момента почти никой не вади нищо, изчакай да си хвърли хайвера според мене.kolintodorov написа:Колеги, дайте някакво инфо за Звънец? Има ли риба ? Какви са условията?
- kolintodorov
- новобранец
Благодаря за инфото и за бързото включване!
- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
В неделя бях на Добротич. В 5:30 пристигнахме и едвам си намерихме място - през 20 метра имаше хора по целия язовир. От толкова много народ за целия ден бяха изкарани две по-големи риби (който е ходил там знае, че когато някой извади нещо всички разбират, тъй като водоема е малък и всичко се вижда и чува) от колегите отсреща, отдалеч ги преценявам на 2-2.5 кг. Всички други вадеха 300-400 грамови каракуди. Ужасно много закачки по дъното. Следобед близо до шаварите започнаха да скачат над водата шарани по кило и нагоре, обаче не се ловят и това е. Иначе хубаво време, много слънце през целия ден, почти без вятър. Общо взето направихме си една хубава почивка, върнахме обратно каракудките и поехме към Варна. Аз лично скоро няма да повторя на този водоем, а на тези, които решат да се пробват - наслука 
Ето и условията - 10 лв/човек, до 3 въдици, риболов от 5:00 до 20:00 ч.

Ето и условията - 10 лв/човек, до 3 въдици, риболов от 5:00 до 20:00 ч.
Днес на Генерал Киселово... от 11.00 - 14.40 часа, един хубав пикник с мноооого слънце, мнооого маломерна таранка, която отново си плува на воля и и доста хубави емоции
Рибата кълвеше на всичко ( бял, розов, торен червей, царевица, само на пържола не съм пробвал ама май трябваше
) Колегите от двете ми страни изкараха по един маломерен шаран и май засега беше това. Таксата 10лв. не знам за колко пръчки защото аз си ходя с две ( тъй и тъй риба не взимам), захранка - ANDOEL MIX ( ягода с коноп + каракуда + царевица от консерва), такъм - дъно с хранилка едната въдица, плувка 1гр. другата. Рибата кълвеше през 10 секунди направо кеф голям

Рибата кълвеше на всичко ( бял, розов, торен червей, царевица, само на пържола не съм пробвал ама май трябваше

- Прикачени файлове
-
- DSC00556.JPG (86.27 KiB) Преглеждано 765 пъти
-
- DSC00555.JPG (65.92 KiB) Преглеждано 765 пъти
-
- DSC00551.JPG (84.54 KiB) Преглеждано 765 пъти