Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Наистина филмчето е доста готино.INCUBUS написа:....За Телескоп -изгледах едно 12-серийно произведение от 2007 г.-руско-таджикско,много добро произведение,с доста добра актьорска игра: "Застава":

Изобщо руснаците на подобна тематика имат много силни сериали.Намери и виж този:
То и тук има кервани от тирове с наркотици,но пироманските и садистични наклонности се задоволяват самосиндикално/помежду им/,ние с теб няма как да участваме в тях,освен,ако не се включим в някоя мафиотска структура,но пък се съмнявам,че имаме необходимите качества за това,а и погледнато от страната как по-добре да служим на себи си,защо пък трябва да мрем толкова "млади"!!!INCUBUS написа:Почнах да съжалявам,че тук нямаме кервани с опиум,та да си задоволя пироманските и садистични наклонности![]()

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
INCUBUS, какво стана с пъстървите, нали щеше да ходиш по реките ?
Сподели, ако е имало успех!
Щото тук ловим на едно платено, ама "вързани" риби, изкуствена работа и не е много интересно !
Иначе риба дава и са едри, но си е "платена любов"
!!!
Сподели, ако е имало успех!
Щото тук ловим на едно платено, ама "вързани" риби, изкуствена работа и не е много интересно !
Иначе риба дава и са едри, но си е "платена любов"

Бате Гоше на какво платено-пускай репортажа-знам че си фотограф като мене,похвали се и разказвай у тая-вече наша тема.Превзехме я като куцо пиле домат.Днеска не съм ходил за риба,но минах по околовръстното и към 10 сутринта на суходолския беше превзето от коли.

Риболовци.
- Павел Иванов
Баси !!! При положение че около Софето са "милиони" пъстървовите реки , също как около Смолян , да се жалваш че само на платено ги имаG.Petkov написа:...Щото тук ловим на едно платено, ама "вързани" риби, изкуствена работа и не е много интересно !...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Всъщност,драги приятелю Г.Петков,който има планове,след това не трябва да се обажда на приятел
Обадих се и се приключи с броденето ми по пъстървовите рекички.В угода на приятеля-любител на стационарния риболов,направих чудесен излет /много въздух,слънце,красиви планински гледки / с чудесно пълно "капо "относно клъввания и хванати риби на яз.Тешел и яз.Доспат.Сега,след душирането в банята,седя си с МП и Айр.и лека-полека стигам до извода,че лошо няма -нали не си останах в града,по кафенетата...Така и така,утре и това ще ми се случи-имаме семейно зареждане с вода за в къщи /изворна/със светски живот по същите кафенета,така,че нищо не се губи.
В деня на труда няма да работя-пак ще съм сигурно на риболовен излет,ама още второто ми "аз"не се е произнесло по въпроса за точната дестинация,за това няма да ви занимавам.На П.И.само ще му река -Смолянските пъстървови рекички са непредсказуеми - например едната бистра,та дрънка -всяка некьорава пъстърва,ш,те скива от 20-30 метра,независимо от мойте камуфлирани граничарски и други "Хилмън" дрипели и ще си бие камшика,следващата рекичка -тече и скача напенджурена с тъмнокафява грива,та извъобще в нея може да бъде хванат най-много "дедовият":)За това,рядко ходя по тези пусти рекички,макар,че спининговата краста твърде често мъ сиктирдоства и ма провокира да навъртам километри кат същински "СпецНаз"по пресечения твърд терен на съответната рекичка,а сеа!,кък дъ са напраи авторитетно шкембенце -ми не става,да са таковам в мършавия самодоволен любител-риболовец и професионалист-.....няма да казвам точно какъв,пу,да не ми е уроки
Служете на себе си с всички сили,щото може и да няма кой да ви услужва даже с половин сила,пък прехода си върви и ни тътри към вечността без да му пука... 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Много поздрави на Смолян и хората там.Тук цъфнаха люляците
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- G.Petkov
lusienn написа:Бате Гоше на какво платено-пускай репортажа...
lusienn, по начало не пиша и не коментирам риболов на платени водоеми, ама щото темата е за майтапи / а верно, "че я превзехме като куцо пиле домат", затова и Камъка ни напусна

Това ми беше първия излет през есента на 2011 година:
А това последния - в края на април 2012:
Е, тези бяха добри риболови, имах и много по-слаби резултати, даже два пъти капо, ама много риба се хвана през студения сезон, като имаш в предвид, че и доста излети направих на леда!
Павел Иванов написа:...Баси !!! При положение че около Софето са "милиони" пъстървовите реки , също как около Смолян , да се жалваш че само на платено ги има
Павел Иванов, на моите години и с моето сърце, вече пъстървовите реки ми изглеждат като върховете на Хималаите

И не се жалвам, че на платеното ги има, а се радвам !!!
Някога съм ходил и по планинските реки с променлив успех, ама вече не мога,труден риболов е и ако бъда искрен със себе си и с вас - вече ме и мързи

Ще направя един-два опита тази година, че Бат Стан ми даде някакви насоки, ама не е много сигурно !!!
Дори и ходенето за гъби вече го намествам така, че с автомобила ако може да вляза в поляната с гъбите

Честит 1 май .Днес го открих така.Вело спорт,проверка за гъби и малко снимане
Шимано механизъм-предно движение за колело,тука съм до реката за коприва за една супичка.
Е тия не могат да разделят пръчката-всеки дърпа към него-така си ходят
Е и едно друго
Та така да си върви прехода-кучетата си лаят кервана си върви 

Риболовци.
....Днес е 1-ви май -май само за твоя фотоапарат!?lusienn написа:Честит 1 май .....................

Явно при теб преходът върви с ускорени темпове,нещо като с машината на времето!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- ninastefanina
- сериозен играч
Пак само с един ден е напред,при моя апарат излиза с месеци напредТелескоп написа: ....Днес е 1-ви май -май само за твоя фотоапарат!?
Явно при теб преходът върви с ускорени темпове,нещо като с машината на времето!

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Добре де майтап да става.Деня не е свършил.Е са бех по задачи-приключих и съм организирал веселата част.Навънка пече слънце здраво,но намерих една сянка и палим барбекюто-около 5 риболовци сме със семействата.Та празника започва сега

Риболовци.
lusienn написа:Добре де майтап да става.Деня не е свършил.Е са бех по задачи-приключих и съм организирал веселата част.Навънка пече слънце здраво,но намерих една сянка и палим барбекюто-около 5 риболовци сме със семействата.Та празника започва сега![]()
Важното е купонът да тече!

Риболовци.
Малей всичко е шест.Печът се първо едни пилешки тръдки е такива
После скумрията,тука некой от мойте ако не се познае и чете да заповяда
На всички други колеги наздраве и всичко най хубаво.

Риболовци.