Габарево

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Габарево

Мнение от dunavski »

Днес посетихме платения на с.Габарево с група приятели, но останахме малко разочаровани от последни ни риболов там. Това се получи така защото вече са почнали да хранят рибата за угояване въпреки, че собственика ни уверяваше, че ще почнат да хранят от Юни, а в същото време носеше и хвърляше чували с гранули. Както и да е ...... успяхме да хванем някоя друга риба на метод фидер със сладка царевица или пелета на косъм. Кълванетата бяха много капризни и постоянно трябваше да се експериментира. Ето и малко снимки.

Фидерите в готовност.
Изображение

Останалата част от компанията.
Изображение

Част от рибите които хванах.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Монтажа с който работех.
Изображение

И крайния улов едно амурче и няколко шарана.
Изображение
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
dragonaz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Габарево

Мнение от dragonaz »

Пак много добре сте хванали, ако и да са я хранели рибата.
Незнам, защо се чувстваш разочарован.
Поздравления за хубавият излет.
Изображение
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Привет, хубав излет а и риба сте хванали. Аз съм ловил на гъбарево, точно тука, но следващия път забрави всякакви пелети, гранули, царевици и др. Просто си набави червей под накапали листа от дъб - иди в парка на Павел Баня или в някой дъбак, около Гъбарево. После ще усетиш разликата.
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

Точно днес си мислех да ходя на Габарево и сега умирам от яд че не можах, не заради рибите а да се запозная с хора като вас. За съжаление ме хвана някакъв вирус и ми беше доста зле. Страхотен риболов сте направили при тези обстоятелства, поздрави и наслука :D
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Има време и за други излети ( не там ) по близки до Казанлък водоеми и ще се видим там ! На Гъбарево скоро ще е труден риболова заради многото храна , която се подава всеки ден в квадратите защото искат до началото на юни рибите да са станали поне 1,5кг -2кг ! Хранят интензивно сутрин и вечер ! Преди години когато това се случваше ставаше безсмислено да се ходи там ! Единственият начин на риболов тогава е с пружина и паста от пелетите с които я хранят - Сръбски са ! Но тя и таксата е символична 3лв на пръчка . Дунавския скромничи защото всичката риба я хвана той , колегата от Хасково Станислав изкара и той 1 шаран и 1 изтърва , а аз имах късане до брега от сом и 2 гелета ! Колкото стръв и монтажи смених днес толкова не съм сменял на 1 риболов поне от 2г :D да не изброявам ,че ми става лошо само , като се сетя :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Страхотен излет сте спретнали, Браво !
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

dragonaz написа:Пак много добре сте хванали, ако и да са я хранели рибата.
Незнам, защо се чувстваш разочарован.
Поздравления за хубавият излет.
Чувствам се разочарован защото от последния излет там преди 10 дена, улова беше три пъти повече.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Да добавя малко снимки -

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

малко красоти и от Стара планина -

Изображение

Изображение

улова -

Изображение

Изображение

снимка за последно -

Изображение

и релийз -

Изображение

Изображение

Изображение
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”