Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Габарево
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Габарево
Днес посетихме платения на с.Габарево с група приятели, но останахме малко разочаровани от последни ни риболов там. Това се получи така защото вече са почнали да хранят рибата за угояване въпреки, че собственика ни уверяваше, че ще почнат да хранят от Юни, а в същото време носеше и хвърляше чували с гранули. Както и да е ...... успяхме да хванем някоя друга риба на метод фидер със сладка царевица или пелета на косъм. Кълванетата бяха много капризни и постоянно трябваше да се експериментира. Ето и малко снимки.
Фидерите в готовност.

Останалата част от компанията.

Част от рибите които хванах.

Монтажа с който работех.

И крайния улов едно амурче и няколко шарана.

Фидерите в готовност.

Останалата част от компанията.

Част от рибите които хванах.

Монтажа с който работех.

И крайния улов едно амурче и няколко шарана.

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- dragonaz
- научил се да хвърля
Re: Габарево
Пак много добре сте хванали, ако и да са я хранели рибата.
Незнам, защо се чувстваш разочарован.
Поздравления за хубавият излет.

Привет, хубав излет а и риба сте хванали. Аз съм ловил на гъбарево, точно тука, но следващия път забрави всякакви пелети, гранули, царевици и др. Просто си набави червей под накапали листа от дъб - иди в парка на Павел Баня или в някой дъбак, около Гъбарево. После ще усетиш разликата.
По-голям шаран от рибаря няма...
- Naas
- ще става разбирач
Точно днес си мислех да ходя на Габарево и сега умирам от яд че не можах, не заради рибите а да се запозная с хора като вас. За съжаление ме хвана някакъв вирус и ми беше доста зле. Страхотен риболов сте направили при тези обстоятелства, поздрави и наслука 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Има време и за други излети ( не там ) по близки до Казанлък водоеми и ще се видим там ! На Гъбарево скоро ще е труден риболова заради многото храна , която се подава всеки ден в квадратите защото искат до началото на юни рибите да са станали поне 1,5кг -2кг ! Хранят интензивно сутрин и вечер ! Преди години когато това се случваше ставаше безсмислено да се ходи там ! Единственият начин на риболов тогава е с пружина и паста от пелетите с които я хранят - Сръбски са ! Но тя и таксата е символична 3лв на пръчка . Дунавския скромничи защото всичката риба я хвана той , колегата от Хасково Станислав изкара и той 1 шаран и 1 изтърва , а аз имах късане до брега от сом и 2 гелета ! Колкото стръв и монтажи смених днес толкова не съм сменял на 1 риболов поне от 2г
да не изброявам ,че ми става лошо само , като се сетя 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Страхотен излет сте спретнали, Браво !
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чувствам се разочарован защото от последния излет там преди 10 дена, улова беше три пъти повече.dragonaz написа:Пак много добре сте хванали, ако и да са я хранели рибата.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да добавя малко снимки -

малко красоти и от Стара планина -

улова -

снимка за последно -

и релийз -

малко красоти и от Стара планина -

улова -

снимка за последно -

и релийз -

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!