Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА-2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ПОПЧЕТА-2012
Привет!Извинявам се, че чак сега, но по добре късно отколкото по късно.вчера на Дружба пред Делфин- Марина аз съм доволен. От сутринта до обяд около 2кг. на скарида и раче.
Имаше и доста едри рибки

Имаше и доста едри рибки
Толкова са големи, че чак не мога да събера снимките 
http://media.snimka.bg/s1/0398/02703929 ... al.jpg?r=0

-
- новобранец
Днес на Черноморец от 08 до 10ч слабо. Не знам как е било при другите. На скарида и торен.
- vankatagb
- новобранец
Днес и аз на Черноморец от 12 до 16,30ч много дребни, ама поне текезесарски тен фанааме! Емче бял червей.
-
- научил се да хвърля
И на Траката умряла работа. Рибарите бяхме повече от рибата. Днес влизам с лодка.
Здравейте! Вчера на Черноморец с лодката от10:00 до 17:00 много слабо едва покрих дъното на кофата и то чак към 16:00 чса почна да се обажда,обиколихме целия залив околко Черноморец, св.Иван, Биволите и т.н. Чудя се днеска дали да не пробвам от брега ама и аз не знам на къде ?
- ivalpetkov
- разбира нещата
Сега се прибрах от Сарафово.Положението-плачевно.И с прогнозата не познаха-неприятен вятър.вълна 2 бала че и повече.Колегите нямаха почти нищо извадено.Аз разчитах .че ще влизам с лодката.но като видях морето и резултатите на подранилите колеги изпуших по цигара и се прибрах. 
Тези от Синоптика май и те празнуват....
Ами не ми остава друго освен студената ракия.хубава салата и кюфтета на скара у дома....пък лодката -другия път

Тези от Синоптика май и те празнуват....

Ами не ми остава друго освен студената ракия.хубава салата и кюфтета на скара у дома....пък лодката -другия път

Последно промяна от ivalpetkov на Пон Апр 30, 2012 10:49 am, променено общо 1 път.
и това се случва в рибарската практика
-
- новобранец
събота в аспарухово на буната от 7 до 10 на торен нямах пипане, на скарида много слабо
-
- ще става разбирач
вчера и днес на фара св.никола що годе по 10-15 риби на човек, като рибата взимаше до 09:00 , след това само маломерни. За ем - бял червей, скарида, трицона, бяла мида като рибата не правеше разлика! Водата ли се стопли бързо незнам но рибата влезе по навътре може би 

Днес, на Аспарухово, на буната капо и 1 скъсана кука, след това за час на вълнолома жената хвана 2, които после пуснахме, ама иначе не кълве
Въпреки всичко беше хубаво времето и биричката вървеше 

- big chopar
- новобранец
на яхтеното на Несебър -2кг.средно попче ,много лапина,може би защото бях само със скарида.
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Под Гранда в дясно от мостчето.Мисля,че го бяха планували за яхтино пристанище.Сега има едни плочи големи една върху друга.
Хвърля се от външната страна на около 30м. към златните.
При засечка се вдига високо горе за да не се закачи, има камъни.
Хвърля се от външната страна на около 30м. към златните.
При засечка се вдига високо горе за да не се закачи, има камъни.
- Ив. Иванов
- новобранец
Първо се извинявам ,че въпроса ми не е по темата
Някой знае ли дали вече продават морски червей по магазините
мерси предварително и наслука !

Да се включа и аз в темата..
Днес бях на Поморие от 7.30 до 12.30 часа 15-20 попчета ,но много сериозно изгорях и си тръгнах без време.Размерите варираха от маломерни до много добри и едно еврейско попче за цвят.Лових на тетраподите в дупките,а отпред на пристанището беше митинг,поне 20 човека(минимум),може някой от тях да пише какво е хванал че не видях..Времето чудесно без вятър и вълна,много риба не хванах нооо разпуснах добре..
Следва консумация....
Днес бях на Поморие от 7.30 до 12.30 часа 15-20 попчета ,но много сериозно изгорях и си тръгнах без време.Размерите варираха от маломерни до много добри и едно еврейско попче за цвят.Лових на тетраподите в дупките,а отпред на пристанището беше митинг,поне 20 човека(минимум),може някой от тях да пише какво е хванал че не видях..Времето чудесно без вятър и вълна,много риба не хванах нооо разпуснах добре..

Следва консумация....