PV TV или Хоби Тв

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

PV TV или Хоби Тв

Мнение от Иво Вълов »

Гледам от както си дойдох в България бях решен да си пусна булсатком само заради хоби тв, но По местният кабел са пуснали една ножа риболовна телевизия мисля , че е Унгарска PVTV.
Дават всякакъв риболов морски океански , на лед, щека , мач фидер и е много разнообразен канал.
Въпроса мие , има ли го и по останалата част на България и какви са ви впечатленията от него ако го гледате ?

П.с Не знам кога е Било , някакво състезание във Унгария , Шаранджийско състезание за една седмица шампионите на това състезание печелят с 1 тон улов на амури и шарани !!!
Това значи, че все едно им е кълвяло като ли, че ловят уклей.

Ако модераторите сметнат , че темата не е за секция риболов на мирни риби да я преместят .
Последно промяна от Иво Вълов на Пон Апр 30, 2012 10:54 pm, променено общо 1 път.
Изображение
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: PV TV или Хоби Тв

Мнение от joko75 »

:lol: Сина ми е на 8год ама не задава такива тъпи въпроси :lol: Ти си рядък екземпляр,ти си един Къци Въпцаров под прикритие.
Бегай в бгмама,там ще си тартора на форума.И къде е риболова на мирни риби в случая :lol:
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Аз не съм го срещал за сега този канал. Ако искаш да си в час с "BG риболова" абонирай се за Хоби ТВ :idea: (НА БУЛСАТА съм ама ако закапе дъжд или сняг ме няма там :D даже може и цяла БГ да я няма не знам ) По другите риболовни канали просто това, което излъчват няма как почти да го направиш в тукашните водоеми :) (освен ако не са зарибени с ТОНОВЕ една или друга риба) . Все пак за предпочитане си е качеството на предавания сигнал по всички излъчвани кабеларни или сателитни ТВ , предоставени ти от доставчика на услугата .

П.С. : Не е за този раздел темата ти :)
Изображение
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Темата е интересна за мен , защото е една доста интересна и образователна телевизия. Няма предавания или по точно ,,недоразумения'' като .. С въдица в ръка'' а различни продуктивни предавания. Има едно което е посветено само и единствено на риболовът с щека на небезизвестната фирма Мавер. Там се лови единствено и само с продукти на Мавер, храни добавки ароматизатори, а оборудването е същото като почнем от дрехите и свършим на куките.
Също така не е ограничен примерно само щекарски риболов, има и с директни телескопи , има и с мачове и болонези, и всеки път е различен водещ. Направи ми впечатление , че обясняват доста подробно и в близък кадър относно захранката и такъмите, което по хоби тв не го показват.
Относно риболовът на тежко , наблягат разбира се на шаранският риболов с модерните му там тояги и техники на далечни замятания и монтажи и бойли и чудеса свързани със шаранджийският риболов.
Фидер риболовът също го показват доста често, Марките на въдиците и изобщо такъмите е Хелдорадо и Енерджи.
Ловят на Фидер повече по Дунав, и предимно Платики.
Доста се 1ини и мухарският риболов, показват и си има специализирани предавани за това как да си направите сами Нимфи. а след това и на водоема как действат .
Телевизионният канал е и ловен и рибарски, но 90% от предаванията са свързани с риболов в сладки води, било то на мирна или хищна риба, но повече е на мирна.
Много от Филмите са преведени на Български, тоест с Български говор.
Има и Океански риболов , по често е риолов на Мерлин около Австралия, но той е в малките часове на денонощието.

Както написах по горе, телевизията е доста интересна и разнообразна, както и образователна. Не мисля, че отстъпва по нищо на Хобито. Ако някой е гледал или гледа ПВТВ нека сподели какви са му впечатленията от канала и предпочита ли го пред Хоби Тв?
Изображение
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Ето линк към Онлайн телевизията, Едно към едно са към Цифровата простете, разликата им е около 10 секунди
http://pv-tv.tv/stream/player/pvtv-ro.html
Изображение
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

Каквато и да е ,ще е по добра от хобито :wink:Няма да има селски тарикати като върхара ,да се гаврят с зрителите :evil: Освен няколко сексабилни мацки водещи,друго на мен поне неми задържа вниманието там :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”