Езеро Вая в Бургас пак пълно с мрежи.

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Езеро Вая в Бургас пак пълно с мрежи.

Мнение от renvan3 »

Въпреки забраната и изобщо всичко останало свързано със мрежарите,Вая е нахакана навсякаде около СОМАТ със мрежи в момента,даже в този час.Чак лодките са си скрили в камъшите,отвратителни мангали.
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Езеро Вая в Бургас пак пълно с мрежи.

Мнение от renvan3 »

ТАРАЛЕЖ
Заглавие: Re: Езеро Вая в Бургас пак пълно с мрежи.Публикувано на: Пон Апр 30, 2012 7:14 pm

ТАРАЛЕЖ
риболовец

Галерия: 0 снимки

Има лесно!
Първо се обаждаш на тел. 112 за да съобщят на ИАРА.Там всичко се записва.
После изчакваш докато пристигнат! Ако се забавят,звъниш директно в ИАРА и искаш обяснение!!!
..а,иначе си объркал раздела.

учете се от него

Мнение от strijok »

renvan3 написа:Въпреки забраната и изобщо всичко останало свързано със мрежарите,Вая е нахакана навсякаде около СОМАТ със мрежи в момента,даже в този час.Чак лодките са си скрили в камъшите,отвратителни мангали.
И обадили се на органите като констатира това, както ти е писал Таралежа или подържаш рекламата на магазина :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Omaxxa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Omaxxa »

strijok написа:
renvan3 написа:Въпреки забраната и изобщо всичко останало свързано със мрежарите,Вая е нахакана навсякаде около СОМАТ със мрежи в момента,даже в този час.Чак лодките са си скрили в камъшите,отвратителни мангали.
И обадили се на органите като констатира това, както ти е писал Таралежа или подържаш рекламата на магазина :wink:
Има си и добра страна, човека не харчи пари за реклама :wink:
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

казаха че щели да реагират,ами нормално е старият кмет 2 пъти го зарибява човека със по 400 000хил. шеранчета ,билети си купуваме,такъми за суматлъка пари и като отидеш там да ловиш например никога не можеш да се накефиш.Особено на откритото.На заради такива никога не можеш получиш наслада от рибарлъка.НЯМА ДА СЕ НАТЪПЧАТ.
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

Те да са само мангалите..край Сливен зарибяваме постоянно,мрежите едно на ръка.Българите са по отвратителни прибира се абсолютно всичко,грозна картина.Докато не се криминализира бракониерството ще е така.Също като в Холандия ,трябва да се забрани взимането на шаран и амур иначе скоро тези риби в свободни води ще са екзотика :!: Толкова ли е сложно да се променят неколко закона,ама ние сме си путита трайками си - както за всичко :!:
KGR
новобранец
новобранец

Мнение от KGR »

Колега сигурен ли си защото днес около 15ч правих обход от Лозово покрай СОМАТ до М.Рудник и мрежи не видях може и да съм ги пропуснал .Иначе вчера игорихме един мангал беше ги опънал от дълбачката до новия пътен възел юг до Бриголажа към 12ч го удушихме барабар с лодката.На лично щети пратя един телефон да сигнализираш но звънете и на 112
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Браво Краси !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Тези на дълбачката всяка сутрин,или през ден към 8 си вадят мрежата и хич не им пука.Качват се на насипа и си я дърпат най-спокойно.
KGR
новобранец
новобранец

Мнение от KGR »

vesko_bs написа:Тези на дълбачката всяка сутрин,или през ден към 8 си вадят мрежата и хич не им пука.Качват се на насипа и си я дърпат най-спокойно.
Веско тези мисля че имат лиценз но откакто е влезнала забраната не съм ги виждал но ако все пак ги видиш звъни на 112
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

колега даже знам къде си крие лодката,значи като тръгнеш по бетоненият път, веднага след това има открито место без камъш.Отляво във серцивината на камъша,зелено боядисана като че ли с баданарката,лодката е в окаено състояние но им върши работа.Момчето е със много дълга коса черна и то е черно.Renwan клокар такъв.Колега това е което мога да кажа.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

KGR написа:На лично щети пратя един телефон да сигнализираш но звънете и на 112
Ми звънете бре колега, сигурен съм че Краси е пратил въпросния телефон :wink:
Аватар
stan2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от stan2 »

Тези,на дълбачката със сигурност си имат лиценз,само дето по време на забрана не знам как стоят нещата.И все пак не мисля ,че те са най -голямото зло на Вая,при положение,че грипа е основно за дребна каракуда.Та Тя според мен в езерото Вая си е плевелна риба - въди се неимоверно много, а всички знаем,че така както стоят нещата,таранката(по нашему),няма как да расте и да постигне размер подходящ,че да удовлетвори нашего брата–спортния риболовец
Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Не знам за лиценз, но ми се струва че забраниха стопанския риболов и във Вая, пък отделно през размножителния период не важат :wink:
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

какъв грип бе колега,ако 2км мрежа ти прилича на грип еми браво.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”