Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Езеро Вая в Бургас пак пълно с мрежи.
Модератор: bobopeli
Езеро Вая в Бургас пак пълно с мрежи.
Въпреки забраната и изобщо всичко останало свързано със мрежарите,Вая е нахакана навсякаде около СОМАТ със мрежи в момента,даже в този час.Чак лодките са си скрили в камъшите,отвратителни мангали.
Re: Езеро Вая в Бургас пак пълно с мрежи.
ТАРАЛЕЖ
Заглавие: Re: Езеро Вая в Бургас пак пълно с мрежи.Публикувано на: Пон Апр 30, 2012 7:14 pm
ТАРАЛЕЖ
риболовец
Галерия: 0 снимки
Има лесно!
Първо се обаждаш на тел. 112 за да съобщят на ИАРА.Там всичко се записва.
После изчакваш докато пристигнат! Ако се забавят,звъниш директно в ИАРА и искаш обяснение!!!
..а,иначе си объркал раздела.
Заглавие: Re: Езеро Вая в Бургас пак пълно с мрежи.Публикувано на: Пон Апр 30, 2012 7:14 pm
ТАРАЛЕЖ
риболовец
Галерия: 0 снимки
Има лесно!
Първо се обаждаш на тел. 112 за да съобщят на ИАРА.Там всичко се записва.
После изчакваш докато пристигнат! Ако се забавят,звъниш директно в ИАРА и искаш обяснение!!!
..а,иначе си объркал раздела.
И обадили се на органите като констатира това, както ти е писал Таралежа или подържаш рекламата на магазинаrenvan3 написа:Въпреки забраната и изобщо всичко останало свързано със мрежарите,Вая е нахакана навсякаде около СОМАТ със мрежи в момента,даже в този час.Чак лодките са си скрили в камъшите,отвратителни мангали.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Има си и добра страна, човека не харчи пари за рекламаstrijok написа:И обадили се на органите като констатира това, както ти е писал Таралежа или подържаш рекламата на магазинаrenvan3 написа:Въпреки забраната и изобщо всичко останало свързано със мрежарите,Вая е нахакана навсякаде около СОМАТ със мрежи в момента,даже в този час.Чак лодките са си скрили в камъшите,отвратителни мангали.

казаха че щели да реагират,ами нормално е старият кмет 2 пъти го зарибява човека със по 400 000хил. шеранчета ,билети си купуваме,такъми за суматлъка пари и като отидеш там да ловиш например никога не можеш да се накефиш.Особено на откритото.На заради такива никога не можеш получиш наслада от рибарлъка.НЯМА ДА СЕ НАТЪПЧАТ.
-
- научил се да хвърля
Те да са само мангалите..край Сливен зарибяваме постоянно,мрежите едно на ръка.Българите са по отвратителни прибира се абсолютно всичко,грозна картина.Докато не се криминализира бракониерството ще е така.Също като в Холандия ,трябва да се забрани взимането на шаран и амур иначе скоро тези риби в свободни води ще са екзотика
Толкова ли е сложно да се променят неколко закона,ама ние сме си путита трайками си - както за всичко 

Колега сигурен ли си защото днес около 15ч правих обход от Лозово покрай СОМАТ до М.Рудник и мрежи не видях може и да съм ги пропуснал .Иначе вчера игорихме един мангал беше ги опънал от дълбачката до новия пътен възел юг до Бриголажа към 12ч го удушихме барабар с лодката.На лично щети пратя един телефон да сигнализираш но звънете и на 112renvan3 написа:Въпреки забраната и изобщо всичко останало свързано със мрежарите,Вая е нахакана навсякаде около СОМАТ със мрежи в момента,даже в този час.Чак лодките са си скрили в камъшите,отвратителни мангали.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Краси !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Тези на дълбачката всяка сутрин,или през ден към 8 си вадят мрежата и хич не им пука.Качват се на насипа и си я дърпат най-спокойно.
Веско тези мисля че имат лиценз но откакто е влезнала забраната не съм ги виждал но ако все пак ги видиш звъни на 112vesko_bs написа:Тези на дълбачката всяка сутрин,или през ден към 8 си вадят мрежата и хич не им пука.Качват се на насипа и си я дърпат най-спокойно.
колега даже знам къде си крие лодката,значи като тръгнеш по бетоненият път, веднага след това има открито место без камъш.Отляво във серцивината на камъша,зелено боядисана като че ли с баданарката,лодката е в окаено състояние но им върши работа.Момчето е със много дълга коса черна и то е черно.Renwan клокар такъв.Колега това е което мога да кажа.
-
- учете се от него
Ми звънете бре колега, сигурен съм че Краси е пратил въпросния телефонKGR написа:На лично щети пратя един телефон да сигнализираш но звънете и на 112

- stan2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тези,на дълбачката със сигурност си имат лиценз,само дето по време на забрана не знам как стоят нещата.И все пак не мисля ,че те са най -голямото зло на Вая,при положение,че грипа е основно за дребна каракуда.Та Тя според мен в езерото Вая си е плевелна риба - въди се неимоверно много, а всички знаем,че така както стоят нещата,таранката(по нашему),няма как да расте и да постигне размер подходящ,че да удовлетвори нашего брата–спортния риболовец
Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
-
- учете се от него
Не знам за лиценз, но ми се струва че забраниха стопанския риболов и във Вая, пък отделно през размножителния период не важат 

какъв грип бе колега,ако 2км мрежа ти прилича на грип еми браво.