Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

веринско 2 нощи 1 ден
-
- научил се да хвърля
веринско 2 нощи 1 ден
така се случи че ми излезна малко свободно време и решихме да откриеме на веринско,да вида аз тея шарани кво се случва с тях на свободен риболов защото досега съм бил там само и единствено на състезания.бум баум багажа на 2 на 3 и в неделя към 15 ч на голЯ
на бързо навъртех една шамандура на около 130м към 5 м дълбочина викам тука ше да е.захранване неща как си требе.стръви,царца и топчета след цялата тая процедура към 21ч се наядох зверската,загубих апетит и рязко ми се доспа. през ноща имах някви нефелни попипвания,в 6 ч сутринта се събуждам от некви зверски плясаци викам си край
некои чорела лодката
надигам трудно глава и кво да видя пред моя род под се извършват некви сериозни сексуални изнасилвания
викам си край завъртех капочиното
след като нямах кълванета на тази дистанция минавам на тактика 2
рязко дръпнах една шамандура на 50 м макс около 2 м дълбоко,захраних и там и пак к.р цял ден въртях стръви смрадни до полудяване и пак не стаа,минавам на тактика 3
вРъти с лопатата на 15 м дистанция викам си ,ше пробвам да чешам каракуди на плувка и вко стана със захранката навъртех костенурки абеее заеби
и така се бех ядосал че пак се наядох като предишната вечер и пак занунках по никое време преди да зананам преосмислях нещата викам си ,вчера шанарните беха заети с мача ЛЕВСКИ -БКП 1-0 (ПОЗДРАВИ НАН САНДАНСКИ КАРП)
викам си сутринта се наебааа и тая вечер требе да ги чешам
и дакато си мисля как да ги реша съм заспал.в 2ч 13м на близката шамандура...пип ,пииип щех да изкРътим бивако loud и заеба, аххх мамати д.. отивам до род пода и пак пип мигновен засек и оп
исиии мачооооо (fish on)
лека полека обух ботушите нагазих малко но явно съм прекалил защото напУних единия бАтуш
но това е без значение важното беше че имам риба и нали се сещате
вадех я толкова внимателно че или ми беше първата или е мноо голема
кепнах един гольо 5.100 голям кеф майна след това бърза кока кола с 2 цигари и пак нуни,до сутринта нямаше повече пипания и в 8.00 си бях в софия та така,сега малко снимки от излетаТ

Последно промяна от tintarelius на Вто Май 01, 2012 4:39 pm, променено общо 1 път.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: веринско 2 нощи 1 ден
Евала за снимките и излета ! Рядко се вижда и заснема групов с..с между шарани 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Малииии, да не поверва човяк, на Веринско такива екземплери са се появили. Евалата колега за излета и репортажа...
По-голям шаран от рибаря няма...
Уникални снимки! Браво колега. 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
КаракудЙе има ли стабилно

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- SammY
- фен клуб-скобар
Колега БРАВО ! Страхотни снимки си направил ... като гледам на каде са тръгнали тая храна която си им предлагал не е била интересна , но мезето на масата ги е събрало ... май са се напили и после оргия 

-
- новобранец
ЕЕЕеее голем шаран и победа за лавината, какво повече искаш колега. Аз по това време драх гърло от "Б" сектор. 

Много хубав шаран, другите май освен секса верно са гледали мача Николай Йорданов - ЦСКА и не са искали да взиматdimitar1914 написа:ЕЕЕеее голем шаран и победа за лавината, какво повече искаш колега. Аз по това време драх гърло от "Б" сектор.

Рибата винаги е на другия бряг
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Lol, е това е излет мечта ,бил сьм свидетел на такьв секс и то на див водоем,просто е невероятно изживяване.
Снимките са си за Discovery
,супер желая ви много излети през годината.
Снимките са си за Discovery

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хаха ейй голуЕм идиот си , ебати разказа чета и се смея.
Мачото си е екстра , на какво удари

-
- научил се да хвърля
Уникални снимки, евала 

-
- научил се да хвърля
мааачоото зима на 3 легнали царциMiTaKa™ написа:Хаха ейй голуЕм идиот си , ебати разказа чета и се смея.

-
- научил се да хвърля
TRANSKI RIBAR написа:КаракудЙе има ли стабилно![]()
зачакай още 4-5 дни
Колега и на мен ми харесват снимките,мерси че ги сподели 

Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много хубава тема - напомни ми за постовете на Бат Мирче 5 кила, много живописно написана, с голям заряд на рибарски хумор !!!
Особено ме изкефи снимката на бивака с лютеницата
!!!
Особено ме изкефи снимката на бивака с лютеницата