Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
Центъра на Еленово, надясно и нагоре по пътя /има табела/. Пътя си е асфалт и води до язовира, който ти остава отляво като стигнеш.
Този който е преди селото вдясно по черния път се оказа, че има работно време- от 8, а мен това не ми пасва. Иначе собствениците казват, че имало риби.
Наслука- където и да е
Този който е преди селото вдясно по черния път се оказа, че има работно време- от 8, а мен това не ми пасва. Иначе собствениците казват, че имало риби.
Наслука- където и да е
-
- кандидат преподавател
Мерсиninka написа:Центъра на Еленово, надясно и нагоре ....

Колеги, знаете ли откъде близо до Сливен мога да си купя щука зарибителен материал и то ако е възможно в малки количества-15-30 бройки. Съща така и на каква цена 

Колеги накъде да мръдна утре за каракуда и червеноперка.
пробвай на крушарската дупка.grsg написа:Колеги накъде да мръдна утре за каракуда и червеноперка.
-
- кандидат преподавател
От днес ,Николаево платения,таксата е вдигната на 6 лева,шарани няма ,направихме си кефа с каракуда ,от която излизаха и доста добри екземпляри.Каракудата взимаше основно на царевица и не се влияеше от захранката ,не знам защо.Бъдете здрави 

slivnalia написа:От днес ,Николаево платения,таксата е вдигната на 6 лева,шарани няма ,направихме си кефа с каракуда ,от която излизаха и доста добри екземпляри.Каракудата взимаше основно на царевица и не се влияеше от захранката ,не знам защо.Бъдете здрави
шарани няма или не пипат? аз по голяма каракуда от 400-500 грама(макс) не съм хващал, основно по големите съм ги ловил на 2 царевички и между тях бял червей. то като няма шаран за кво да му давам 6 лв. то каракудата и на мечкаревските дупки я ловя, значи този гьол и бай Митьо ги отписвам. е поне сте си направили кефа колега,за което браво.
- S.Koychev
- разбира нещата
Утре смятам да посетя язовира в с.Еленово, някой ако е ходил тия дни нека сподели,интересува ме и кои места са най удачни за мач и фидер .Мерси предварително.
Ribarche
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Приятели ходиха там в неделя....Шараните са много слабо активни , а дребосъка кълве на всичко,даже и две зърна царевица ходи да бута....
MILF - Man, I love fishing !
То още мако ще му е рахата на тоз малоумник "Баи Митьо" дето ходи да лажи хората че има риба ходи да купува 10 шарана от халите и ги пуска и това му е зарибяването на него.каябаш написа:slivnalia написа:От днес ,Николаево платения,таксата е вдигната на 6 лева,шарани няма ,направихме си кефа с каракуда ,от която излизаха и доста добри екземпляри.Каракудата взимаше основно на царевица и не се влияеше от захранката ,не знам защо.Бъдете здрави
шарани няма или не пипат? аз по голяма каракуда от 400-500 грама(макс) не съм хващал, основно по големите съм ги ловил на 2 царевички и между тях бял червей. то като няма шаран за кво да му давам 6 лв. то каракудата и на мечкаревските дупки я ловя, значи този гьол и бай Митьо ги отписвам. е поне сте си направили кефа колега,за което браво.
В язовира пълна мизерия има 10-15 гуми от трактори и коли кадето даже и не сие направил труда от 8 год. (от както стопанисва язовира) да ги махне всеки си преценя сам но този е жив мошенник!!
Някакви предложения за неделя
Римски, Жребчево, Теца?

На Жребчево ще е голяма кал, ако не си с джип по-добре не пробвай. До Римския мост можеш да отидеш, но не знам как е положението там. 

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Реката дали се поизбистри вече и как е като ниво, някой ходил ли е?
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- ще става разбирач
В събота на Крушарския мост беше голяма и мътна.
Към Мечкарево трябва да е по-добре.
Към Мечкарево трябва да е по-добре.
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !