Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Тактика
 Тактика

Монтажи за риболов
 Монтажи за риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Тактика
 Тактика

Монтажи за риболов
 Монтажи за риболов

шок лидер?
Модератор: sapuna
- lfcpordim
- научил се да хвърля 
шок лидер?
При замятане възела между шок лидера и основното влакно не пречи ли като се спира в някой от пръстените и следва неуспешно замятане...?

Re: шок лидер?
Не.Възела става не много дебел ,а и шок лидер се ползва при шаранджийски риболов където въдиците са с достатъчно голям върхов водач за да закачи и да имаш неуспешно замятане  

дано съм бил полезен!
поздрави

дано съм бил полезен!
поздрави
- pacho109
- сериозен играч 
И се остава мустачета на кордата по 4-5 сантиметра 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- 
				delio-haidutin
- разбира нещата 
е макар и да не съм голям спец по шаранските монтажи,може много да се спори дали са нужни мустаци или не.Никъде по темите никой не е споменвал за такива мустачки ,пък чак пък и по 4-5 см.за стоперен възел на плувка съм съгласен ,но не и за връзване на шок лидерpacho109 написа:И се остава мустачета на кордата по 4-5 сантиметра
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."

- pacho109
- сериозен играч 
Вярно,че може да се спори , но аз съм стара кримка по дънния риболов на шарковци ,та вервайте ми -мустаци си трябватdelio-haidutin написа:е макар и да не съм голям спец по шаранските монтажи,може много да се спори дали са нужни мустаци или не.Никъде по темите никой не е споменвал за такива мустачки ,пък чак пък и по 4-5 см.за стоперен възел на плувка съм съгласен ,но не и за връзване на шок лидерpacho109 написа:И се остава мустачета на кордата по 4-5 сантиметра

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/