Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов на платено?
Модератор: sapuna
- gabroveca2604
- новобранец
Риболов на платено?
Здравейте. Рових се дълго из темите, но не намерих отговор на моя въпрос - къде може да се отиде на платен риболов, но с каравана, и отделно водоема да позволява каране на сърф. Малко са сложни изискванията ни
. Благодаря предварително.

-
- разбира нещата
Re: Риболов на платено?
сърф мисля че можеш да караш по всички свободни водоеми ,стига да се съобразяваш с вододаината зона(ако греша ,моля за корекция).А на платен да комбинираш двете хобита ,мисля че не е разумно,щото хората са си платили за риболов ,а не за водни спортове. 

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- gabroveca2604
- новобранец
Е, да така е. Имах в предвид по голям водоем, за който не важи забраната за риболов.
-
- разбира нещата
ми незнам толкова голям водоем да е часна собственост.то има и ограничения за отдаване на концесия относно големината на язовира. 

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- gabroveca2604
- новобранец
Ясно , разбрах. не може и вълка сит , и агнето цяло. Жалко.
-
- научил се да хвърля
"Голям Беглик " е разрешен риболова на пъстърва в почивните и празничните дни самоче си вземете дебели неупрени и да имате отопление
надявам се да съм бил полезен . УСПЕХ !

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
МОЖЕ-- твоят язовир е Горни Дъбник...Само че не е платен ..но поне може да караш сърфgabroveca2604 написа:Ясно , разбрах. не може и вълка сит , и агнето цяло. Жалко.

- gabroveca2604
- новобранец
Е, това го знам. Все пак съм от този район, а и служебно поне два пъти в седмицата маршрута ми е Велинград - Сърница - Доспат - Голям беглик - Малък Беглик - Батак - Пещера и т.н. Наистина, този уикенд е имало активно риболовци на Малък Беглик, дори и лодка. Инфото е от колеги, които са били по служба на 29.04., докато аз бях на излет на друго място. малък Беглик вече е разрешен за риболов, дори и след забраната. Вече 4-5 години беше забранен за риболов, но сега е нашsmillo9123 написа:"Голям Беглик " е разрешен риболова на пъстърва в почивните и празничните дни самоче си вземете дебели неупрени и да имате отоплениенадявам се да съм бил полезен . УСПЕХ !

- antivik
- кандидат преподавател
gabroveca2604 написа:Здравейте. Рових се дълго из темите, но не намерих отговор на моя въпрос - къде може да се отиде на платен риболов, но с каравана, и отделно водоема да позволява каране на сърф. Малко са сложни изискванията ни. Благодаря предварително.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- gabroveca2604
- новобранец
Имам го като идея.Какви са там условията за риболов? Цени и улов, има ли добри места за подход с каравана. Благодаря.mario67 написа:Яз.Сопот
-
- вече хвърля и на тежко
Сопот е свободен, тоест държавен язовир и няма такси за плащане на риба, забранен е на 1000 метра от устието и на 300 метра от стената. Иначе има доста пътища, които слизат към язовира.