Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Tica Adventure & Winner
Модератор: sapuna
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Tica Adventure & Winner
Здрасти пак,
в темата с риболова вядях ДАМ шестицата с която ги дърпаш. Много корава пръчка!
Имам го и го ползвам по 2-3 пъти годишно от лодка. Съпоставен с него Уинър 8м е по-лек, не само като тегло, но и като усещане в ръката. С Ексклузива нещата са подобни.
Идеята ми е, че която и седмица да избереш ще си много доволен, но и ще трябва да полагаш много повече грижи
Успех!
в темата с риболова вядях ДАМ шестицата с която ги дърпаш. Много корава пръчка!
Имам го и го ползвам по 2-3 пъти годишно от лодка. Съпоставен с него Уинър 8м е по-лек, не само като тегло, но и като усещане в ръката. С Ексклузива нещата са подобни.
Идеята ми е, че която и седмица да избереш ще си много доволен, но и ще трябва да полагаш много повече грижи

Успех!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От магазина, или втора употреба?tamihal написа:ADVENTURE...ще е май...
Тази видя ли я: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=43453
нямам живарник
Здравейте и от мен,изчел съм повечето мнения и не мога да разбера защо при положение че и двата модела са ТЦ4 единия е по чуплив.
Държал съм winner в ръцете си и мн ми допада,как да реша кои модел да е,макар,че гледам сега има нов модел. Ако може някои поне да каже коя снадка се чупи по често ,и имали сервиз благодаря ви.
Държал съм winner в ръцете си и мн ми допада,как да реша кои модел да е,макар,че гледам сега има нов модел. Ако може някои поне да каже коя снадка се чупи по често ,и имали сервиз благодаря ви.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Васко,това с най-добрият ми харесаstich написа:Най-добрия!papi_77 написа:...и имали сервиз благодаря ви.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ами преди няколко години имах инцидент с второ коляно и за два дни си получих ново срещу 18 лева,та...за това!
За моите възможности това е марката!
Не мога да си позволя в случай на подобен инцидент да държа в къщи музеен експонат за стотици левчета.
Както и психически не бих превъзмогнал факта че има ремонт,та колкото и ще професионално да е направен той.
Това е за мое съжаление разбира се!
Може Ицо и да имаш право!
Ето пример:
Един приятел ще си купува кола.Нова!.Марката е без значение.
След дълги хвалби от страна на продавача моя приятел го пита:
-А как е сервиза?
Отговора!
-Най-добрия! (както и аз написах)
Моят приятел:
-Благодаря,довиждане!

И ок ще се поправя - Не знам дали е НАЙ-добрия,но сервиз ИМА!
За моите възможности това е марката!
Не мога да си позволя в случай на подобен инцидент да държа в къщи музеен експонат за стотици левчета.
Както и психически не бих превъзмогнал факта че има ремонт,та колкото и ще професионално да е направен той.
Това е за мое съжаление разбира се!
Може Ицо и да имаш право!
Ето пример:
Един приятел ще си купува кола.Нова!.Марката е без значение.
След дълги хвалби от страна на продавача моя приятел го пита:
-А как е сервиза?
Отговора!
-Най-добрия! (както и аз написах)
Моят приятел:
-Благодаря,довиждане!

И ок ще се поправя - Не знам дали е НАЙ-добрия,но сервиз ИМА!

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Купих една осмица Ексклузив строшена на второ коляно. Поръчах го, дойде на другия ден за 17 лева.
Строших един мач, обадих се, казаха ми че ги поръчват от Китай и идват за 1 седмица. Попитах може ли, за да не чакам, да разкомплектоваме един нов мач. Пича (собственика) каза "може, идвай", цъкна го на калкулатора, делено на три и ми даде едно коляно. Факт.
Строших един мач, обадих се, казаха ми че ги поръчват от Китай и идват за 1 седмица. Попитах може ли, за да не чакам, да разкомплектоваме един нов мач. Пича (собственика) каза "може, идвай", цъкна го на калкулатора, делено на три и ми даде едно коляно. Факт.
нямам живарник
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Васко ме разбра какво имах предвид
Значи от две купени въдици на Тика не е останала нито една без счупено,браво похвално
Нормално една поръчка дали за счупено коляно или за нещо друго,се доставя за 30-45 работни дни,освен ако нямаш един вагон въдици и да сваляш от тях резервни части.

Значи от две купени въдици на Тика не е останала нито една без счупено,браво похвално

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Oпределено е по-добре, да не се налага да стигаме до сервизиране на въдиците си...но понякога е неизбежно, просто се случва.
А аз, като горд собственик, на няколко модела пръчки ТIСА, не съм имал нещастието, за вече почти 4 години употреба, да счупя нещо, дано и не ми се налага...но факт е, че хората си подържат сервиза и резервни части има...като в същото време, пристигат много бързо.
п.п. АDVENTURE на 7 м. е страхотна пръчка...кефа е на много високо ниво, не знам как е EXSLUSIVE, но тази пръчка е добра и сравнена с WINNER, не мога да определя...може би една идея е по-мека, а това лично на мен ми допада...
А аз, като горд собственик, на няколко модела пръчки ТIСА, не съм имал нещастието, за вече почти 4 години употреба, да счупя нещо, дано и не ми се налага...но факт е, че хората си подържат сервиза и резервни части има...като в същото време, пристигат много бързо.
п.п. АDVENTURE на 7 м. е страхотна пръчка...кефа е на много високо ниво, не знам как е EXSLUSIVE, но тази пръчка е добра и сравнена с WINNER, не мога да определя...може би една идея е по-мека, а това лично на мен ми допада...

-
- новобранец
Съжалявам за спама, но някой може ли да каже от къде си поръчвате резервни колена за Уйнър 8м. От София съм.
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
http://www.fishermanbg.com/ ...batjoro_bg написа:Съжалявам за спама, но някой може ли да каже от къде си поръчвате резервни колена за Уйнър 8м. От София съм.

-
- новобранец
Колега, много моля да обясните последното изречение, да направите съпоставка между winer и exclusive по отношение на строй, коравина, крива на огъване. Вярно ли е, че кухият връх на единия и жилото на другия са с еднакъв размер в основата, т.е. съвместими са за двата телескопа.chirusa_bg написа:Winer и exlusive са класи над adventure-a. Бланките им са много по-тънки, карбона е по-твърд. Диаметъра на дръжката при ексклузив е по-малък от този при уинър. От трите най-чупривия е уинъра, но пък лично аз малко сажалявам, че смених моя с ексклузив
Искам да напомня, че има модели като Powerful, Signal, Ares, Wonder, популярни като болонези, но във вариант без водачи. Втвърдяват се при последните два модела. Особено корав е Wonder-а. Ако не се налага използването на тънки влакна, бих избрал него. Е да, ама натежава, дори и на 6м. Eто защо преди години предпочетох Powerful ,въпреки значително по-мекия кух връх. Беше по-лек.
-
- новобранец
търся 2и3 коляно зa уйнър осмицa.Aко някои имa дa пише .
-
- фен клуб-скобар
Интересно мой приятел вади скобари по 1.5-2 кила безпроблемно с този модел на 8 м-за адвенчъра говоряЕмил Димитров написа:аз имам адвенчър от доста време и съм много доволен но килограм риба му е множко, за линера съм чул доста лоши неща много се чупи
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите