Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Питане за пръчка на Formax
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Питане за пръчка на Formax

Същият модел с дължина 2.7 м. ми е любимият спининг, с много широк диапазон на примамките. Това е най-голямата риба извадена с него- никакъв проблем. Складовата цена е около 40лв.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
На моя Страйкър съм сложил ето тази http://fishing-market.com/shop/product/ ... st-20.html и се балансира добреsmoky написа:Аз повече клоня към 2.70, тъй като ловя предимно по язовири и по-рядко на река, но незнам дали ще се балансира добре с макарата, а нямам много време да обикалям с макарата по магазини и да пробвам как ще е баланса.

Колега ,удобно ли ти е да ловиш на спининг с макара с заден авансpoyalnik написа:На моя Страйкър съм сложил ето тази http://fishing-market.com/shop/product/ ... st-20.html и се балансира добреsmoky написа:Аз повече клоня към 2.70, тъй като ловя предимно по язовири и по-рядко на река, но незнам дали ще се балансира добре с макарата, а нямам много време да обикалям с макарата по магазини и да пробвам как ще е баланса.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Всъщност, даpampasa написа:Колега ,удобно ли ти е да ловиш на спининг с макара с заден авансpoyalnik написа:На моя Страйкър съм сложил ето тази http://fishing-market.com/shop/product/ ... st-20.html и се балансира добреsmoky написа:Аз повече клоня към 2.70, тъй като ловя предимно по язовири и по-рядко на река, но незнам дали ще се балансира добре с макарата, а нямам много време да обикалям с макарата по магазини и да пробвам как ще е баланса..........

-
- ще става разбирач
Колега искам и аз една такава на складова цена.naskobo написа:
Същият модел с дължина 2.7 м. ми е любимият спининг, с много широк диапазон на примамките. Това е най-голямата риба извадена с него- никакъв проблем. Складовата цена е около 40лв.

Колекционирам лампови радиоприемници
-
- научил се да хвърля
Интересуваме striker-а с показатели 2.40m 10-30gr как се справя с по-леките кефалски примамки 3-5 гр.
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Перфектно,но блесните над 3 номер Мепс дават малко зор в течение!
- Прикачени файлове
-
- 312639_283938274965515_100000480358100_1249096_1386270459_n.jpg (120.94 KiB) Преглеждано 897 пъти
-
- научил се да хвърля
Колега с колко грама макара си я балансиралsme6ko83 написа:Перфектно,но блесните над 3 номер Мепс дават малко зор в течение!
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Ползвах я с Екусима 2000,иначе казано 270-280гр!
- eroucma
- разбира нещата
Аз я ползвам с това http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7106jim_jim_jim написа:Колега с колко грама макара си я балансиралsme6ko83 написа:Перфектно,но блесните над 3 номер Мепс дават малко зор в течение!
и смея да твърдя че комбинацията е отлична за мен.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
-
- кандидат преподавател
Пак ще пиша -на 2,70 м на Страйкъра съм му забил Риоби Ексия 2000 и ... сонати и хард-рок заедно при всеки риболов с тежки примамки от 8 до 21 грама