около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Sevich
новобранец
новобранец

Re: около Бургас ????

Мнение от Sevich »

Повода ми е stroft 0.12 1.80кг купих го от Ямбол, основно cralusso 0.16 и аз съм хващал 11кг шаран там с фидера с 0.20 основно
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

amatev1 написа:..Това не значи, че не се хваща риба там, това, че твоите приятели не знаят как да подходят към риболова си е техен проблем, но риба на кариерата има и то в големи количества ! :)
С две неща съм съгласен с теб - за подхода им и за големите количества риба на Кариерата :wink: При тези дълбочини там наистина си е труден риболова.
Ма как един от всичките ми познати дето ходят там за риба, пък и не само те, не се е похвалил с добър трофей, като изключвам Петьо от Каблешково, който го има даже сниман и в списание, но преди доста годинки. Верно с мрежите вадят много риба и продават, но нали те не се броят, нали говорим за риби хванати на въдица.
Аз съм Тома Неверни въпреки че се казвам Иван и на приказки не вярвам, докато не видя :wink:
Много ще се радвам ако някой наистина е имал шанса, ма поне една снимчица да видим, с тази пословична за Българите мания да се хвалим.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Panteleev4
новобранец
новобранец

Мнение от Panteleev4 »

Искам да ви попитам дали някои е ходил на Българово на яз. които е от дясно на пътя и как е цената и рибата че смятам в събота да отида мерси предварително
crezzer
новобранец
новобранец

Мнение от crezzer »

Panteleev4 написа:Искам да ви попитам дали някои е ходил на Българово на яз. които е от дясно на пътя и как е цената и рибата че смятам в събота да отида мерси предварително
Преди да източат язовира от ляво в посока Айтос, беше два лева и май по 5 лева кг на рибата. Собственика е един.
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Panteleev4 написа:Искам да ви попитам дали някои е ходил на Българово на яз. които е от дясно на пътя и как е цената и рибата че смятам в събота да отида мерси предварително

Преди 2 седмици бяхме там, шаранчета колкото ти душа иска, но дребнички около 500гр. излиза и някой случаен около кило, 2лв. на човек ако взимаш риба, 5лв. ако не вземеш нищо, водоемът е чист рибата не мирише, ако не взимаш риба я събираш на човека в живарник и му я даваш като тръгваш.Шарана е 4лв. другите не ги помня.
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

Здравейте колеги
Някой да има инфо за язовира в Дебелт?
Хора има много,ама Човеци вече няма............
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

kamaka написа:Здравейте колеги
Някой да има инфо за язовира в Дебелт?
имам предвид язовир промет-мисля че така се казваше в близост до дебелт еи ако имате инфо за язовира в суходол?
fisherman555
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fisherman555 »

Язовира в Суходол-2лв. на пръчка,3лв 1кг.шаран ,8лв сом,1лв каракуда.Каракудата е от 300гр. до килограм.Шаранът е от кило до две.Наслука :D
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

fisherman555 написа:Язовира в Суходол-2лв. на пръчка,3лв 1кг.шаран ,8лв сом,1лв каракуда.Каракудата е от 300гр. до килограм.Шаранът е от кило до две.Наслука :D
Благорариа колега
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

kamaka написа:
fisherman555 написа:Язовира в Суходол-2лв. на пръчка,3лв 1кг.шаран ,8лв сом,1лв каракуда.Каракудата е от 300гр. до килограм.Шаранът е от кило до две.Наслука :D
Благорариа колега
Колеги аз съм от село Суходол там съм ловец и имам вила ходя често зариба но чесно да ви кажа имаше риба преди 2години изкараха я и до колкото се чува щели да оставят язовира не че няма риба в момента има но е по рядко незнам според мен има по добри вариянти се пак вие си преценяте и до колкото знам в момента най - честата риба е сом :)
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
fisherman555
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fisherman555 »

Е,аз няма да си правя майтаб .
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

Go4ev написа:
kamaka написа:
Благорариа колега
Колеги аз съм от село Суходол там съм ловец и имам вила ходя често зариба но чесно да ви кажа имаше риба преди 2години изкараха я и до колкото се чува щели да оставят язовира не че няма риба в момента има но е по рядко незнам според мен има по добри вариянти се пак вие си преценяте и до колкото знам в момента най - честата риба е сом :)
И в карнобат се говори за доста риба там особенно хубави и вкусни каракуди за сома незнам но ще пробвам- сома си е кулинарно изкуство а шарана ми омръзна вече много мазна риба другата седмица ще отскоча и до каябашкото езеро/скала/ но пак за каракуда там е чорт/смеска между шаран и каракуда /и пак е към кело че и повече
наслука на всички колеги
gogata1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogata1 »

ЧОРТ !!?? каква е тази риба че не разбрах ??
ebenov
новобранец
новобранец

Мнение от ebenov »

Чорт казват на каракудата в Грудово и околността. Идва от един руски художник, който е живял там,та той не обичал да хваща каракуда и когато го правел казвал:'' Дявол да те вземе!'' А на руски дявол е чорт и оттам идва.
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

Ха супер,не очаквах някога да разбера защо така наричат каракудата в този район:D,мерси!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”