Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
А добър вечер.Тука каре белота се сформи.2 ма Софиянци,Кирето-Видин и Началника от Смолян.Всички над 42г.От време на време се цвъкне някой елемент-с простотийка и възира.Иначе новините са все лоши по телевизията.

Риболовци.
lusienn написа:.......От време на време се цвъкне някой елемент-с простотийка и възира........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
А без да искам,тебе те пропуснах............извинявай ако не съм те включил в активните в прехода.Телескоп написа:lusienn написа:.......От време на време се цвъкне някой елемент-с простотийка и възира........![]()
![]()

Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Люсиене,
Първо: Много си ме подмладил
, над 42 бях преди мнооого години!
Второ: Всички "елементи", вкл. и аз сме добре дошли в темата на Камика ! Тя си е обща
! И най-важното - никога, за вече 110 стр. - не сме се карали за нищо, което си е феномен !!!
Трето: Щото Инкубуса сподели за успешния си риболов и мен не ме сдържа да се похваля, че на последния риболов на платените пъстърви на 31 април късмета, а и майсторлъка
бяха с мен.
Отново бях "шампиона на гьола" за деня и ето кофичката с връх
:

Когато съм служил на себе си изглеждам доволен, като на тази снимка :

Първо: Много си ме подмладил

Второ: Всички "елементи", вкл. и аз сме добре дошли в темата на Камика ! Тя си е обща

Трето: Щото Инкубуса сподели за успешния си риболов и мен не ме сдържа да се похваля, че на последния риболов на платените пъстърви на 31 април късмета, а и майсторлъка

Отново бях "шампиона на гьола" за деня и ето кофичката с връх

Когато съм служил на себе си изглеждам доволен, като на тази снимка :
Ми така де.Нищо не делиме,не се състезаваме помежду си-дори в писането.Зачи всичко е 6.Честито за успешния улов.В събота с Баща ми,отиваме на природа на село.Там той си почива като нищо не прави.Аз обикалям по гори,реки и платеното за 5 лв на ден Ярловци.Ще щракнем снимки за спомен и ще продължавам да си цъкам тук с хора като вас.Ако не ви се пречкам де.Съгласни ли сте 

Риболовци.
- GODzillata
Люско, кЪФ ще е тоА преход без фоторепортажи, нЪл трябва Сичко да се онагледи!lusienn написа:...Ако не ви се пречкам де.Съгласни ли сте

@Петков, във връзка с последната снимка - ууууууууууу, месар!

Ей, не съм ходил за риба повече от половин година! Та некФо ми се е приходило...смятам да ида да помяткам тия дни в Дунава за пъстърва и липан....пък нека да дойдат да ми пишат акт....в таА криза смятам да правя кинти от институциите, обжалвайки НП-тата им....ще си взема адвокатче-статист, за да мога да искам присъждане на разноските (хонорара му, който ще си делкаме).

В ЗРА кЪт видях определението за "риболов" и веднага ми хрумна идейката

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

............От време на време се цвъкне някой елемент-с простотийка и възира........
http://www.vbox7.com/play:69aec24aac
http://www.vbox7.com/play:69aec24aac

Вчера реших да послужа малко на риболовното общество и да се опитам да дам,макар и скромен, принос в борбата срещу бракониерството.Заснех малък видео материал,как известен брой наглеци ловяха каракуда с парашути!Днес сглобих малко клипче,което изпратих в централата на ИАРА! Може пък и да помогне,знае ли човек,трябва да се опитват всякакви форми за въздействие!
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vksdDdVtHhc?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vksdDdVtHhc?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vksdDdVtHhc?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vksdDdVtHhc?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Язовир "Батак" - баташко клане на каракуди! 

Поне имаш време,като гледам и правиш такива неща,което не е зле и е похвално.Та тия парашути ги продават китайците по 1лв.Всички знаят къде.Бракитата пращат жени,да ги купуват виждал съм лично.Но тия къде си ги заснел май хал хабер си нямат от закони и като гледам не им пука,щото няма парична глоба.А глобите най болят по джоба.Ада има процент за проверяващите да видиш колко народ ще кандидатства за такава служба,ще работят и извънредно.Иначе по закон 8 часов трудов ден.Не можеш да ги задължиш повече.Извънредно и по празници се плаща във всяка фирма двойно.Коли за София знам че карат мойте познати 2бр.Ходят и командировки на другия край на България на акции.Кажи как да ми опазят примерно яз Искър.Та имай на предвит че не се вадят и билети от 25 лв годишно.Пари за зарибяване трябват.Е вчера питах младежи у квартала дали са вадили билет-още не.Нямат пари.Нямат и сигурна работа.Та работата е мътна и кървава.Айде включвайте се стана мастикено време.

Риболовци.
- GODzillata
Включвам се, въпреки че не пия мастика.
Оня ден си изкарах годишен билет, утре ще ида да помяткам спининга....ей така - за спорта....и за пъстърва....дунавска де....след дузина дни пада забраната на Дунава и започва поголовно мрежене....уж за скумрия/карагьоз, ама ми е чудно шараните откъде знаят, че мрежата е испешъли за скумрия......та почва промишлено обезрибяване......а след 01.06 балъците ще висим една седмица на откриването и няма да имаме пипане....ма к'во като - нЪл ще има скара-бира
....Емо Василев ще метне шишчетата - убрееее, курорте! 

Оня ден си изкарах годишен билет, утре ще ида да помяткам спининга....ей така - за спорта....и за пъстърва....дунавска де....след дузина дни пада забраната на Дунава и започва поголовно мрежене....уж за скумрия/карагьоз, ама ми е чудно шараните откъде знаят, че мрежата е испешъли за скумрия......та почва промишлено обезрибяване......а след 01.06 балъците ще висим една седмица на откриването и няма да имаме пипане....ма к'во като - нЪл ще има скара-бира

Гледай сега Кире-при теб тече международна река.Минава и заминава рибата.А и като си плати рибар-мрежар за промишлен улов,никой не може да му каже нищо.Още повече че Живееш в най западналия район,на родината.А глада както знаем е по силен от тока.Братя роми имате доволно.Та те поздравявам като трезвенник,и да ти кажем на уше че държим фронта с цигарите от повече от 2 месеца.Качих 5 кила.А уж се пазя да ям-ходя и по 5 км дневно.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Ха добър ви вечер-направо в човешко време
Снощи поради твърде субективни причини ни можах да съ включа в тези свещени страници -бая съм съ бил напил,силите ми стигнаха сал към 01.30 да са съблека в тъмното и да уцеля семейното ложе,с "отнасяне на плувката"още щом куфалницата ми допря възглавницата.Надявам се че висшите сили,вкл.Камика,ще ми простят долната человеческа слабост -ама имахме служебен купон-празнуване на 4 рождени дни на наши служители,то бяха песни и танци на народите ,караоке-изпълнения,спечелих неувяхваща слава с "Хотел Калифорния" и с "Позови меня тихо по имени..."
Прехода протича нормално,тази вечер кратко светско посещение на любимото заведение,съвсем като в криза една салатка,картофки и мастичка,в 20.30 вече се бях прибрал.Вярно е,че новините са скапани,ма то такава е цялата вътрешна политика и въобще живота в преход,та поне тук лакардиите да си въвят плавно и хармонично...Сега пописвам тук и гледам едновременно "Комиците",цял следобяд се занимавах с много тъпо и досадно нещо в работата,та нещо ми е леко нервно,не като за петъчна вечер.Ама сега ша смукна още доза-две от "мойто медицинско"и всичко ще се намести
Горе главите,малко остана от забраната...

До тук добре,гледам градския наднича на линия значи всичко е 6.Щом мърдаме и пишеме,не му се даваме на прехода.Та сварих житото за рибите,взех и 1 средна бял.Утре ако не вали много ще уча малката да скубе на плувка-плевелна риба.Каза че няма търпение.Сега надничам за трънския с инфо.Дано не го е удавил дъжда.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
Здравейте и от мен, и я си пия вече 2-ра МП с голяма кана айран гарнирани с една тава салата като по този начин си подготвям стомаха за поредната доза антибиотици.... Гледам поредните абсурди по новините по БТВ случващи се в Б-я - трето място в ръста на цените на горивата в европа, митничарите на К. Андреево си разделяли по 1500 лв. на смяна от комисионни... Е браво, открихме топлата вода, че то това е от 20 г. и едно време си разделяха..., ама по 5 х.лв., а сега, горките...
Относно снимките на бракониери от колегата Телескоп, да се похваля, че съм притежател на един Олимпус с 24Х зуум, които прави портретни снимки на 100-тина метра. Фотото ми е подарък от Глобул, защото си прехвърлих 10-на фирмени карти при тях. Та сега с кеф ще снимам бракониерите в лице..., т.е., ако намеря време за това.
Иначе, утре съм решил да ходя отново да помятам на яз.Гарваново на джиг за сулка. Риболова сега е много труден, но миналия вторник изкарах една към то кило и половина. Адреналина на язовира ще бъде при всички положения на мах., защото ако няма риба, поне ще отстрелям някоя друга каракачанка от ония които последния път бяха подгонили жената, а аз не бях подготвен...
Относно снимките на бракониери от колегата Телескоп, да се похваля, че съм притежател на един Олимпус с 24Х зуум, които прави портретни снимки на 100-тина метра. Фотото ми е подарък от Глобул, защото си прехвърлих 10-на фирмени карти при тях. Та сега с кеф ще снимам бракониерите в лице..., т.е., ако намеря време за това.
Иначе, утре съм решил да ходя отново да помятам на яз.Гарваново на джиг за сулка. Риболова сега е много труден, но миналия вторник изкарах една към то кило и половина. Адреналина на язовира ще бъде при всички положения на мах., защото ако няма риба, поне ще отстрелям някоя друга каракачанка от ония които последния път бяха подгонили жената, а аз не бях подготвен...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека