Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Мнения за клатушки ilba
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- eroucma
- разбира нещата
Мнения за клатушки ilba
Намерих си на едно място много изгодни клатушки на фирмата ilba. Продавача каза че той им бил производителя- сега до колко е така не ми се мисли защото на тях пише че са италиански.
Въпроса ми е бива ли ги за цената им от 2.00- 2.30 лв. Гледам с едни хубави картинки са по тях, били хром-никел и не си сменяли цвета. кажете вие пробва ли ли сте ги, и какво ви е мнението за тях.
Въпроса ми е бива ли ги за цената им от 2.00- 2.30 лв. Гледам с едни хубави картинки са по тях, били хром-никел и не си сменяли цвета. кажете вие пробва ли ли сте ги, и какво ви е мнението за тях.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Re: Мнения за клатушки ilba
Ilba е италианска фирма и не виждам как този продавач би могъл да произвежда тези примамки тук. Ето и официалния сайт на фирмата http://www.ilba.it/uk/products/index.html като аз съм ползвал именно част от блесните им и съм доволен от резултата...
Относно клатушките http://www.ilba.it/uk/products/spoons.html , мисля, че съм ги виждал някъде (не си спомням къде), но за съжаление не съм ги пробвал... Определено обаче ми харесва поне визуално Blitz и Blitz Hammered http://www.ilba.it/uk/products/blitz.html и бих си взел, ако ги видя някъде...
Относно клатушките http://www.ilba.it/uk/products/spoons.html , мисля, че съм ги виждал някъде (не си спомням къде), но за съжаление не съм ги пробвал... Определено обаче ми харесва поне визуално Blitz и Blitz Hammered http://www.ilba.it/uk/products/blitz.html и бих си взел, ако ги видя някъде...
-
- научил се да хвърля
Колега eroucma,да не искаше да кажеш,че им е бил вносител 

- eroucma
- разбира нещата
Колега значи той каза че им е производител, може би взема от ilba заготовките и шарката отгоре я прави той, защото сега гледах в сайта на ilba, а и в google и никъде не видях такива разцветки.
Но не това е важното, а се питам дали формата им е удачна за заинтригуване на хищните рибки.
Но не това е важното, а се питам дали формата им е удачна за заинтригуване на хищните рибки.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- maranzika
- сериозен играч
Пламене,знам за какво говориш.И аз ги гледах същите.Даже се продават в Дебелец в железарията.
Взех си една от по-малкият размер за костур.Досега нямам риба на нея обаче.Лека е и не лети толкова,колкото ми се иска.Но ти предполагам питаш за по-големият размер за щука.Ами за 2 лв. нищо не пречи да пробваш.Блесните са китайски обаче според мене(явно ментета),щото са за смешни пари и няма как да се продават по 1-2 лв. малките.
Взех си 2мм. медна ламарина от Мастера и сега съм си надялкал няколко нови и доста щуки ще берат ядове тая година.

Взех си 2мм. медна ламарина от Мастера и сега съм си надялкал няколко нови и доста щуки ще берат ядове тая година.

- eroucma
- разбира нещата
А даноmaranzika написа: доста щуки ще берат ядове тая година.![]()
![]()
![]()

-
- ще става разбирач
Не знам колеги ,ама понякога най-успешно се лови на най-невзрачните неща... Е миналото лято на римския мост голям смях падна и после 1 месец ме бъзикаха ... хванах едно 10 грама олово сплесках го с чука позагладих го , огънах го пробих 2 дупки айде тройката долу и ако щете вярвайте ама на 1 вата проводка , едва завъртях 2-3 пъти дръжката и бам отзад костур 200-300 грама ... така още 2-3 пъти и я скъсах в тръстиките ... ама явно им бях оцелил извивките ли , трептенията ли не знам... после мятах мепсове, абу гарсии - ЯДЕЦ
А колко чуках с чука после , ама успех на такова "дърварско изпълнение" повече нямах

А колко чуках с чука после , ама успех на такова "дърварско изпълнение" повече нямах

- Vid
- кандидат преподавател
Тури една две снимки на българския вариант, ако може?
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Patera
- вече хвърля и на тежко
Сигурно става въпрос за едно магазинче на "Мармарлийска", нали? Та аз на една от тия клатушки имам три кефалчета, после я скъсах и не съм пробвал пак, ама за тази цена не пречи да ги пробваш.
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
клатушки ilba и блесни са пьлно
дьрво
не се бьзикам

не се бьзикам

- eroucma
- разбира нещата
Купих си 2 от тях, и обещавам до края на дена да кача снимки, просто вчера бях у Румъния на разходка и батериите на фотото тотално свършиха, като се позаредят ще снимамVid написа:Тури една две снимки на българския вариант, ако може?

- eroucma
- разбира нещата
Ето обещаните снимки 

Бяло- червената е фолограмна, а имитацията на уклей с обикновенна щампа, но дърчи на издраскване лично проверих.
Тука давам директен линк към албума щото гледам че нещо не се оправям с качването. http://eroucma.snimka.bg/fishing/vydici.668531
Бяло- червената е фолограмна, а имитацията на уклей с обикновенна щампа, но дърчи на издраскване лично проверих.

Тука давам директен линк към албума щото гледам че нещо не се оправям с качването. http://eroucma.snimka.bg/fishing/vydici.668531

Хахаха, Илба били български... През 2004 г. донесох няколко модела Илба в България, кой знае защо обаче ги бях купил чак от Португалия, очевидно чак там са ги продавали.
- stancom
- ще става разбирач
Клатушките не съм ползвал, но за въртележките не съм съгласен че са пълно дърво. Модела Екю лети много добре и си ловеше отлично есенни кефали, е и храсти деfedoracore написа:клатушки ilba и блесни са пьлно![]()
![]()
![]()
дьрво
не се бьзикам