Микрото -Пясъчник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Микрото -Пясъчник

Мнение от butnik »

Днес имах няколко свободни часа и отскочих до язовира.По информация от познати,че излизат шарани между 300-1500гр и нагоре,реших да ловя само от тях.За целта носех 2.5кг Специал карп на Мило,както и няколко кутии с царевица.Гранули имах от предишни риболови.Разпънах щеката на стената под караваната на охраната на 11.50 с кух ластик на Престън ,който отговаря на 2.2 2.3мм.Захраних с няколко прашки царевица,докато втаса малко тестото :lol: и започнах да ловя.Дълбочината бе към 2.20-2.30м.В ляво от мен изиграха няколко едри риби,но бях решил да ловя само на щека,а за дистанцията на която изиграха рибите се нуждаех от мач/по-късно направих няколко опита с него ,но с друга цел/.
Захраних и с няколко топки храна в която бях добавил бял червей и консерва царевица.Излизаха разнообразни риби-дребни шаранчета/страшно борбени/,перки и каракуди.Ловях само на сладка царевица,която по някое време сменях и с бял.Рибите се влияеха от подаването на бял и царевица и дохранвах само с тях.Ето и няколко снимки за разнообразие.
Изображение
Изображение
перките бяха с тия размери
Изображение
Изображение
излизаха и такива шаранчета
Изображение
Изображение
Изображение
и това е крайния резултат.Прекарах няколко незабравими часове на водоема иразпуснах сред красивата природа и пеенето на птиците.Във водоема има голямо разнообразие на риба и е в индустриални количества.Ако си бях поставил за цел да ловя перки и каракуди улова щеше да е умопомрачителен.
Последно промяна от butnik на Пет Май 04, 2012 2:56 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
СЪНДИ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Микрото -Пясъчник

Мнение от СЪНДИ »

Мноу арни перки.....Еваларка бате. :drinkers:
Изображение
Не е важно колко си живял.А как си живял.
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от slayder »

Ей на това му викам перфектен няколко часов риболов!
Дава ли? И дава и взема.
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Епа доста риба си хванал.Честито,пак да ходиш и пак да показваш.И снимките са като за списание,и природата хубава-пълно щастие.Казвай на хората какви са условията та да си преценят и те щастието.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

lusienn написа:Епа доста риба си хванал.Честито,пак да ходиш и пак да показваш.И снимките са като за списание,и природата хубава-пълно щастие.Казвай на хората какви са условията та да си преценят и те щастието.

10 кинта и каквото си хванеш си го взимаш.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Без маломерните шаранчета разбира се,че са отскоро в този нов за тях дом.
lusienn

Мнение от lusienn »

Ако ми беше близо-само там ще ловя.Каква е хавата с бялата риба-преди имаше доста.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

lusienn написа:Ако ми беше близо-само там ще ловя.Каква е хавата с бялата риба-преди имаше доста.
На няколко пъти в близост до петното на което ловях се разбягваха дребосъци,сигурен белег за присъствието на бели риби и костури.
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Браво,страхотен излет си спретнал :)
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Екстра Ицо :D
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
dzeviza
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dzeviza »

Браво колега,много добър излет си направил :smt038 Много си го тача Микрото аз,но не съм го посещавал от три години :drinkers:
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Яко си ги натръшкал! :D Поздравления!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Ние днес също бяхме там замо че пред теб под дърветата може да си ни видял докато мятахме. Ловяхме с фидери аз и с мач. На мача на около 20м излизаха перки на бял, а на фидера след стартово обилно захранване с ракета бях заложил за шаран с две царевици на косъм (без пипане) след като мина дъжда перките изчезнаха и се появиха некви каракуди които не даваха да метнеш и на мача и на фидера. Общо взето не съм много очарован, за 10лв такса очакванията ми бяха доста по-големи, но в крайна сметка завършихме с 5кг каракуди и червеноперки.

п.п. Днес няма как да си ни видял тя темата била от вчера сега видях :lol: :lol: :lol:
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
radius
новобранец
новобранец

Мнение от radius »

Колеги как няма да има риба на микрото като арендатора е един от най голямите бракониери в този район . Мрежите му не излизат от Пясъчник всичко уловено влиза в Микрото да не мислите , че плаща риба за да тъпче Микрото и най интересното е , че ИАРА знаят но си траят .
radius
новобранец
новобранец

Мнение от radius »

butnik написа:Днес имах няколко свободни часа и отскочих до язовира.По информация от познати,че излизат шарани между 300-1500гр и нагоре,реших да ловя само от тях.За целта носех 2.5кг Специал карп на Мило,както и няколко кутии с царевица.Гранули имах от предишни риболови.Разпънах щеката на стената под караваната на охраната на 11.50 с кух ластик на Престън ,който отговаря на 2.2 2.3мм.Захраних с няколко прашки царевица,докато втаса малко тестото :lol: и започнах да ловя.Дълбочината бе към 2.20-2.30м.В ляво от мен изиграха няколко едри риби,но бях решил да ловя само на щека,а за дистанцията на която изиграха рибите се нуждаех от мач/по-късно направих няколко опита с него ,но с друга цел/.
Захраних и с няколко топки храна в която бях добавил бял червей и консерва царевица.Излизаха разнообразни риби-дребни шаранчета/страшно борбени/,перки и каракуди.Ловях само на сладка царевица,която по някое време сменях и с бял.Рибите се влияеха от подаването на бял и царевица и дохранвах само с тях.Ето и няколко снимки за разнообразие.Тея шаранета са от мрежите които по цял ден киснат в Пясъчник . Добра реклама си направил на тоя БРАКОНИЕР АРЕНДАТОРА . КОЛКО ТИ ПЛАТИ ЗА РЕКЛАМАТА .
Изображение
Изображение
перките бяха с тия размери
Изображение
Изображение
излизаха и такива шаранчета
Изображение
Изображение
Изображение
и това е крайния резултат.Прекарах няколко незабравими часове на водоема иразпуснах сред красивата природа и пеенето на птиците.Във водоема има голямо разнообразие на риба и е в индустриални количества.Ако си бях поставил за цел да ловя перки и каракуди улова щеше да е умопомрачителен.
Заключено

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”