Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Микрото -Пясъчник
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Микрото -Пясъчник
Днес имах няколко свободни часа и отскочих до язовира.По информация от познати,че излизат шарани между 300-1500гр и нагоре,реших да ловя само от тях.За целта носех 2.5кг Специал карп на Мило,както и няколко кутии с царевица.Гранули имах от предишни риболови.Разпънах щеката на стената под караваната на охраната на 11.50 с кух ластик на Престън ,който отговаря на 2.2 2.3мм.Захраних с няколко прашки царевица,докато втаса малко тестото
и започнах да ловя.Дълбочината бе към 2.20-2.30м.В ляво от мен изиграха няколко едри риби,но бях решил да ловя само на щека,а за дистанцията на която изиграха рибите се нуждаех от мач/по-късно направих няколко опита с него ,но с друга цел/.
Захраних и с няколко топки храна в която бях добавил бял червей и консерва царевица.Излизаха разнообразни риби-дребни шаранчета/страшно борбени/,перки и каракуди.Ловях само на сладка царевица,която по някое време сменях и с бял.Рибите се влияеха от подаването на бял и царевица и дохранвах само с тях.Ето и няколко снимки за разнообразие.

перките бяха с тия размери

излизаха и такива шаранчета

и това е крайния резултат.Прекарах няколко незабравими часове на водоема иразпуснах сред красивата природа и пеенето на птиците.Във водоема има голямо разнообразие на риба и е в индустриални количества.Ако си бях поставил за цел да ловя перки и каракуди улова щеше да е умопомрачителен.

Захраних и с няколко топки храна в която бях добавил бял червей и консерва царевица.Излизаха разнообразни риби-дребни шаранчета/страшно борбени/,перки и каракуди.Ловях само на сладка царевица,която по някое време сменях и с бял.Рибите се влияеха от подаването на бял и царевица и дохранвах само с тях.Ето и няколко снимки за разнообразие.

и това е крайния резултат.Прекарах няколко незабравими часове на водоема иразпуснах сред красивата природа и пеенето на птиците.Във водоема има голямо разнообразие на риба и е в индустриални количества.Ако си бях поставил за цел да ловя перки и каракуди улова щеше да е умопомрачителен.
Последно промяна от butnik на Пет Май 04, 2012 2:56 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Re: Микрото -Пясъчник
Епа доста риба си хванал.Честито,пак да ходиш и пак да показваш.И снимките са като за списание,и природата хубава-пълно щастие.Казвай на хората какви са условията та да си преценят и те щастието.

Риболовци.
-
- разбира нещата
lusienn написа:Епа доста риба си хванал.Честито,пак да ходиш и пак да показваш.И снимките са като за списание,и природата хубава-пълно щастие.Казвай на хората какви са условията та да си преценят и те щастието.
10 кинта и каквото си хванеш си го взимаш.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Без маломерните шаранчета разбира се,че са отскоро в този нов за тях дом.
Ако ми беше близо-само там ще ловя.Каква е хавата с бялата риба-преди имаше доста.

Риболовци.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На няколко пъти в близост до петното на което ловях се разбягваха дребосъци,сигурен белег за присъствието на бели риби и костури.lusienn написа:Ако ми беше близо-само там ще ловя.Каква е хавата с бялата риба-преди имаше доста.
- М. Сталев
- разбира нещата
Браво,страхотен излет си спретнал 

Екстра Ицо 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- dzeviza
- ще става разбирач
Браво колега,много добър излет си направил
Много си го тача Микрото аз,но не съм го посещавал от три години 

-
- сериозен играч
Яко си ги натръшкал!
Поздравления!

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ние днес също бяхме там замо че пред теб под дърветата може да си ни видял докато мятахме. Ловяхме с фидери аз и с мач. На мача на около 20м излизаха перки на бял, а на фидера след стартово обилно захранване с ракета бях заложил за шаран с две царевици на косъм (без пипане) след като мина дъжда перките изчезнаха и се появиха некви каракуди които не даваха да метнеш и на мача и на фидера. Общо взето не съм много очарован, за 10лв такса очакванията ми бяха доста по-големи, но в крайна сметка завършихме с 5кг каракуди и червеноперки.
п.п. Днес няма как да си ни видял тя темата била от вчера сега видях

п.п. Днес няма как да си ни видял тя темата била от вчера сега видях

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Колеги как няма да има риба на микрото като арендатора е един от най голямите бракониери в този район . Мрежите му не излизат от Пясъчник всичко уловено влиза в Микрото да не мислите , че плаща риба за да тъпче Микрото и най интересното е , че ИАРА знаят но си траят .
butnik написа:Днес имах няколко свободни часа и отскочих до язовира.По информация от познати,че излизат шарани между 300-1500гр и нагоре,реших да ловя само от тях.За целта носех 2.5кг Специал карп на Мило,както и няколко кутии с царевица.Гранули имах от предишни риболови.Разпънах щеката на стената под караваната на охраната на 11.50 с кух ластик на Престън ,който отговаря на 2.2 2.3мм.Захраних с няколко прашки царевица,докато втаса малко тестотои започнах да ловя.Дълбочината бе към 2.20-2.30м.В ляво от мен изиграха няколко едри риби,но бях решил да ловя само на щека,а за дистанцията на която изиграха рибите се нуждаех от мач/по-късно направих няколко опита с него ,но с друга цел/.
Захраних и с няколко топки храна в която бях добавил бял червей и консерва царевица.Излизаха разнообразни риби-дребни шаранчета/страшно борбени/,перки и каракуди.Ловях само на сладка царевица,която по някое време сменях и с бял.Рибите се влияеха от подаването на бял и царевица и дохранвах само с тях.Ето и няколко снимки за разнообразие.Тея шаранета са от мрежите които по цял ден киснат в Пясъчник . Добра реклама си направил на тоя БРАКОНИЕР АРЕНДАТОРА . КОЛКО ТИ ПЛАТИ ЗА РЕКЛАМАТА .