Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
- akoto13
- ще става разбирач
Re: Долни Богров-платеното
Във вторник бях метнал на силиконов косъм с 4 царевички.Удари ми нещо сериозно,но след 5 минути се откачи.Оказа се,че плетения повод е прерязан през средата.Тва как и да е.Мисля,че беше амур.Има ли големи или се заблуждавам.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Може и амур да е, има по 12кг. там , но амура не се тегли докато не му упре картера в дъното.akoto13 написа:Във вторник бях метнал на силиконов косъм с 4 царевички.Удари ми нещо сериозно,но след 5 минути се откачи.Оказа се,че плетения повод е прерязан през средата.Тва как и да е.Мисля,че беше амур.Има ли големи или се заблуждавам.
Аз на жълто докато си вадя фидера ми е кълвало два пъти щука.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Някой желаещ за Богров платеното утре.
За утре няма да мога , но в Сряда съм там 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще им скъсам люспите утре.
Какво съм им приготвил 33мм пелети, обвити в паста, а куките, куките са номер първи.

Какво съм им приготвил 33мм пелети, обвити в паста, а куките, куките са номер първи.

как беше риболова в неделя ?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Задоволителен, повечето риба бяха на мач, иначе 60% от риболова го прекатах под дървото в легнало положение.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не бате , тука повечето са месари и няма да дадът 8лв за качествен риболов, ходат ми за стръв и си я пържат.
Иначе, така като се замисля и аз питам да ли някой ще ходи и се оказва , че никой не иска и не пише. А като отида на Богров гледаш поне 20 човека дето са могли да напишат , да аз ще ходя утре.
Иначе, така като се замисля и аз питам да ли някой ще ходи и се оказва , че никой не иска и не пише. А като отида на Богров гледаш поне 20 човека дето са могли да напишат , да аз ще ходя утре.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Брат ми после ще трябва да пишат и рапорт какво са уловили ! Ако не хванат нищо сещаш се..........та за това не пишат ! А реално няма нищо срамно в капочиното на всеки се случва !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- SammY
- фен клуб-скобар
Днес риболова беше чуден
Имах стотици кълванета , е рибите бяха само 9 и 1 откачена на брега , но пак съм яко доволен
Яно , ако не съм на 250км(двете посоки) всеки път като питаш щях да идвам
Утре ще докладвам какво точно се случи в моя излет
п.п. Абе тея риби вече нямат усти ... с тройки ли са ловени ...
Само 1 шаран който хванах имаше цяла уста и си личеше че е хващан 1 път на скоро ...

Утре ще докладвам какво точно се случи в моя излет

п.п. Абе тея риби вече нямат усти ... с тройки ли са ловени ...

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е как ще имат бе брат,
идва некой с телескоп за 15лв с акция 150 /400 слага 50гр спирала с 2 куки и глетава захранка и бушона от 7лв без батерията. Удря му шарана, съответно от съпротивлението на пълната спирала от 50гр. с храна общо 150гр шарана се засича, но въпросния рибар му праска една засечка за по сигурно в следствие дупката от куката става ФИ10мм. и докато го извади с помпане сложи още 5мм. е коя речна риба ще издържи. Кажи ми.????????
идва некой с телескоп за 15лв с акция 150 /400 слага 50гр спирала с 2 куки и глетава захранка и бушона от 7лв без батерията. Удря му шарана, съответно от съпротивлението на пълната спирала от 50гр. с храна общо 150гр шарана се засича, но въпросния рибар му праска една засечка за по сигурно в следствие дупката от куката става ФИ10мм. и докато го извади с помпане сложи още 5мм. е коя речна риба ще издържи. Кажи ми.????????

Последно промяна от qno_zloo на Вто Май 15, 2012 9:38 pm, променено общо 1 път.
Маряне,питай Асен да ти каже,че повечето клиенти не знаят и куки да връзват-тои им помага.

Риболовци.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
qno_zloo написа:Е как ще имат бе брат,
идва некой с телескоп за 15лв с акция 150 /400 слага 50гр спирала с 2 куки и глетава захранка и бушона от 7лв без батерията. Удря му шарана, съответно от съпротивлението на пълната спирала от 50гр с храна общо 150гр шарана се засича, но въпросния рибар му праска една засе за по симурно в следствие дупката от куката става ФИ10мм. и докато го извади с помпане сложи още 5мм. е коя речна риба ще издържи. Кажи ми.????????
хахахаахах хем за смех хем за рев ама тука в БГ-то повечето се интересувяат да хванат рибата отколкото дали после тая риба ще прилича на такава
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ХАХАХАХХА, какво да го питам, малко ли куки съм вързал и раздал, а силикони колко съм бал ...........lusienn написа:Маряне,питай Асен да ти каже,че повечето клиенти не знаят и куки да връзват-тои им помага.
Дано хората почнат да четат форумите стойностно, не в картинки.