Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

На морето с лодка
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
На морето с лодка
Рядко си позволявам да отварям тема ама тоя път се налага.
Миналата неделя искахмеда влезем с лодка от устието на Камчия за сафрид. Колегата, на когото е лодката, беше влизал предни три дни и беше много доволоен.
Да обаче този ден имаше сравнително голяма вълна и стана истински ужас. Първо устието беше затворено от пясъчна дига и бутахме, а после една по-голяма вълна ни заля и се отказахме целите вир вода и душевно съсипани.
Пробвахме и Шкорпиловци, но и там имаше големи вълни. За пет часа нио се взе здравето.
Та молбата ми е следната: знаете ли и ще ми кажете ли подходящи места, където да може да влезе с лодка. Става въпрос да може да се вкара колесаря в морето. Помогнете
Миналата неделя искахмеда влезем с лодка от устието на Камчия за сафрид. Колегата, на когото е лодката, беше влизал предни три дни и беше много доволоен.
Да обаче този ден имаше сравнително голяма вълна и стана истински ужас. Първо устието беше затворено от пясъчна дига и бутахме, а после една по-голяма вълна ни заля и се отказахме целите вир вода и душевно съсипани.
Пробвахме и Шкорпиловци, но и там имаше големи вълни. За пет часа нио се взе здравето.

Та молбата ми е следната: знаете ли и ще ми кажете ли подходящи места, където да може да влезе с лодка. Става въпрос да може да се вкара колесаря в морето. Помогнете

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Току що се прибрах от морето,и въпреки каръците с мотора,все пак направихме малко риба.Основно кая ( смятай лихнус и стонгил повече ) , но пробвахме на сафрид-общо 3 броя,за лефер на чепаре,блесна и дънна със сафрид-никакъв удар за 4-5 часа.Докато отивахме шурито хвана една писалка както беше пуснал чепарето зад лодката,която после заедно със сафрида отидоха за ем за лефера,ама няма,там хванахме пак стронгил. И мноого дракон,по 2-3 на хвърляне,после 5мин.бой и откачане,жалко че не взех по-големи щипки,щях да го прибера.Блесната беше АЛБА 2,но 2 часа въртене и нищо,така че още ще го чакаме лефера.Писах за да не си мислите,че по-навътре го има.Е не бяхме чак много,на около 700-800м от брега,но малките рибки си плуваха спокойно отгоре и нищо не ги гонеше.Всичко това срещу х-л Журналист.
Следваща проба,след седмица,ако се оправи времето тогава,а и водата е още топла.Следващия път сме решили да отидем на 3-4км,стига да оправим мотора,че нещо не ще да се форсира,и работи само на малки обороти,но пак ще дам инфо ако направим излизане.
Следваща проба,след седмица,ако се оправи времето тогава,а и водата е още топла.Следващия път сме решили да отидем на 3-4км,стига да оправим мотора,че нещо не ще да се форсира,и работи само на малки обороти,но пак ще дам инфо ако направим излизане.