безжичен сонар

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Re: безжичен сонар

Мнение от dedeff »

kodek написа:
dedeff написа:
kodek написа:Здравей колега, за какво ти е тоя сонар?нали имаш лодка!
Ползвай си въдиците и се кефи.
или искаш (мрежи) и нещо по-силно?дет ти дава големо предимство?.
Колега,ти не си в час,по добре да беше си спестил тъпите и неграмотни коментари.
Нищо лични,но имах един професор в академията който казваше"Колега,като си неграмотен,не коментирай"Та съветвам те същото.Поздрави.

И това е човек с репутацияяяяя. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Колега , не съм неграмотен. Електро и радиоинжинер съм!(Не само по диплома)участвах в разработки на различни устройства за привличане и улов на риба!(по поръчка на компании занимаващи се с промишлен улов).Всички тези неща(сонари, електрически методи, модулатори и др.технически устройства) са създадени за промишлен улов.Ако си Арендатор на водоем или представляваш компания зя промишлен улов-добре.ОК.Купи си сонар. Даже ще ти дам и съвет! Но ВИЕ пишете в тема за любителски риболов и затова така Ви отговорих-малко хумористично.
Понеже лично не ВИ познавам
искрено се ИЗВИНЯВАМ.
А това относно тия въдици които вие наричате "електровъдица"не мисля че името му трябва да завършва на "въдица"и това не трябва да се коментира публично и то в форум за спортен риболов.А това за неграмотноста го вкарах кати цитат от един мой Професор от Академията,който много уважавам.
Без жени можем,без риболов не можем!
pesho123
новобранец
новобранец

Мнение от pesho123 »

:smt109
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

pesho123 написа::smt109
А върши ли ти работа сонар с обхват до 200м? Ако да ми пиши ЛС имам приятел, който модифицира много сполучливо едни сонари, аз съм си взел от него такъв.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”