Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
lusienn написа:...да ти кажем на уше че държим фронта с цигарите от повече от 2 месеца....
Браво!

Аз пък да ти шепна, че...

ЗнаЙш ли путкакъфстресживеА?!

Това, разбира се, са нелепи оправдания, срам ме е от самия себе си, че се провалих в поредния опит, но пък съм адски решен отново да опитам и да сложа край завинаги!

@Ице, к'во е твоето тълкуване на параграф 1, т.26 от доп. разпоредби на ЗРА?

За да има риболов, трябва кумулативно да са изпълнени хипотезите, нЪл?

То зат'ва всички НП-та им падат.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

В района съм.Обядвам
Тука има два събора.След малко отивам да ги сцепим риботе 

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
На въпроса днес и утре не мога да отговоря -нямам в къщи никакви закони и книги по право от 1993 год. насам-още тогава реших,че след излизане от службата ще служа на себе си
Т.е.,не мога да видя,Кире,посочените текстове,щото и от нас нямам достъп до никакви такива "Сиела","Апис"и пр.

- stonetales
- разбира нещата
Здрасти банда:)
Другата събота ще е ягнето - който му се идва да заповяда, ама къщата е пълна и спането ще е по другите къщи:)
Аааааайде:)
Другата събота ще е ягнето - който му се идва да заповяда, ама къщата е пълна и спането ще е по другите къщи:)
Аааааайде:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
На Село е кофти нета

Риболовци.

Риболовци.
- G.Petkov
Камък,stonetales написа:Здрасти банда:)...
Ти се появи бре

Скива ли как пишем, а !!!
Тази тема - как служим на себе си, а от там и движението в прехода, се оказа изключително благодатна

Въпреки, че съ-авторите сме си почти същите, както в началото/ с известни липси, обаче/ но ... броя на страниците расте!
Чак и аз вече съм любопитен, до кога ще ни стигне желанието да споделяме предимно хубавите неща в живота ни.
Благодаря за поканата, но суровата действителност ме зове към тежък служебен труд и даже не виждам как ще си взема заплануваната отпуска при откриването на риболовния сезон/ не че някога съм го закривал

Така, че бъди жив и здрав, пий една ракия и за участниците в темата и изяжте ягнето

Утре имен ден 

Риболовци.
- GODzillata
Ама имаш нет и гуугъл - ЗРАINCUBUS написа:На въпроса днес и утре не мога да отговоря -нямам в къщи никакви закони и книги по право....

-
- кандидат преподавател
За имането имам и нет,че и гугъл-ама ако не ми беше подал "вводната",на ако знаех как
.Накратко -смятам,че всяко от отделните предложения,само по себе си е форма на изпълнителното деяние "риболов".Наказателните постановления на ИАРА падат най-често заради формални пропуски в процедурата по установяване на нарушението и съставянето на АУАН-а от сорта на невписване на всички реквизити;неправилно връчване и пр.Такива са им кадрите,поне засега,щото и мотивировката им откъм трудово възнаграждение е просто 

- Vid
- кандидат преподавател
Също прочетох допълнителните разпоредби, но не разбрах точно въпроса? Тук става въпрос за тълкуване и уточняване на терминологията в закона т.е. много ясно е описано що е тВа риболов - принципно и то си е тВа което е написано... Описано е и що е това любителски, стопански и пр.. Е и....????
Извинявам се, видях че въпроса е отправен лично към INCUBUS-а, не можах да си изтрия мнението, затова просто го игнорирайте.
Извинявам се, видях че въпроса е отправен лично към INCUBUS-а, не можах да си изтрия мнението, затова просто го игнорирайте.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Е пак от тамо
плевелна риба има много водата е топла
реката е мьтна
Пьстьрва няма 

Риболовци.
- GODzillata
Vid написа:Също прочетох допълнителните разпоредби, но не разбрах точно въпроса? Тук става въпрос за тълкуване и уточняване на терминологията в закона т.е. много ясно е описано що е тВа риболов - принципно и то си е тВа което е написано... Описано е и що е това любителски, стопански и пр.. Е и....????
Всяко мнение е добре дошло!

Ставаше дума дали кумулативно трябва да са изпълнени хипотези, за да бъде налице деянието риболов, т.е. дали ако те хванат с въдица във водата риболовстваш или трябва да си извадил рибата от водата и т.н.
Освен това според Приложението, 2 вида риби са разрешени към момента и ако ми пишат акт, НП-то ще падне.

@Петков, ай честит празник!

А добър вечер. Два дни по Трънския район-извършех го планини,реки
Направих снимки.Отидох на Ждрелото,на планински параклис в една пещера-най стария 10,11 век на св Петка-палнах свещ-човека къде държи ключа ни разказа историята на светицата.И разбрах защо се казва Трън-хората са се събирали на светената вода,където растяла трънка та и от там са кръстили Града.
Е това е цепнатина 225 метра висока-отдолу тече река Ерма.За камъка да знае какво е направила природата.
С разрешение цъкнах и свещенната пита в храм пещерата
Вътре в храма от скалата капка по капка тече светена вода.Поверието е да се мажат 3 пъти с нея болежките.

Риболовци.
- G.Petkov
Благодаря, да сте живи и здрави !GODzillata написа:...@Петков, ай честит празник!![]()
Ако си врътнал чевермето - да идваме, а?
От години вече празниците съм ги разграничил от хамалогията. Вече много ме мързи.
Затова днес направих първия плаж за годината на минерален басейн, на обяд - един ресторант, вечерта - още един и приключих с почитането на Светията!
Жената обеща да ми направи една агнешка плешка в края на следващата седмица, така че ще уважа и традицията!
А вчера направих прощален /за сезона/ риболов на платените пъстърви, ама слаба работа, само две риби. Иначе страхотен ден, сякаш е дошло лятото - толкова бира се изпи, че се замислих дали да шофирам, ама от чистия въздух ми мина и се прибрах без ядове

lusienn, имаше ли гъби по Трънско ?