Ивайловград

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
kum4oval4o
новобранец
новобранец

Мнение от kum4oval4o »

ето малко снимки от ивайловград,бяхме от 13 до 20 август рибата не кълвеше много но,излизаха предимно шаранчета от 1до 2 ,също така хванахме и няколко сом4ета два по 4 кг и един 5.5.
http://www.youtube.com/watch?v=-R5DvxC0gVI
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

kum4oval4o написа:ето малко снимки от ивайловград,бяхме от 13 до 20 август рибата не кълвеше много но,излизаха предимно шаранчета от 1до 2 ,също така хванахме и няколко сом4ета два по 4 кг и един 5.5.
http://www.youtube.com/watch?v=-R5DvxC0gVI
Кумчовълчо-къде точно ги морихте тез шарани на Ивайловград...
Я елате рибенца при батко...
Аватар
kum4oval4o
новобранец
новобранец

Мнение от kum4oval4o »

бяхме застанали преди камислки дол вдясно и долу на пътеката. :wink: вдясно от нея на това място.захранихме едно чисто местенце сериозно с царевица и направо от брега хвърляхме беше дълбоко към 8-9м.
ти ходи ли?
mario_valeriev
новобранец
новобранец

Мнение от mario_valeriev »

колега защо не дойде на гости, софрата в твоя чест я бях опнал :lol: хиляди благодарности за предоставеното инфо :wink:
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

kum4oval4o написа:бяхме застанали преди камислки дол вдясно и долу на пътеката. :wink: вдясно от нея на това място.захранихме едно чисто местенце сериозно с царевица и направо от брега хвърляхме беше дълбоко към 8-9м.
ти ходи ли?
Бях на 17,18,и19,но го ударихме на моабети и риболовствах по малко..
А дали покрай вас минаха един червен джет с двама човека и една бела лодка с трима човека..
Я елате рибенца при батко...
Аватар
kum4oval4o
новобранец
новобранец

Мнение от kum4oval4o »

минаха на няколко пъти
mario_valeriev
новобранец
новобранец

е защо не се обади да кажеш аз съм Тошо и тн. аз те чаках и ми беше голям мерак да се запознаем :!: бахме точно срещу камилски дол най големия залив! катуна беше голям от самолет се виждаше :D
Аватар
kum4oval4o
новобранец
новобранец

Мнение от kum4oval4o »

колега излезе ми работа и трябваше да се върна в града имах малко проблеми тука съжелявам че не можах да мина,вие какво направихте има ли за хвалене.
mario_valeriev
новобранец
новобранец

http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=3744 виж скромно, но ние сме си виновни другите имаха шанса да им клъвне нещо по едро ама само на плувка като изключим едно късане на голяма бяла риба на майка ми ( бях и дал най сринатата въдица) мойте 12 дънни изсъхнаха :lol: един клен хванах 1.5кг и тва беше раците и дребни кленчета съсипваха стръвта ама иначе си изкарахме супер. :wink:
Аватар
kum4oval4o
новобранец
новобранец

Мнение от kum4oval4o »

здр.марио,радвам се че ви е харесало,язовира е супер,другият път като идвате задължително ще се видим,аз днеска тръгвам пак ще стоя до неделя,като се върна ще пиша за резултата,дано да не е капо :lol:
Аватар
lz5bf
новобранец
новобранец

Мнение от lz5bf »

kum4oval4o Баце кажи като си дойдеш как е водата че трябва да се мисли място където да се пуска лодка.
Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза !!!!!
Аватар
kum4oval4o
новобранец
новобранец

Мнение от kum4oval4o »

колега пожението е следното,нивото на водата е доста ниско според мен най доброто място за пускане на лодка е откъм малки воден,аз оттам пущам мойта която е подобна на твойта (от галерията)и нямам никакви проблеми с пускането и ваденето,виждам че и доста други колеги пускат оттам.така че отивай пускай смело и успех.аз нямах голям успех,на 300гр.костур хванах 900гр сомче което бързо си пуснах обратно във водата. :( и след това само малеене,даже и бурята ме хвана във водата имаше бая адреналин докато изляза от камилски дол до малки воден.
Аватар
lz5bf
новобранец
новобранец

Мнение от lz5bf »

Благодарско за инфото на 09,09ти сме там,пък да видим какво ще направим за една седмица
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

lz5bf написа:Благодарско за инфото на 09,09ти сме там,пък да видим какво ще направим за една седмица
И като срещнеш един с расо и бутилка врачанска теменуга в ръка го поздрави от мене и да ти покаже местата . :wink:
Аватар
lz5bf
новобранец
новобранец

Мнение от lz5bf »

Поборников написа:
lz5bf написа:Благодарско за инфото на 09,09ти сме там,пък да видим какво ще направим за една седмица
И като срещнеш един с расо и бутилка врачанска теменуга в ръка го поздрави от мене и да ти покаже местата . :wink:
Да ходи по водата ли :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”