Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Здравейте,приятели.Все си мисля да ви питам....и сега най-после реших да го направя.
Честно да си призная:не съм ловил бяла риба от.......абе от мнооого време.А пък сина ми никога не се е сблъсквал с нея.И сега съм решил да наваксам тази празнина в риболовната ни практика.Та въпроса ми е:къде в Пловдивския регион мога да отида тенденциозно да търся бяла риба.Може на платено.А още по-добре ако може и на свободен водоем-естествено във втория случай ще изчакам до края на забраната.
Предварително благодаря на тези,които имат желание да помогнат.

-
- разбира нещата
Здравей колега! По принцип съм чувал от тук от там,че имало малко бяла на рибарника на с. Труд,но може и да те излъжа с тази информация. Изчакай да мине забраната, ако имаш лодка качвай я на колата и заминавай на АнтонаВуйчо-Ваньо написа:Здравейте,приятели.Все си мисля да ви питам....и сега най-после реших да го направя.![]()
![]()
Честно да си призная:не съм ловил бяла риба от.......абе от мнооого време.А пък сина ми никога не се е сблъсквал с нея.И сега съм решил да наваксам тази празнина в риболовната ни практика.Та въпроса ми е:къде в Пловдивския регион мога да отида тенденциозно да търся бяла риба.Може на платено.А още по-добре ако може и на свободен водоем-естествено във втория случай ще изчакам до края на забраната.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
За съжаление нямам лодка.Аз ловя само от брега.Дали това ще се окаже непреодолим проблем,а? 

Здравейте колеги!Да споделя и аз.Вчера бях на язовира до с. Оризово, 6 лв. който е.От около 8 сутринта до около 18,резултата беше няколко слънчака и една каракуда около 800 гр. Бяхме разпънали 7 дънни и 2 въдици на плувка с различна стръв,но рибата така и не пожела да се храни.
- angelatanasov
- новобранец
Здравейте колеги!Някой има ли информация за язовир Езерово,спомням си че беше с такса и каквото си хванеш.Споделете дали си е струвало и таксата ако може,аз ще кача снимки като ида и ще ви кажа какво съм хванал.Благодаря предварително!
Който пие бира,не умира!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
10лв. е таксата в момента се лови страшно много каракуда.В таксата влиза и шаран до 3кг,но не съм сигурен,като не взимам риба и не питам за подробности.angelatanasov написа:Здравейте колеги!Някой има ли информация за язовир Езерово,спомням си че беше с такса и каквото си хванеш.Споделете дали си е струвало и таксата ако може,аз ще кача снимки като ида и ще ви кажа какво съм хванал.Благодаря предварително!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
И аз не бях ходил на този язовир,но миналата седмица го посетих 2 пъти!Невероятен водоем!В момента каракудата взема като луда на дъно!Таксата както каза колегата Бутников е 10 лв.Каракудата,чаушана,костура,кефала влизат в таксата,можеш да вземеш колкото си хванеш!Също така можеш да вземеш и един шаран до 2 кг.,но да не е маломерен!Изобщо не се чуди,отивай и да пишеш какво си направил! 

Потвърждавам за Езерово и аз, излизат доволно каракудяците и язовира е много красив. 

Да живее България!!!
Колега за щука хвърляхте ли? Ако не сте, имаше ли някой който лови щука?Nasko86 написа:Здравейте колеги!Да споделя и аз.Вчера бях на язовира до с. Оризово, 6 лв. който е.От около 8 сутринта до около 18,резултата беше няколко слънчака и една каракуда около 800 гр. Бяхме разпънали 7 дънни и 2 въдици на плувка с различна стръв,но рибата така и не пожела да се храни.

Да попитам освен изброените видове имали хищници-щука,бяла риба.Благодаря.dobrin_dinev написа:И аз не бях ходил на този язовир,но миналата седмица го посетих 2 пъти!Невероятен водоем!В момента каракудата взема като луда на дъно!Таксата както каза колегата Бутников е 10 лв.Каракудата,чаушана,костура,кефала влизат в таксата,можеш да вземеш колкото си хванеш!Също така можеш да вземеш и един шаран до 2 кг.,но да не е маломерен!Изобщо не се чуди,отивай и да пишеш какво си направил!
-
- сериозен играч
Има бяла риба и сом!
За щука не мога да ти кажа!Не съм се интересувал как стоят нещата за тях ако хванеш! 

- krokibg
- учете се от него
Сом и бяла риба хване ли се,връщат се обратно незабавно след снимките,ако се правят такива !!!!! Не приемам извинения от сорта,а бе сложих го в живарника,после щях да го пускам.За 10 лв съм дал достатъчно риба да се вземе,и ако това е малко,не знамdobrin_dinev написа:Има бяла риба и сом!За щука не мога да ти кажа!Не съм се интересувал как стоят нещата за тях ако хванеш!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- brandon76
- ще става разбирач
Който го гепят
отива у залива на лунна разходка

Това изявление е достатъчно да накара един нормално мислещ риболовец да пропусне твоя язовир.Нищо лично ама се издразних.Не всички са сметкаджии в тая пуста татковина.Ама това важи най вече за арендаторите май................
- krokibg
- учете се от него
Колега,когато си вземеш язовир и вземат да ти идват рибари и да се разправяш с наглеци,тогава ще си говорим.Що се отнася до това че ще ми пропуснеш язовира,много ме притесни,направо няма да заспя тази вечер че няма да дойдешRadiМ написа:Това изявление е достатъчно да накара един нормално мислещ риболовец да пропусне твоя язовир.Нищо лично ама се издразних.Не всички са сметкаджии в тая пуста татковина.Ама това важи най вече за арендаторите май................

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!