Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Здравейте,приятели.Все си мисля да ви питам....и сега най-после реших да го направя. :lol: :lol: :lol: Честно да си призная:не съм ловил бяла риба от.......абе от мнооого време.А пък сина ми никога не се е сблъсквал с нея.И сега съм решил да наваксам тази празнина в риболовната ни практика.Та въпроса ми е:къде в Пловдивския регион мога да отида тенденциозно да търся бяла риба.Може на платено.А още по-добре ако може и на свободен водоем-естествено във втория случай ще изчакам до края на забраната.
Предварително благодаря на тези,които имат желание да помогнат.
Изображение
Изображение
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Вуйчо-Ваньо написа:Здравейте,приятели.Все си мисля да ви питам....и сега най-после реших да го направя. :lol: :lol: :lol: Честно да си призная:не съм ловил бяла риба от.......абе от мнооого време.А пък сина ми никога не се е сблъсквал с нея.И сега съм решил да наваксам тази празнина в риболовната ни практика.Та въпроса ми е:къде в Пловдивския регион мога да отида тенденциозно да търся бяла риба.Може на платено.А още по-добре ако може и на свободен водоем-естествено във втория случай ще изчакам до края на забраната.
Предварително благодаря на тези,които имат желание да помогнат.
Здравей колега! По принцип съм чувал от тук от там,че имало малко бяла на рибарника на с. Труд,но може и да те излъжа с тази информация. Изчакай да мине забраната, ако имаш лодка качвай я на колата и заминавай на Антона :) хващаш си с цапалото чаушан,ама да е от дребния,че белите него го лапат най-много и си правиш кефа. Нямам търпение да дойде 2-ри юни :)
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

За съжаление нямам лодка.Аз ловя само от брега.Дали това ще се окаже непреодолим проблем,а? :smt017
Изображение
Изображение
Nasko86
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko86 »

Здравейте колеги!Да споделя и аз.Вчера бях на язовира до с. Оризово, 6 лв. който е.От около 8 сутринта до около 18,резултата беше няколко слънчака и една каракуда около 800 гр. Бяхме разпънали 7 дънни и 2 въдици на плувка с различна стръв,но рибата така и не пожела да се храни.
Аватар
angelatanasov
новобранец
новобранец

Мнение от angelatanasov »

Здравейте колеги!Някой има ли информация за язовир Езерово,спомням си че беше с такса и каквото си хванеш.Споделете дали си е струвало и таксата ако може,аз ще кача снимки като ида и ще ви кажа какво съм хванал.Благодаря предварително!
Който пие бира,не умира!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

angelatanasov написа:Здравейте колеги!Някой има ли информация за язовир Езерово,спомням си че беше с такса и каквото си хванеш.Споделете дали си е струвало и таксата ако може,аз ще кача снимки като ида и ще ви кажа какво съм хванал.Благодаря предварително!
10лв. е таксата в момента се лови страшно много каракуда.В таксата влиза и шаран до 3кг,но не съм сигурен,като не взимам риба и не питам за подробности.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

И аз не бях ходил на този язовир,но миналата седмица го посетих 2 пъти!Невероятен водоем!В момента каракудата взема като луда на дъно!Таксата както каза колегата Бутников е 10 лв.Каракудата,чаушана,костура,кефала влизат в таксата,можеш да вземеш колкото си хванеш!Също така можеш да вземеш и един шаран до 2 кг.,но да не е маломерен!Изобщо не се чуди,отивай и да пишеш какво си направил! :D
Аватар
technolog
новобранец
новобранец

Мнение от technolog »

Потвърждавам за Езерово и аз, излизат доволно каракудяците и язовира е много красив. :)
Да живее България!!!
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

Nasko86 написа:Здравейте колеги!Да споделя и аз.Вчера бях на язовира до с. Оризово, 6 лв. който е.От около 8 сутринта до около 18,резултата беше няколко слънчака и една каракуда около 800 гр. Бяхме разпънали 7 дънни и 2 въдици на плувка с различна стръв,но рибата така и не пожела да се храни.
Колега за щука хвърляхте ли? Ако не сте, имаше ли някой който лови щука? :)
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

dobrin_dinev написа:И аз не бях ходил на този язовир,но миналата седмица го посетих 2 пъти!Невероятен водоем!В момента каракудата взема като луда на дъно!Таксата както каза колегата Бутников е 10 лв.Каракудата,чаушана,костура,кефала влизат в таксата,можеш да вземеш колкото си хванеш!Също така можеш да вземеш и един шаран до 2 кг.,но да не е маломерен!Изобщо не се чуди,отивай и да пишеш какво си направил! :D
Да попитам освен изброените видове имали хищници-щука,бяла риба.Благодаря.
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Има бяла риба и сом! :) За щука не мога да ти кажа!Не съм се интересувал как стоят нещата за тях ако хванеш! :roll:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

dobrin_dinev написа:Има бяла риба и сом! :) За щука не мога да ти кажа!Не съм се интересувал как стоят нещата за тях ако хванеш! :roll:
Сом и бяла риба хване ли се,връщат се обратно незабавно след снимките,ако се правят такива !!!!! Не приемам извинения от сорта,а бе сложих го в живарника,после щях да го пускам.За 10 лв съм дал достатъчно риба да се вземе,и ако това е малко,не знам :lol: Мисля че десетина кила каракуда и едно шаранче до 2кг са достатъчни,да върнат на всеки дадените 10лв и с печалба,демек,отиват си и са на далавера,нали повечето това търсят :idea: :idea: :idea: Всеки които е съвестен е добре дошъл,лошо е когато някой ме направи на глупак и да го гепа :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

Който го гепят :lol: :lol: :lol: отива у залива на лунна разходка :mrgreen: :lol:
RadiМ
новобранец
новобранец

Мнение от RadiМ »

Това изявление е достатъчно да накара един нормално мислещ риболовец да пропусне твоя язовир.Нищо лично ама се издразних.Не всички са сметкаджии в тая пуста татковина.Ама това важи най вече за арендаторите май................
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

RadiМ написа:Това изявление е достатъчно да накара един нормално мислещ риболовец да пропусне твоя язовир.Нищо лично ама се издразних.Не всички са сметкаджии в тая пуста татковина.Ама това важи най вече за арендаторите май................
Колега,когато си вземеш язовир и вземат да ти идват рибари и да се разправяш с наглеци,тогава ще си говорим.Що се отнася до това че ще ми пропуснеш язовира,много ме притесни,направо няма да заспя тази вечер че няма да дойдеш :idea: :idea: :idea: Уважението трябва да е взаимно,обаче шибаняците са повече от нормалните роболовци,такива дето се съобразяват с правилата са малко,повечето са сметкаджий,както при риболовците,така и при арендаторите.Така че,тези глупости за нормално мислещите риболовци ги забрави,малко са :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”