Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
на този гиол ловят малки рибки за стръв.после с тях ходят на камчия и ловят малки сомчета и такаа.има и плевелна рибаKoFFeR написа:Здравейте колеги. Вчера пътувах към Обзор , ако не се лъжа между Обзор и Бяла, разклона за село Дюленово(ако не се лъжа така беше името) има малък язовир. Имаше към 4-5 коли , някой може ли да ми даде инфо за този язовир. Благодаря предварително.
Язовира му викат -Руднешкия или паткарника.Между Рудник и Бяла е.Плитък,тинясъл и обрасъл.Има каракудки/най-голямата е колкото кутре/ и говедарки.Сега е имало коли заради 1 май-хората са излезли на зелено иKoFFeR написа:Здравейте колеги. Вчера пътувах към Обзор , ако не се лъжа между Обзор и Бяла, разклона за село Дюленово(ако не се лъжа така беше името) има малък язовир. Имаше към 4-5 коли , някой може ли да ми даде инфо за този язовир. Благодаря предварително.

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Последно на николаевка големия каква е таксата колеги.
на николаевка таксата е 10лв.рибата не се плаща.
Благодаря Колега.
Дребна каракуда гол след гол язовира е целия в трева става само за плувка да си начешеш крастатаKoFFeR написа:Здравейте колеги. Вчера пътувах към Обзор , ако не се лъжа между Обзор и Бяла, разклона за село Дюленово(ако не се лъжа така беше името) има малък язовир. Имаше към 4-5 коли , някой може ли да ми даде инфо за този язовир. Благодаря предварително.

И поточно 3км след Рудник посока Бяла в дясноKoFFeR написа:Здравейте колеги. Вчера пътувах към Обзор , ако не се лъжа между Обзор и Бяла, разклона за село Дюленово(ако не се лъжа така беше името) има малък язовир. Имаше към 4-5 коли , някой може ли да ми даде инфо за този язовир. Благодаря предварително.
-
- новобранец
Колеги, как стои въпроса с риболова на яз.Левски?
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Накой ходил ли е на под-а?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- sardina
- научил се да хвърля
Вчера бях там и прекарах приятен ден. Имаше над 20 човека. За съжаление освен мен, само още 2-3 колеги си тръгнаха с риба. Както бях писал по-рано, шарана в момента не се храни активно и от големите риби кълве главно амур.jibira написа:Накой ходил ли е на под-а?
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- kolintodorov
- новобранец
Здравейте, колеги ето аз как прекарах моят излет(разочарование) на яз. Аврен!
В събота(05.05.12) в 17.00ч бяхме на язовира, на който за наше учудване имаше само 3 коли, 2 от които си тръгваха. След кратък разговор с тях разбрахме, че за цял ден са хванали много шаранчета, но всичките маломерни(300-600гр.). Застанахме на тяхното място с идеята, че е вече захранено, захранихме допълнително, разпънахме въдиците и зачакахме. Първият удар не закъсня около 20.00ч, шаранче около 1кг, което беше пуснато обратно във водата за да вика по-големите си събратя, които за жалост до 14.30ч на следващия ден не дойдоха. Та равносметката около 30бр. маломерни шаранчета около 500гр., хванати на царевица и торен червей и нищо по-сериозно. Риба във водоема има, но е твърде малка. Трябва да се изчака поне до догодина.
Моят съвет е НЕ ХОДЕТЕ да си губите времето, не си струва, а и таксата 20лв е твърде множко!
Това е от мен, айде наслука на всички!
В събота(05.05.12) в 17.00ч бяхме на язовира, на който за наше учудване имаше само 3 коли, 2 от които си тръгваха. След кратък разговор с тях разбрахме, че за цял ден са хванали много шаранчета, но всичките маломерни(300-600гр.). Застанахме на тяхното място с идеята, че е вече захранено, захранихме допълнително, разпънахме въдиците и зачакахме. Първият удар не закъсня около 20.00ч, шаранче около 1кг, което беше пуснато обратно във водата за да вика по-големите си събратя, които за жалост до 14.30ч на следващия ден не дойдоха. Та равносметката около 30бр. маломерни шаранчета около 500гр., хванати на царевица и торен червей и нищо по-сериозно. Риба във водоема има, но е твърде малка. Трябва да се изчака поне до догодина.
Моят съвет е НЕ ХОДЕТЕ да си губите времето, не си струва, а и таксата 20лв е твърде множко!
Това е от мен, айде наслука на всички!
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Лошото колега е, че до догодина ще са изловили сегашните (за Никул ден ) и пак ще излизат дребни риби.
- sardina
- научил се да хвърля
Да не би само няколко човека от форума да са били за риба. Надявах се повече хора да споделят какво става около Варна.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
[quote="kostadinov850"]Колеги, как стои въпроса с риболова на яз.Левски?[/q
По принцип трябваше да са го отворили на(01.05 така е всяка годинако не се лъжа)обаче,тази година рибата бола болна и сега я лекуват,та за това оште нее отворен.Иначе миналата година таксата беше 20лв.
По принцип трябваше да са го отворили на(01.05 така е всяка годинако не се лъжа)обаче,тази година рибата бола болна и сега я лекуват,та за това оште нее отворен.Иначе миналата година таксата беше 20лв.
На 4 и 5 класическо капо за нас на Звънец.Наоколо имаше само колеги от Добрич.Никой не извади риба с изключение на едно малко шаранче на сутринта.Добро впечатление ми направи ЧИСТОТАТА.Изглежда културата на хората малко се е вдигнала.Отдавам неслуката на пълнолунието тогава,а на всичкото отгоре разбрах после,че луната на 5 май била най-близо до земята-кой знай 'кво им е на рибите в главата
Но това са мои разсъждения,нали трябва да кажа нещо
Като цяло всичко си изядахме и изпихме и беше разкошно .Ето ви две-три снимки:

Като цяло всичко си изядахме и изпихме и беше разкошно .Ето ви две-три снимки:
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ