Колеги, как е на яз. ''Борика''?

Модератор: Кърцата

k_dimitrov33
новобранец
новобранец

Колеги, как е на яз. ''Борика''?

Мнение от k_dimitrov33 »

Здравейте! Моля за малко информация за язовир ''Борика'' . Има ли риба в момента? Каква е таксата и заплаща ли се уловената риба? Ако някой колега е ходил скоро нека сподели :)
stanislav_lukaev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Колеги, как е на яз. ''Борика''?

Мнение от stanislav_lukaev »

Преди седмица ходихме и резултатите не бяха кой знае колко добри. Излизат каракудки около шамарче на торен и някой шаранче около килото. На пръчка е 7 лв. като можеш да задържаш до 3кг шаран и 7 пъстърви, а каракудата е фрииии. Две поредни седмици ходим и рибата беше в плиткото, но сега не знам как ще е. Кълве предимно до обяд, като следобед сякаш рибата изчезва и не се влияе дори от храната и стрелбата на червей, царевица и пелети.Дано да съм бил полезен и наслука
k_dimitrov33
новобранец
новобранец

Мнение от k_dimitrov33 »

stanislav_lukaev написа:Преди седмица ходихме и резултатите не бяха кой знае колко добри. Излизат каракудки около шамарче на торен и някой шаранче около килото. На пръчка е 7 лв. като можеш да задържаш до 3кг шаран и 7 пъстърви, а каракудата е фрииии. Две поредни седмици ходим и рибата беше в плиткото, но сега не знам как ще е. Кълве предимно до обяд, като следобед сякаш рибата изчезва и не се влияе дори от храната и стрелбата на червей, царевица и пелети.Дано да съм бил полезен и наслука
Слави, благодаря за изчерпателния отговор. Нека слуката те спохожда винаги! :smt006
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

k_dimitrov33 написа:Здравейте! Моля за малко информация за язовир ''Борика'' . Има ли риба в момента? Каква е таксата и заплаща ли се уловената риба? Ако някой колега е ходил скоро нека сподели :)
Колега и аз ходих 2 седмици подред и беше много зле. Шаранчетата нямат кило според мен, ако ти се кисне цял ден за 1 пъстърва и няколко каракудки това е местото :lol:
Рибата винаги е на другия бряг
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”