Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Какво става?
- smok.1971
- научил се да хвърля
Какво става?
Колеги, вчера пуснах темичка "Часът на сома", която днес не мога да открия. Дали някой може да ме светне какво става.
Re: Какво става?
Става и почва да лази !
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Може и нея да си пуснал кът тази,дет не и е местото..smok.1971 написа:Колеги, вчера пуснах темичка "Часът на сома", която днес не мога да открия. Дали някой може да ме светне какво става.
- smok.1971
- научил се да хвърля
Сиромасите кЪт няма какво да кажат по-добре да мълчат.
Като не и е било мястото там значи е преместена, ама къде?
Аз се чудя дали пък не е изтрита, защото в момента май риболова е забранен. А от темата си личеше ясно, че този сом е бракониерски.
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пресевната където е хваната е разрешена ! По вероятно заради това ,че е било тъмно , но нека кажат модераторите на раздела ! Това за риболова през тъмната част на денонощието мисля ,че се обсъжда в момента !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
ОК. Извинявам се за упрека. 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- smok.1971
- научил се да хвърля
Не само, че пресевната е разрешена за риболов, ами даже брадчедите я цедят най-редовно, както и всички баластриери наоколо. Някой дали се пита защо е забранен нощния риболов. Просто защото контролните органи не могат да осъществяват ефективен контрол нощем и така им е по-лесно. Най-лесно обаче ще им е да забранят риболова въобще. Оппа. Ще загубят електорат.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Казал съм ти го точно...Това е раздел за Моят риболовен излет,а не Препоръки и Оплаквания.smok.1971 написа:Сиромасите кЪт няма какво да кажат по-добре да мълчат.
После да не търсиш и тая тема..
Щом не се вижда темата от никой,значи е премахната.
Ако си мислиш,че съм те засегнал по някакъв начин,може да ти се извиним публично!
- smok.1971
- научил се да хвърля
Гого, Гого. Не желая публичните ви извинения. Просто си мислех, че ако някой нещо е изтрил поне трябва да каже защо, а простолюдието да си вземем поука.
Колега, този сом комай си е чисто хванат по правилата. Пресевните около Стара Загора са целогодишно открити за риболов, справка сайта на ИАРА. - Шаново, Юлиево, Ягода (ако не се лъжа и около Дъбово е ОК за риболов).kesh написа:Аз се чудя дали пък не е изтрита, защото в момента май риболова е забранен. А от темата си личеше ясно, че този сом е бракониерски.
И още нещо, темата която колегата пусна ще предизивика пълен сеир през наближаващите почивни дни, и на пресевните ще е пълно с народ , като лайно с глисти

По-голям шаран от рибаря няма...
Абе за пореден път се доказва ,че модовете са жив ташак барабар с форум и боса ! 

Ми то за какво се ориг..а да прави мнения лиdogidog написа:Става и почва да лази !

Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Мда съгласен съм, доста отдавна споменах някъде тук, че форума се е превърнал в алъш вериш. Теми като тази на колегата за тлъстия сом, са достойни за уважение и дай боже повече такива да четем, отколкото "купувам-продавам" или там някакви си пролетни прочистванияdogidog написа:Абе за пореден път се доказва ,че модовете са жив ташак барабар с форум и боса !

По-голям шаран от рибаря няма...
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз да се намеся... имам опит и като администратор и модератор на доста форуми, и то в годините когато хората тепърваха се учеха да общуват чрез интернет.
Като админ, не можеш да обхванеш цялото съдържание и гласуваш доверие на по изявените членове на форума...даваш им права, и ела да видиш каква боза са сътворили докато те няма...мале мале!
Като видят малко повече права и започват да щтракат на бутоните! Ама така е... дай на мишката права и виж за какво иде реч!
Не се сърдете на админа....просто някой мод го е разтресло.... демек се е почуствал по християнин и от папата... типично по български!!!
Като админ, не можеш да обхванеш цялото съдържание и гласуваш доверие на по изявените членове на форума...даваш им права, и ела да видиш каква боза са сътворили докато те няма...мале мале!
Като видят малко повече права и започват да щтракат на бутоните! Ама така е... дай на мишката права и виж за какво иде реч!
Не се сърдете на админа....просто някой мод го е разтресло.... демек се е почуствал по християнин и от папата... типично по български!!!