Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Вадят амури ама на косене.Вижте за какво става дума :
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... &start=165
- Menkata
- фен клуб-скобар
За съжаление си много прав.Плаче ми се от такива хора,но е пълно с местни които го практикуват,неговото съзнание не е в това да си направи кефа ами да си нахрани Г***ЗА.Не визирам останалите културни риболовци.Голям кеф хора "да сложиш ченгела с 0.60 и да се осакатява рибата"BIGVAS13 написа:Вадят амури ама на косене.Вижте за какво става дума :

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да ,за съжаление е така,писах няколко поста по на горе за това ,че го видях миналата година,сега продължава.Дано му послужи ако може нещо на Д-р НАЙДЕНОВ от репортажа на Марко Поло,то се виждат руските джипки ,шетат по язовира целогодишно ,знаят се и хората ,говорих с него миналата година,но.....
Всичко може,но не всеки го можe.

Батенце такъв тармък ще им ударя,че ще им се ебе майката ... СОМ ДА ХВАНАТ, ДА ГИ ВКАРА ДО КУЛАТА ДА ГИ ПРОСТИ БОГ И ДА ТРЪГНАТ ПО КАЛНИКА НАДОЛУ ДО СВИНАРНИКА И ТАМ ЛАЙНАТА ДА ИЗЯДАТ ... БОКЛУЦИТЕ ИМ ДОЛНИ !
Менка,какво да ти кажа...виж я путчицата с късите гащи и тоя до него ... и 2мата струват не повече от 10 лева ... да ядат,да ядат че гладни ,гладни са ... жалките подобия на хора ... цел живот слънчевки да вадят ! ... пари за стръв да нямат,пък за влакно да просят !
Един боклук преди време,прееба една река (Рубин) и викали(незнам дали така се казва) в село Сопот ... вадил съм Кефал по кило и отгоре,мрени по 300-400 грама ... кротужки по 100 грама ... и тоя боклук еба майката на реката,е ... с цената на живота ей го наскоро разбрах,че починал ...
Менка,какво да ти кажа...виж я путчицата с късите гащи и тоя до него ... и 2мата струват не повече от 10 лева ... да ядат,да ядат че гладни ,гладни са ... жалките подобия на хора ... цел живот слънчевки да вадят ! ... пари за стръв да нямат,пък за влакно да просят !
Един боклук преди време,прееба една река (Рубин) и викали(незнам дали така се казва) в село Сопот ... вадил съм Кефал по кило и отгоре,мрени по 300-400 грама ... кротужки по 100 грама ... и тоя боклук еба майката на реката,е ... с цената на живота ей го наскоро разбрах,че починал ...
Нещо разправят язовира прелял,наводнил къщи-по телевизора го разправят.Чакаме репортажи от мястото на събитието.Гледам и по Карлово яко дъждове,градушки...

Риболовци.
Това е едно микро до град Сопот , само глупости пишат тея журналисти . После от де паника се създава ??!!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Аз гледам телевизията и се чудя какъв Сопот бълнуват като то не валеше и дъжд в района.Да уточняват поне малко за кои яз.Сопот става дума.Ако нашия е прелял сега щях да мятам въдицата за някой амур от третия етажDimy написа:Това е едно микро до град Сопот , само глупости пишат тея журналисти . После от де паника се създава ??!!

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Бе глупости пишат само , сърбите имат един лаф " у бугарски вестник само дато верна "
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Te пишат,ама кой да прочете-гр.Сопот,в южна БългарияMenkata написа:Аз гледам телевизията и се чудя какъв Сопот бълнуват като то не валеше и дъжд в района.Да уточняват поне малко за кои яз.Сопот става дума.Ако нашия е прелял сега щях да мятам въдицата за някой амур от третия етажDimy написа:Това е едно микро до град Сопот , само глупости пишат тея журналисти . После от де паника се създава ??!!![]()
![]()
.Аиде да не прокобявам но нашия язовир е много добре подържан от напоителни системи лично се познавам с човека който отговоря.

То само един Асан ли има

Туй кат развален телефонlusienn написа:Нещо разправят язовира прелял,наводнил къщи-по телевизора го разправят.Чакаме репортажи от мястото на събитието.Гледам и по Карлово яко дъждове,градушки...

Аз там съм пораснал...
- Диканаров
- кандидат преподавател
Приятели, на 19.05 т.г. от 10 часа Гражданското сдружение за развитие на Голяма желязна организира поредното почистванена язовир Сопот. Каним всички, които обичат язовир Сопот да се включат! Тръгването на доброволците е от 09.часа от центъра на с. Г.желязна. Както миналата година язовирът е разделен на равни по дължина зони , които ще чистят по един- два младежи и по един-два възрастни членове на Сдружението. Боклукът ще се събере отново на площада на с. Голяма желязна на обяд и ще се почерпим. Миналата година той бе извозен от две бордови Шкоди. На всички, които пожелаят да се включат в почистването ще раздадем чували, за оборка около техните биваци. Ще се радвам да се видим до водата преди обяд на обявената дата. Поздрави от яз. Сопот. Диканаров
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти бат Веско,много полезна информация.Ако не ни мине котка път ,организирам нашата група и идваме,тъкмо и ще дадем вноската за зарибяването.Ще се чуем допълнително.Хем ще се видим,хем и ще свършим нещо полезно,риболова после,цяло лято,есен е пред нас 

Всичко може,но не всеки го можe.

Релакса беше на макс за групата ни въпреки дъжда в петък през нощта.Резултатът не беше никак лош; много уклей и то едър,1таранка към 6-700гр.,няколко платики по-едри и смадоци,уважили уклейките като стръв.Те тва е за този излет и дано колегите имат снимки за това събитие,че моите май се осветиха

Релакса беше пълен , както каза манастира хванахме няколко бели по точно 4 2 маломерни и 2 големи , малките ги пуснахаме ,аз изпуснах 2 и на манастира се откачи едната на 1м от кепа .
Иначе платика излизаше много маломерна и няколко по едри около 500-600гр след захранване с царевица и кюспе / под масичката на патичарника съм оставил около 15кг царевица и 6-7 кила кюспе за следващите колеги
/
От към уклей богато
, чат пат някоя перка . Пробвах на умрял уклей пълнен с стиропор и имаше няколко удара , но 2 изпуснах като се закачиха някъде в дъното , а останалите бяха само чуквания.
Иначе платика излизаше много маломерна и няколко по едри около 500-600гр след захранване с царевица и кюспе / под масичката на патичарника съм оставил около 15кг царевица и 6-7 кила кюспе за следващите колеги

От към уклей богато

- Прикачени файлове
-
- 156136_3028849886514_1420832406_32133389_1980327954_n.jpg (37.63 KiB) Преглеждано 789 пъти
-
- 150125_3028843726360_1420832406_32133369_1838304926_n.jpg (29.26 KiB) Преглеждано 789 пъти
-
- 149346_3028857366701_1420832406_32133418_2011781874_n.jpg (82.33 KiB) Преглеждано 789 пъти
Последно промяна от Dimy на Нед Май 13, 2012 9:47 pm, променено общо 2 пъти.
още малко снимки

п.с. иначе местните и разкават играта на рибата , ходят с по 3 цапала на човек за риба и кофа, едните наглеци чак застанаха до нас да си го хвърлят , Манастира ги е снимал . Аз и казах да изчезват ма вобще се едно нищо

п.с. иначе местните и разкават играта на рибата , ходят с по 3 цапала на човек за риба и кофа, едните наглеци чак застанаха до нас да си го хвърлят , Манастира ги е снимал . Аз и казах да изчезват ма вобще се едно нищо
Е тоя Дими зе че се научи и да снима и да показва.Браво само така имаш отличен 6 .Ако не са ви осветени лентите на всички,може още малко за цвят 

Риболовци.