Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
delgrigorov
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от delgrigorov »

Вчера посетих едно малко водоемче до село Калиманци.
Говорих с арендатора и той ми каза за условията, които са 10 лв такса и за тях получавате до 3 кг риба от тип Шаран, Сулка или Сом. Каракудата и раците били безплатни. Каза ми, че масовите шаранчета били 1-1,5 кг, но имало и едри бройки, както и сомове по 6 кг., колко е вярно не знам.
Въпроса ми е някой ходил ли е там, има ли риба, чиста ли е?
ivan ivanov ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan ivanov ivanov »

melenko написа:
kostadinov850 написа:Колеги, как стои въпроса с риболова на яз.Левски?[/q
По принцип трябваше да са го отворили на(01.05 така е всяка годинако не се лъжа)обаче,тази година рибата бола болна и сега я лекуват,та за това оште нее отворен.Иначе миналата година таксата беше 20лв.
тя със сигурност няма да се смени таксата,но има малка вероятност да се открие ,дори и след края на забраната.говорил съм лично с охраната,може би и по-късно,вследствие на зарибяването с по-дребни риби.оттам нататък-всичко зависи от шефа.
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

Колеги някой да знае за Овчага нещо, гледам има един язовир между Блъсково и Овчага това ли е водоема или има друг някъде ;)
Също така да попитам и за язовира между Блъсково и Храброво повече информация ако може някой да ми даде, благодаря предварително колеги и наслука :drinkers:
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

bad_santa написа:Колеги някой да знае за Овчага нещо, гледам има един язовир между Блъсково и Овчага това ли е водоема или има друг някъде ;)
Също така да попитам и за язовира между Блъсково и Храброво повече информация ако може някой да ми даде, благодаря предварително колеги и наслука :drinkers:
Колега язовира между Храброво и Блъсково той е на напоителни системи и пускат само ако имаш белешка от шефа на напоителни системи, а за язовира в овчага те са две по скоро като развъдничета те са малко след село Овчага в ляво се падат, там условията миналата година бяха 10 лв 3 прачки до 2 кила шаран,амур или толупчета безплатно от там нагоре се плаща на приемливи цени дарйи сащо и големи каракуди от порядака на кило и нагоре надявам се да съм ти бил полезен с инфото.
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

zazec написа:
bad_santa написа:Колеги някой да знае за Овчага нещо, гледам има един язовир между Блъсково и Овчага това ли е водоема или има друг някъде ;)
Колега язовира между Храброво и Блъсково той е на напоителни системи и пускат само ако имаш белешка от шефа на напоителни системи, а за язовира в овчага те са две по скоро като развъдничета те са малко след село Овчага в ляво се падат, там условията миналата година бяха 10 лв 3 прачки до 2 кила шаран,амур или толупчета безплатно от там нагоре се плаща на приемливи цени дарйи сащо и големи каракуди от порядака на кило и нагоре надявам се да съм ти бил полезен с инфото.
Благодаря ти колега за инфото ;) :drinkers:
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

Колеги някой знае ли нещо за Блъсково, заслужава ли си да се ходи до там ;)
И имам още един въпрос (май ставам нахален :D) в лошо време може ли да се влезе на Киселово или да чакам да изсъхне, наслука колеги :drinkers:
Последно промяна от bad_santa на Сря Май 09, 2012 12:01 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Бих искал да коригирам колегата Zazec за водоема между Блъсково и Храброво или както други го знаем "Комарево". В момента водоема е в процес на смяна на право за арендоване, тъй-като е отдаден под аренда на един човек, но му е прекратен договора за да се даде на друг. Рибата ще бъде изтралена и бъдещия арендатор ще решава какво ще става там.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

Колеги някой знае ли нещо за този водоем и ако знае нека даде малко информация :)
Прикачени файлове
untitled.JPG
untitled.JPG (71.71 KiB) Преглеждано 992 пъти
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

sardina написа:Бих искал да коригирам колегата Zazec за водоема между Блъсково и Храброво или както други го знаем "Комарево". В момента водоема е в процес на смяна на право за арендоване, тъй-като е отдаден под аренда на един човек, но му е прекратен договора за да се даде на друг. Рибата ще бъде изтралена и бъдещия арендатор ще решава какво ще става там.
Благодаря колега незнаех че има промени там
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

bad_santa написа:Колеги някой знае ли нещо за Блъсково, заслужава ли си да се ходи до там ;)
И имам още един въпрос (май ставам нахален :D) в лошо време може ли да се влезе на Киселово или да чакам да изсъхне, наслука колеги :drinkers:
Ако говориш за Блъсково големия ще го пуснат след около месец зарибен е заслужава си да се отиде рибите са от 5 кила нагоре и по рядко около 3 кила, а за Киселово преди 3 седмици ходихме там след като вечерта беше валяло много и можахме да влезем наслука колеги !!!
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

zazec написа:
bad_santa написа:Колеги някой знае ли нещо за Блъсково, заслужава ли си да се ходи до там ;)
Ако говориш за Блъсково големия ще го пуснат след около месец зарибен е заслужава си да се отиде рибите са от 5 кила нагоре и по рядко около 3 кила, а за Киселово преди 3 седмици ходихме там след като вечерта беше валяло много и можахме да влезем наслука колеги !!!
Благодаря колега zazec :) но нищо не каза за язовира от снимката или не знаеш нищо :)
elmaniqk
новобранец
новобранец

Мнение от elmaniqk »

а как е пътя до големия язовир на Блъсково колеги
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s_toshkov »

Колеги да попитам за Киселово - само дребна таранка ли кълве , шанс за нещо по -различно ?

На плувка или на дъно е по-успешен риболова там?Някакви специални монтажи?

Пътят до там как е , мога ли да стигна до водоема с рено лагуна ?От къде се отбива за този водоем?

Ако отида събота или неделя има ли шанс да не си намеря място ?

Извинявам се за многото въпроси, просто никога не съм посещавал този водоем.

Благодаря
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

elmaniqk написа:а как е пътя до големия язовир на Блъсково колеги
като е сухо е добре но и при много дъж пак сме излизали от там,като цчло е добър.
Аватар
BACHI
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BACHI »

zazec написа:
Днес бях там . Не се знае дали ще го пускат тая година, но най вероятно ДА , защото правеха навеси !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”