Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мнение за двигател Selva
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Re: Мнение за двигател Selva

По-вкусен ама... друг да плаща сметките, че инъче ще ти стане доста горчивТодор Василев написа:Това дето го написах е принципна схема
не е конкрето към някого
Ако един двигател не пали (или има някъкъв друг проблем) то това значи че нещо не е тамън а не че е скапан по дефолд
А типовия е по здравословен ама белия е по вкусен
Всеки има предпочитания и преоритети .

-
- новобранец
MARLIN написа: По-вкусен ама... друг да плаща сметките, че инъче ще ти стане доста горчив .
Е това не го разбрах.
Не си внимавал
Сравнението ти беше ''типив хляб'' нарече ( Toyota, Lexus) A Mercedes ''бял хляб''. Ставаше въпос за сметките по подржката и кое е по-здраво Japan или Germani. Аз залагам на първите, че с вторите изядох големи сопи. Японеца до сега в нищо не ме е разочаровал. Двигатели, коли,мотори, джетове, техника , аудио-видео , фотоапарати, риб. макари ,пръчки и какво не... Това имах впредвид. A Selva, че била 1:1 с Yamaha, както казват някой може... ама са в заблуда. Поне това, което аз имах при 2Т не бих казал
До колкото знам Yamaha са купили дял от Selva и някой 4Т модели са единтични с Yamaha, но и пък цената на Selva e по-ниска, защо ли като качеството уж е едно и също..

-
- новобранец
Това го разбрах . Другото , за"" плащането"" ми прозвуча малко ,,,,, както и да еMARLIN написа:Не си внимавалСравнението ти беше ''типив хляб'' нарече ( Toyota, Lexus) A Mercedes ''бял хляб''. Ставаше въпос за сметките по подржката и кое е по-здраво Japan или Germani. Аз залагам на първите, че с вторите изядох големи сопи. Японеца до сега в нищо не ме е разочаровал. Двигатели, коли,мотори, джетове, техника , аудио-видео , фотоапарати, риб. макари ,пръчки и какво не... Това имах впредвид. A Selva, че била 1:1 с Yamaha, както казват някой може... ама са в заблуда. Поне това, което аз имах при 2Т не бих казал
До колкото знам Yamaha са купили дял от Selva и някой 4Т модели са единтични с Yamaha, но и пък цената на Selva e по-ниска, защо ли като качеството уж е едно и също..

Друга е истината , че плащаш куп пари и ставаш абонат
Ама ако наистина разбираш от ново поколение коли, имал или подържал, отдавна щеше да ме разбереш.. Не всичко което блести е злато
Дай мнение за Селва ако имаш.. карал , ремонтирал ...

-
- новобранец
Всичките возила които имам са произведени 90-те и по раноMARLIN написа:Друга е истината , че плащаш куп пари и ставаш абонатАма ако наистина разбираш от ново поколение коли, имал или подържал, отдавна щеше да ме разбереш.. Не всичко което блести е злато
Дай мнение за Селва ако имаш.. карал , ремонтирал ...

Eх, майсторе... майсторе....
Много полезен беше . Пиши от къде си да знаем..

Аз също имам Селва-лодка 3,2м +Селва двигател 8к.с.4т.За 6 години ползване-НИКАКВИ,ама никакви проблеми,лесно пали,много тих и икономичен! И лодката и двигателя са закупени нови през 2006