Мнение за двигател Selva

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Тодор Василев
новобранец
новобранец

Re: Мнение за двигател Selva

Мнение от Тодор Василев »

:P Това дето го написах е принципна схема :wink: не е конкрето към някого :wink: Ако един двигател не пали (или има някъкъв друг проблем) то това значи че нещо не е тамън а не че е скапан по дефолд :wink: А типовия е по здравословен ама белия е по вкусен :lol: Всеки има предпочитания и преоритети .
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Тодор Василев написа::P Това дето го написах е принципна схема :wink: не е конкрето към някого :wink: Ако един двигател не пали (или има някъкъв друг проблем) то това значи че нещо не е тамън а не че е скапан по дефолд :wink: А типовия е по здравословен ама белия е по вкусен :lol: Всеки има предпочитания и преоритети .
По-вкусен ама... друг да плаща сметките, че инъче ще ти стане доста горчив :lol: Питах за тази Selva 7,5 к. 4Т. на наш колега дали е доволен от нея. Каза нямал проблеми до сега от два сезона , но еднствен случай на 4-5000 оборота е имало някъкво прекъсване в работата на двигателя след, което при отнемане леко на газта мотора сам е изгаснал. Нямаше обяснение защо, търсели са причина при оглед всичко му е било наред , но оттогава не е имал проблеми доволен е най-вече икономичен .
Тодор Василев
новобранец
новобранец

MARLIN написа: По-вкусен ама... друг да плаща сметките, че инъче ще ти стане доста горчив .

Е това не го разбрах.
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Не си внимавал :) Сравнението ти беше ''типив хляб'' нарече ( Toyota, Lexus) A Mercedes ''бял хляб''. Ставаше въпос за сметките по подржката и кое е по-здраво Japan или Germani. Аз залагам на първите, че с вторите изядох големи сопи. Японеца до сега в нищо не ме е разочаровал. Двигатели, коли,мотори, джетове, техника , аудио-видео , фотоапарати, риб. макари ,пръчки и какво не... Това имах впредвид. A Selva, че била 1:1 с Yamaha, както казват някой може... ама са в заблуда. Поне това, което аз имах при 2Т не бих казал :smt009 До колкото знам Yamaha са купили дял от Selva и някой 4Т модели са единтични с Yamaha, но и пък цената на Selva e по-ниска, защо ли като качеството уж е едно и също..
Тодор Василев
новобранец
новобранец

MARLIN написа:Не си внимавал :) Сравнението ти беше ''типив хляб'' нарече ( Toyota, Lexus) A Mercedes ''бял хляб''. Ставаше въпос за сметките по подржката и кое е по-здраво Japan или Germani. Аз залагам на първите, че с вторите изядох големи сопи. Японеца до сега в нищо не ме е разочаровал. Двигатели, коли,мотори, джетове, техника , аудио-видео , фотоапарати, риб. макари ,пръчки и какво не... Това имах впредвид. A Selva, че била 1:1 с Yamaha, както казват някой може... ама са в заблуда. Поне това, което аз имах при 2Т не бих казал :smt009 До колкото знам Yamaha са купили дял от Selva и някой 4Т модели са единтични с Yamaha, но и пък цената на Selva e по-ниска, защо ли като качеството уж е едно и също..
Това го разбрах . Другото , за"" плащането"" ми прозвуча малко ,,,,, както и да е :roll: А за Немските и Японските изконата истина е че каквото плащаш такова получаваш :wink:
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Друга е истината , че плащаш куп пари и ставаш абонат :wink: Ама ако наистина разбираш от ново поколение коли, имал или подържал, отдавна щеше да ме разбереш.. Не всичко което блести е злато :wink: Дай мнение за Селва ако имаш.. карал , ремонтирал ...
Тодор Василев
новобранец
новобранец

MARLIN написа:Друга е истината , че плащаш куп пари и ставаш абонат :wink: Ама ако наистина разбираш от ново поколение коли, имал или подържал, отдавна щеше да ме разбереш.. Не всичко което блести е злато :wink: Дай мнение за Селва ако имаш.. карал , ремонтирал ...
Всичките возила които имам са произведени 90-те и по рано :lol: всичките са направени по мои тертип и според целта за която се използват :wink: Мнението ми за селвата е че АКО ИМА НЕКВИ ПРОБЛЕМИ ТЕ СА ПОРОДЕНИ ОТ НЕИЗПРАВНОСТ ИЛИ ОТ НЕПРАВИЛНО ПОЛЗВАНЕ :idea: Това важи за почти всичко ( изключае ментетата )
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Eх, майсторе... майсторе.... :) Много полезен беше . Пиши от къде си да знаем..
vladeka
новобранец
новобранец

Мнение от vladeka »

Аз също имам Селва-лодка 3,2м +Селва двигател 8к.с.4т.За 6 години ползване-НИКАКВИ,ама никакви проблеми,лесно пали,много тих и икономичен! И лодката и двигателя са закупени нови през 2006
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”