Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Кузмич
- dreamer
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А Кърджалито ти го оставам на теб, той си е твой вилает.Don4o_62 написа:Браво бе Асене,от един гьол стана цял пътепис,имаш дарба за разказ и преразказ.Не знам ако идеш на Кърджали колко време ще четем
.

Бях спрял да си описвам излетите понеже има много неблагодарни и претинциозни колеги без никакво покритие

А и Локалски върши чудесна работа по въпроса.

Просто исках да покажа на младите колеги ,как трябва да си описват излетите си за да са правдоподобни реалистични и да се дава обща представа за обстановката за даден водоем.

- mladenski76
- новобранец
Вчера пак бях на Пранговския, отидохме рано със жената и дъщерята , да видим сутрешния риболов как е и ето резултата

Малката се бе отчаяла доста, но дойде време да направи и сефтето с една каракудка.

и се почна едно състезание м/у мен и нея което завърши с резултат 11 : 9 за нея. Към 13.00ч. Щерката сложи край на състезанието като заби тази бройка от 700гр.
Като общ резултат 20 каракуди и 1 шаран.

Сега се убедих, че вечерния риболов там дава повече шаран, явно понеже го хранят вечер и той избутва каракудата (поне така си мисля).
Та това беше от вчерашния риболов. Каракудата мина през мелачката с добавена половин кг. свинска кайма, подправки и станаха чудни кюфтенца.
Айде наздраве от мен.

Малката се бе отчаяла доста, но дойде време да направи и сефтето с една каракудка.

и се почна едно състезание м/у мен и нея което завърши с резултат 11 : 9 за нея. Към 13.00ч. Щерката сложи край на състезанието като заби тази бройка от 700гр.

Сега се убедих, че вечерния риболов там дава повече шаран, явно понеже го хранят вечер и той избутва каракудата (поне така си мисля).
Та това беше от вчерашния риболов. Каракудата мина през мелачката с добавена половин кг. свинска кайма, подправки и станаха чудни кюфтенца.
Айде наздраве от мен.

-
- ще става разбирач
Ти предполагаш,но не стоят точно така нещата!Направих 2 изллета,в два поредни уикенда.И резултатът не беше никак лош.Общо 14 шарана и още поне толкова изпуснати(странно защо се откачаха почти до греба).Вярно малки по около 1 кг,но правят кеф.Няколко малки сомчета и много каракуди.А каракудите на Сушица са прекрасни.За жалост от вътре са черни и не са най-вкусните на света,но пък са по 400-500 гр и правят страхотен кеф.Аз лично смятам скоро да не ходя там,тъй като условията наистина не са за всеки ден(10 лв на пръчка),но в язовира риба има определено.danailnedqlkov написа:Тъй като гледам, няма обособена тема за сушица реших да си изплача и аз мъката тук и да не се подвеждат повече хора да ходят там. Така търсихме си язовир с малко дръвчета и природа да идем да хапнем и пиинем и да направим един излет, тъй като има не всички бяха рибари трябваше да има подходяшто место. Така след малко търсене се реших за сушица тъй като има горичка и место за излет. Утивайки на язовира бях потресен от таксата 10 лв на пръчка, каквото хванеш си е за теб. Викам щом е 10 лв значи има мн риба няма начин и си платих само за една пръчка да пробвам ако се налага да пусна втора пак може да си доплатя. Така намерихме местото хврълихме въдиците няма никакъв удар един час, сменям стръвта царевица, червей, пружина дори нищо. Поразходих се да разпитам колегите как дали не съм аз единсвения който не хванал и дали не пропускам нещо. Имаше хора с по 6 въдици и валат. никой нищо не беше хванал. Над вечер валата беше сигурен и за мен и собсвеника минава да види какво е положението и ни попита дали сме хванали. Почна да разправя как пуснал един тон шаран между 1 и 1.5 кг (кеото според мен е около 700 рибета което за размерите на този язовир е нищо). Почна да ме лъже как един хванал 10 шарана по на долу ест не му вярвах тъй като бях да разгледам и да поразпитам. Предполагам прединия арендатор си е зел цялата риба и този се мъчи с 700 рибета да ссъбира по 10 лв такса на пръчка. Незнам за вас но бях длъжен да споделя това и мисля да не стъпя пак там
То риба има ама водата е повече.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ех разработихме поредния арендован гьол
Собствениците трябва да ни цилувак Краката вместо да ни зимат такса

Собствениците трябва да ни цилувак Краката вместо да ни зимат такса

- Don4o_62
- учете се от него
Още малко и ще хукнем кой накъдето види
,аз определено малко по далеч от тия платените
,тъкмо и згъваеми колелета направих на лодката и мога като куфар да си я дърпам
,даже и с мотора на транеца не се чувства разлика,голямо улеснение с тия колелета
само да вметна че ми излезнаха 4 лв. за винкела
,другото си го имах и сам си ги правих

само да вметна че ми излезнаха 4 лв. за винкела

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Вчера отскочих за 2-3 часа до Конушенския язовир.Заради силния вятър,който се опитваше да издуха оборудването ми из полето лових с два фидера.От 14 до 17 ч. дори не успях да седна на стола.Шаранчета от 500-600-700 гр. не даваха хранилката да падне на дъното.Малките лакомници лапаха кука №9 с три царевици на нея.Често сгъваха и двата върха едновременно.Засичах и по-кроткия седеше на стойката докато извадя другия.
Интензивен риболов с един по-едричък гол екземпляр към кило и половина.

Интензивен риболов с един по-едричък гол екземпляр към кило и половина.
Здравейте колеги,
чух, че на Брягово риболовните пишели актове!?
Не вярвам много, но знае ли човек.
Ще съм благодарен, ако някой знае нещо по въпроса?
Поздрави!
чух, че на Брягово риболовните пишели актове!?
Не вярвам много, но знае ли човек.
Ще съм благодарен, ако някой знае нещо по въпроса?
Поздрави!
-
- сериозен играч
По принцип това е единствения язовир,на който ти дават касова бележка!Така,че би трябвало да няма проблем!Единствения проблем е,че водата е страшно много и рибата не е активна!
Що се отнася до актове и глоби по принцип всяка година по време на забраната има изпищели колеги на Леново,Мечка и Тополово!И то май пишели актове на хора,които нямали риболовен билет!

Що се отнася до актове и глоби по принцип всяка година по време на забраната има изпищели колеги на Леново,Мечка и Тополово!И то май пишели актове на хора,които нямали риболовен билет!
вчера бях там,за 3ч хванах 10-12кг каракуда,платих си 8лв,но никой не е минавал на проверка от иара 

-
- сериозен играч
Колега това за Леново ли се отнася?lubo79 написа:вчера бях там,за 3ч хванах 10-12кг каракуда,платих си 8лв,но никой не е минавал на проверка от иара
-
- новобранец
Колеги някой ходил ли е на поповския или да е чул нещичко,дали тръгна шарана вече?
-
- кандидат преподавател
За Леново инфото е