Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Сгъваем каяк
Модератор: emo vasilev
- P-etkan
- ще става разбирач
Re: Сгъваем каяк
пробвах с няколко ръце акрилен латекс и после пак пропиваше вода, а го оставих да съхне доста време...седи и след около 10мин се вижда как започва на пропива и пуска. С хелмопрен не съм пробвал. Може да взема една кутия да пробвам. Ти ако си го правил - кажи за пропорция и дали става.

- P-etkan
- ще става разбирач
Привет,
...тази седмица съм ерген-закарах домочадието на "село" та да си по свърша и аз някоя и друга работа
Снощи след работа, разглеждам какво да направя по каяка и открих една лека пукнатина - явно фабрична - по корпуса от вътре:

...нуждаеше се от корекция, че после по-трудно ще стават такава корекции. Та изрязах парче от плата

и го фиксирах

доволен съм
Остана и малко време да сложа и външните укрепвания на корпуса:

Днес, ако не вали мисля да започна да слагам дъното. За сега съм много приятно изненадан от това, което се получава в процеса на работа

...тази седмица съм ерген-закарах домочадието на "село" та да си по свърша и аз някоя и друга работа

Снощи след работа, разглеждам какво да направя по каяка и открих една лека пукнатина - явно фабрична - по корпуса от вътре:
...нуждаеше се от корекция, че после по-трудно ще стават такава корекции. Та изрязах парче от плата
и го фиксирах
доволен съм

Остана и малко време да сложа и външните укрепвания на корпуса:
Днес, ако не вали мисля да започна да слагам дъното. За сега съм много приятно изненадан от това, което се получава в процеса на работа

- P-etkan
- ще става разбирач

Днес комисия в едноличен състав - Аз

На кратко

...дъното е готово. Не е така, както исках, защото нямам достатъчно материал, но ще го снаждам някак

- antivik
- кандидат преподавател
Да не забравиш при пускане на вода да извършиш те тази процедура, пускам цялото филмче /нема кога да го цепя на части/.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/TlMRe ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/TlMRe ... 3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/TlMRe ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/TlMRe ... 3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- P-etkan
- ще става разбирач
Днес проекта продължи по план
. Свършеното вчера по залепване на първата част от дъното беше добре
станало перфектно
. Залепих местата, където се съединява дъното с другите парчета и след това парчетата до хоризонталното сечение. До утре да съхне и утре, ако има време, ще слагам външните летви, служещи за укрепване и кил
.
...днес без фото...
това няма как да го пропусна
, само може да подменя някой елементи
бирата нещо не ми върви
, ще търся заместител, какво да се преви....

...днес без фото...
ааааааа,antivik написа:... при пускане на вода да извършиш те тази процедура...

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Действай, че не остана време до откриването 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- pezz
- вече хвърля и на тежко

Много добре става колега,кефи ме.
Пожелавам ти успех.
и не се учудвай,когато те гледат странно по язовирите...
Нормално е
УСПЕХ...
ЗА ДОБРИЯ ШОФЬОР ЛОША КОЛА НЯМА
- P-etkan
- ще става разбирач
...мисля до края на седмицата да завърша каякаpezz написа:![]()
![]()
![]()
Пожелавам ти успех.
Нормално е
УСПЕХ...

Мерси за положителния пост

- antivik
- кандидат преподавател
Точно на опаки, трябва да си горд, че си направил нещо де те не могат или не им се захваща. Па и друго си е да си знаеш всички тънкости на направеното от тебP-etkan написа:...мисля до края на седмицата да завърша каякаpezz написа:![]()
![]()
![]()
Пожелавам ти успех.
Нормално е
УСПЕХ..., но не съм сигурен дали ще имам време.
Мерси за положителния постА иначе не робувам на марки и т.н по отношение на оборудване и т.н
те и сега ме гледат странно по язовирите
- свикнал съм
![]()

- P-etkan
- ще става разбирач
antivik написа:...трябва да си горд, че си направил нещо де те не могат или не им се захваща. Па и друго си е да си знаеш всички тънкости на направеното от теб.

- ivalpetkov
- разбира нещата
Мислех че вече си го пуснал и полудях като видях че имаш нов пост.Нямам търпение да видя дали ще стане и ще работи вътре във водата.Не се притеснявай от погледите на останалите хора по язовирите.Лудите глави дърпат света напред.Желая ти успех.
Ти си един съвременен Икар....

Ти си един съвременен Икар....

- antivik
- кандидат преподавател
Бе дай да не е Икар, че края му не е дип за завиждане, но един Крузо или Колумб
.

- P-etkan
- ще става разбирач

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще спре бре, как няма да спре
Измислил ли си му име на парахода?

Измислил ли си му име на парахода?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.