Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Мерси Кире.Да са живи и здрави и твойте деца.Наздраве на пиячите 

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Наздраве,и за децата и за пиячите
Също и за по-малко употребяващите,но все пак леко графоманстващи в тази Камико-Наша тема за прехода
Снощи в пълно съзнание,макар и повлияно от алкохола,нарочно само четох в този форум-позволих си само писмено да отговоря на две лични съобщения.Празнувах самостоятелно,тук няма да уточнявам кой точно празник,не дай си боже да накърня някакви политически чувства /нали тук с политиката само се бъзикаме и пълзим през прехода независимо от нея/.Сега се прибрах от "конференцията",че много нанагорно ми дойдоха майтапите там,в смисъл,че ме заболяха коремните мускули от смях с онези образи.Допивам си пред лап-топа,съпругата гледа филм по сателита -нещо битово-криминално драматично по Planeta RTR .Навън вали дъжд,добре,че поне не е студено.Утре смятам да го ударя като "на уволнение"-пригласил съм си спортни дрешки за петъка,надявам се и на по-малко работа ,та с настроение вечерта да направя едно лекинко "аху-иху"в любимата кръчма изцяло в служба на себе си
Желая ви безпроблемно приключване на тревожната пролет,вкл.и на "забраната",както и да продължите да пишете тук,вярвайте,има смисъл 

Мараба Старши-така казвам от уважение на по голям от мене,иначе си същия Българин като мене-нищо по значимо.Та мене ме има и на снимка-тебе те нема,та в тоя смисъл съм повече от тебе пред публиката
Изобщо не знам с кой си пиша
Незнам имаш ли деца
Но днес мойто има рожден ден и незнам как се черпи виртуално
Но като колега те черпя с наздраве и със здраве в темата. 

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Vid написа:... тичането на нашите години... може да ни докара даже инфаркт...
Баси , да ви ожали човек направоGODzillata написа:... щот ме е шубе от инфаркт...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
Да,
На времето и аз го изкарах този пубертет, за който споменава Павел Иванов, много е силен - направо си е разтърсващ
!
Инфарктите, за щастие идват/ при който се падне/ по-късно.
В този период се връща "второто дихание" за пиене, секс и всякакво друго нерегламентирано служене на себе си.
Единствено, трябва да си опазиш семейството, щото после махмурлука е чудовищен.
Аз, за моя голяма радост - успях
!!!
Сега вече, на доста по-късни години, ако си позволя тази вихрушка от ежедневно здраво пиене, секс /доколкото можех тогава
/ и много работа - инфаркта ми е сигурен!
Ама вече много се пазя - от всичко, но по малко
!
Да не вземе прехода да свърши, нали
!
На времето и аз го изкарах този пубертет, за който споменава Павел Иванов, много е силен - направо си е разтърсващ

Инфарктите, за щастие идват/ при който се падне/ по-късно.
В този период се връща "второто дихание" за пиене, секс и всякакво друго нерегламентирано служене на себе си.
Единствено, трябва да си опазиш семейството, щото после махмурлука е чудовищен.
Аз, за моя голяма радост - успях

Сега вече, на доста по-късни години, ако си позволя тази вихрушка от ежедневно здраво пиене, секс /доколкото можех тогава

Ама вече много се пазя - от всичко, но по малко

Да не вземе прехода да свърши, нали

Е па така казва и комшията.По малък е с година от мен.Обаче е като часовник,иначе разправя че от всичко по малко може,важното е да не се прекалява.Та Кире същия комшия има такова кученце,къде търсиш-няма и 2 педи,има и малко на 4 месеца.Утре ще го снимам като го изведе и ще питам за теб откъде.Иначе бях в парка и кучета 100 породи разхождат.Ходих до края пак на вечерна разходка да хванем залеза.Навъртех пак 4 км.Проверих и за гъби,още няма,а от ромите са си пуснали 3 крави да пасят и гледам вимето яко надуто,ще има от три крави към 90 л млеко.Бре тия роми не са балъци да живеят до парка и да не гледат стока.Не ми харесва че има и крадци,на дърва-режат ги на нивото на кръста-но това е близо до техните територии и ще им е грозно.Като цяло народа яко спортува до тъмно.Явно след работа ходят да търчат за здраве,карат и колела.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Люс,няма ме на снимка не само тук,пък и във форума един колега-голем пич от Кърджалийските колеги ме беше нащракал на живо,отблизо,ама си изтри репортажа.Писал съм в разни рибарски теми,че нямам афинитет към фотографчийството и освен това до момента се считам неспособен да направя такава процедура като качването на снимки от снимачен апарат или телефон не само на компютъра,но и от него тук във форума.До голяма степен става въпрос и за технически мързел.В "Доживотна болест" съм писал,че имам син -вече е на 21 години и не го броя за дете,ама тва не ми пречи да се радвам на хорските деца
Реална личност съм,има вече доста колеги от форума,които са ме виждали в материалната ми форма
П.И.,знаеш ли кво става след 50-те години на мъжо,особено ако до това време нямаш сериозни хронични заболявания и наднормено тегло - не ВТОРИ,не ТРЕТИ,ами направо ЧЕТВЪРДИ /тук се наблята на "твърд"
/пубертет или по-точно казано Пи.котвърдостърчиотпред
В това и Чернобил има пръст,и ГМО-тата,и въобще прехода,а до голяма степен си е служба на себе си.
Специални благодарности на "наш дорогой товарищ Митев"-подсети ме за един филм,на който бях гледал само първата серия по една от руските телевизии.Днес следобяд,след като реших ,че след като го няма началника,ще служа само на себе си,изгледах по нета всичките четири серии и съм възхитен от актьорската игра,макар неговият сценарий да е паралел донякъде на "Рамбо.Първа кръв".За това,сега в къщи,след като си направих посещението на любимата кръчма,не гледам телевизия-пописвам си тук,сръбвам си заключителните МП и Айр.,след което ще решавам кръстословица и ще си препрочитам една от книжките на Фолсъм .
Навън пак вали дъжд,утре смятам да прее.а националната инициатива за чистене,щото нито аз,нито другите от моето семейство замърсяват улиците,междублоковите пространства,гората и водите,та ....утре от 08.00 до 15.00 ще съм по кафенета и други спокойни заведения.Моята България не е наред и живота в нея е спорен,но иначе е достатъчно чиста за моите скромни изисквания.Наздраве

П.И.,знаеш ли кво става след 50-те години на мъжо,особено ако до това време нямаш сериозни хронични заболявания и наднормено тегло - не ВТОРИ,не ТРЕТИ,ами направо ЧЕТВЪРДИ /тук се наблята на "твърд"

Специални благодарности на "наш дорогой товарищ Митев"-подсети ме за един филм,на който бях гледал само първата серия по една от руските телевизии.Днес следобяд,след като реших ,че след като го няма началника,ще служа само на себе си,изгледах по нета всичките четири серии и съм възхитен от актьорската игра,макар неговият сценарий да е паралел донякъде на "Рамбо.Първа кръв".За това,сега в къщи,след като си направих посещението на любимата кръчма,не гледам телевизия-пописвам си тук,сръбвам си заключителните МП и Айр.,след което ще решавам кръстословица и ще си препрочитам една от книжките на Фолсъм .
Навън пак вали дъжд,утре смятам да прее.а националната инициатива за чистене,щото нито аз,нито другите от моето семейство замърсяват улиците,междублоковите пространства,гората и водите,та ....утре от 08.00 до 15.00 ще съм по кафенета и други спокойни заведения.Моята България не е наред и живота в нея е спорен,но иначе е достатъчно чиста за моите скромни изисквания.Наздраве

Добре разбрах,че то откъде да знам кой е реален кой с 100 ника
Иначе търсих тука снимки на кучето къде го търси Кирето-Няма.Моя приятел комшията цел ден работи с компютри и ги мрази.Не иска да чува за развлечение с тях и форуми.Иначе е плувкар.Обаче има го Джак Ръсел-кучето на моя комшия къде почина на 55 г рибар
2 педи и половина е и търчи като шашаво.

Риболовци.
Е до тук правя преходи в парка.Тая е от днес след работа

Риболовци.
- Павел Иванов
Да де , ама я ги виж тия двамата ревльовци по-горе , единят на 40 , другият на 41г. , годинките им се натрупали на мамините та чак да ги ожалишG.Petkov написа:...В този период се връща "второто дихание" за ...

Има , нема след десет години ще дам отзивиINCUBUS написа:...П.И.,знаеш ли кво става след 50-те години на мъжо...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Аз специално много се радвам на снимките,щото в моите представи за София винаги първо възниква пушилката и тарапаната в центъра,като впечатления от последните ми ходения там са от през 2009-2010 г.Иначе София много я обичах,ама само докато бях студент там-в оня период / есента на 1981-лятото на 1987 /,там си ставаха най-здравите купони.Пък ти показваш некои природности,дето радват сърцето ми -без кучетата,нямам афинитет към тях,макар че има хора,които мразя повече,ама това е частен случай
П.И.,по-вероятно е ти да ми дойдеш в обхвата по-скоро,отколкото аз да дойда в София,ама няма да ти се размине с лиготии кат узакито
-четирсетгодишний ти организъм ще бъде подложен на целебното пречиствателно въздействие на "Мастика Пещера" и айран,като след терапията ще ти се отвори нова фантастична любов към спининга и въобще към риболова...Дерзайте,братя,сега виждам,че сме на 113-та страница,не ми харесва цифрата,та по-бързо да я преминем,още едно последно за тази вечер 

П.И.,по-вероятно е ти да ми дойдеш в обхвата по-скоро,отколкото аз да дойда в София,ама няма да ти се размине с лиготии кат узакито

- GODzillata
При мен по-скоро проблем са натрупаните килограми, застоялия начин на живот, цигарите-все инфарктни предпоставки.Павел Иванов написа: Да де , ама я ги виж тия двамата ревльовци по-горе , единят на 40 , другият на 41г. , годинките им се натрупали на мамините та чак да ги ожалиш![]()
![]()
Па и само как се пазят от таз проклетия инфаркта
![]()
...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ако става въпрос за този филмINCUBUS написа:....Специални благодарности на "наш дорогой товарищ Митев"-подсети ме за един филм,на който бях гледал само първата серия по една от руските телевизии.Днес следобяд,след като реших ,че след като го няма началника,ще служа само на себе си,изгледах по нета всичките четири серии и съм възхитен от актьорската игра,макар неговият сценарий да е паралел донякъде на "Рамбо.Първа кръв"......

А,ако проявиш интерес към историята на Втората световна война гледай "Шпион", излезна тази година,а това предполага различен поглед към събитията от онова време!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Пази се! Не хващай такива големи риби,че като нищо може да те"гътне"някой инфаркт!!!G.Petkov написа:........Ама вече много се пазя - от всичко, но по малко!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
Единствено през май и юни този град изглежда сравнително прилично и то защото зеленината скрива мизерията, боклуците и ужасното затрояване на "столицата" на България.INCUBUS написа:...щото в моите представи за София винаги първо възниква пушилката и тарапаната в центъра...
През останалото време се подтискам ежедневно от простотията, мърсотията, скитащите кучета, огромния брой психично болни, други несретници и просто цигани по улиците, дупките по тези улици и всичко останало, което ни отделя от цивилизования свят. Десетки други градове в страната са по-добре устроени, поддържани и уредени от София!
Но,
Темата е обявена вече за хедонистична и по ред - днес реших пак да се топна пак в топлия минерален басейни, ама взе че се заоблачи, прекапа дъждец и хайде за гъби.
Гъби малко, снимки в понеделник!
Като написах снимки,та се сетих за INCUBUS, който написа, че имал "технически мързел" да поства снимки, ама няма такъв да сваля всякакви филми, което си е висш пилотаж в ползването на компове,

Утре - на риболов, да видим доколко е прав Чируза, че на Панчарево "...рибата е повече от водата..."

Ама ни изостави и този съ-автор, няма го през последните 50-60 страници, а ?
А той подари на темата ефирния образ на В-12 или 22, цифрата вече не помня, но образа остана завинаги в мечтите ми