яз. до село Александрово-Ловешко

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
LARY
новобранец
новобранец

яз. до село Александрово-Ловешко

Мнение от LARY »

Приятно съм изенадан от този водоем .Аз го посетих за първи път това лято. Брегът е чудесен-равен ,полянка. Има доста видове риба-уклей,костур,попчета :o ,раци......и най-вече вездесъщата каракуда.Това съм хващал аз, но казват и за доста други видове.За съжаление много тъпаци си оставят боклуците,но то къде ги няма :( .
niki.sredich
новобранец
новобранец

Мнение от niki.sredich »

Да найстина , язовира е прекрасен :!: Мойто село е Александрово,в детството си съм прекарал много дни в риболов там.Преди 3 дни бях там за риба и приятно се изненадах,че вече има и щука :lol: :o :rolleyes: Река Осъм е също пълна с риба,но в момента е забранен риболова.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Аз дори съм постнал тема в раздел "Успешни излети" за там, но гледам, че никой не проявява интерес към този водоем. А как разбрахте, че има щуки ; пробвахте ли на по-голямо рибе или случайно. Щото и на мен много ми се късат поводите, но не съм убеден, че са щуки. По-скоро са раци! :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
niki.sredich
новобранец
новобранец

Мнение от niki.sredich »

Преди около 7дни бях за риба там на стената.От дясната ми страна имаше двама рибари,който хванаха щука около 1кг.Те хвърляха на рибе за костур.
Аватар
LARY
новобранец
новобранец

Мнение от LARY »

това,че никой не проявява интерес -не е толкова лошо. ще има повече място за нас :D
niki.sredich
новобранец
новобранец

Мнение от niki.sredich »

Вярно е :roll: Бракониерите също четът форума :?: :?: :?: Повече няма да давам информация :twisted:
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

само да предпазя всички колеги, които ще нощуват там.
Има една групичка роми от селото, които задигат въдиците през ноща, така че внимавайте много...
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

LARY написа:това,че никой не проявява интерес -не е толкова лошо. ще има повече място за нас :D
Прав си Лари и аз мисля,че е добре дето няма много рибари (бракониери). Винаги има място, където да застанеш. А що се отнася до ромите аз имам "пазач-ка" и разчитам на нея. Между другото никога не ми е бутало нощем на този водоем. А щуките ще ги пробвам при следващият ми излет там!!! :wink: Изображение
Аватар
LARY
новобранец
новобранец

Мнение от LARY »

Успех,Гого ! ако се стопли втората половина на септември-и аз ще дойда.направи ми впечатление,че каракудите там идват на пасажи и то повече по обяд.висиш час-два,после не можеш да смогнеш да вадиш(ако си с 2-3 пръчки). после пак малко тишина......аз ловя на плувка
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Щом ловиш на плувка,значи си на стената. Иначе брега е много полегат и няма достатъчно дълбочина. Преди ходех често на стената, но много се късат куки по камъните- на излет оставям не по-малко от 7-8 бр. Там съм хващал и 2 шарана- 2.500 и 3.500 за един ден, но това беше преди.... Но за щуките си заслужава да се попече човек на камъните и да му се изръби дъ-то. Ние ги ловим отстрани на дъно на пружина и стиропор> :D
Аватар
LARY
новобранец
новобранец

Мнение от LARY »

Напротив-по средата ходим,нищо че е плитко !Може да им харесва захранката :D
БЯГАЙ, РИБО, ЧЕ ИДА !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”