Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. до село Александрово-Ловешко
Модератор: sapuna
яз. до село Александрово-Ловешко
Приятно съм изенадан от този водоем .Аз го посетих за първи път това лято. Брегът е чудесен-равен ,полянка. Има доста видове риба-уклей,костур,попчета
,раци......и най-вече вездесъщата каракуда.Това съм хващал аз, но казват и за доста други видове.За съжаление много тъпаци си оставят боклуците,но то къде ги няма
.

-
- новобранец
Аз дори съм постнал тема в раздел "Успешни излети" за там, но гледам, че никой не проявява интерес към този водоем. А как разбрахте, че има щуки ; пробвахте ли на по-голямо рибе или случайно. Щото и на мен много ми се късат поводите, но не съм убеден, че са щуки. По-скоро са раци! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- новобранец
-
- новобранец
Прав си Лари и аз мисля,че е добре дето няма много рибари (бракониери). Винаги има място, където да застанеш. А що се отнася до ромите аз имам "пазач-ка" и разчитам на нея. Между другото никога не ми е бутало нощем на този водоем. А щуките ще ги пробвам при следващият ми излет там!!!LARY написа:това,че никой не проявява интерес -не е толкова лошо. ще има повече място за нас

"

Щом ловиш на плувка,значи си на стената. Иначе брега е много полегат и няма достатъчно дълбочина. Преди ходех често на стената, но много се късат куки по камъните- на излет оставям не по-малко от 7-8 бр. Там съм хващал и 2 шарана- 2.500 и 3.500 за един ден, но това беше преди.... Но за щуките си заслужава да се попече човек на камъните и да му се изръби дъ-то. Ние ги ловим отстрани на дъно на пружина и стиропор> 

"