Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Дайте малко инфо за гьола на Кацелово ?
kutinchev написа:Дайте малко инфо за гьола на Кацелово ?
Здравейте колеги,
ето малко инфо за рибарника в Кацелово
-работи събота и неделя
- 5лв.такса на човек
- има само шаран 1 -1,7кг
-цена на шарана 5лв,кг
- ако се купят над 5кг.,приспадат таксата
- уловения и не закупен шаран не се пуска обратно във водоема,има си обособено място за това
Рибарника се намира в края на селото,ако идвате от към Нисово минавате през Кацелово и на излизане от селото точно при табелата за край на населеното място завивате на дясно(около 150м).
Аз останах много доволен.
Стръв торен,повечко подхранка,на плувка
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Някои може ли да ми даде информация за язовира между Лом Черковна и Водица ?
Здрасти колега имаш ли номера на човека които държи рибарника? Мисля да отида утре но не знам от колко часа отваря.nikipeev написа:kutinchev написа:Дайте малко инфо за гьола на Кацелово ?
Здравейте колеги,
-работи събота и неделя
- 5лв.такса на човек
-цена на шарана 5лв,кг
- уловения и не закупен шаран не се пуска обратно във водоема,има си обособено място за това
Рибарника се намира в края на селото,ако идвате от към Нисово минавате през Кацелово и на излизане от селото точно при табелата за край на населеното място завивате на дясно(около 150м).
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Към 7-7:30 идва, днес бях там. Рибите си заслужават, големи са около 1,5-1,7 кг., но дават такъв напънflex написа:Здрасти колега имаш ли номера на човека които държи рибарника? Мисля да отида утре но не знам от колко часа отваря.nikipeev написа:kutinchev написа:Дайте малко инфо за гьола на Кацелово ?
Здравейте колеги,
-работи събота и неделя
- 5лв.такса на човек
-цена на шарана 5лв,кг

Входа 5 лева ли е или 5 лева на пръчка? 
едит: случайно някои да знае за пътя към Нисово - Кацелово .. един приятел ми каза, че бил затворен за ремонт и трябвало да се мине през червена вода.

едит: случайно някои да знае за пътя към Нисово - Кацелово .. един приятел ми каза, че бил затворен за ремонт и трябвало да се мине през червена вода.
Телефона на собственика на рибарника в Кацелово -0887747195 Илиан
5лв. вход,въдици колкото искаш,пътя през Нисово е отворен
5лв. вход,въдици колкото искаш,пътя през Нисово е отворен
Мерси колега 

Някой да знае нещо за мъртвата риба на Текето? Тези дни отново имаше умряла риба 

Above us only sky
Явно не е само там. За няколко дена посетих един друг язовир и там също имаше измрели таранки,явно нещо от размножителния период.lfc_boy написа:Някой да знае нещо за мъртвата риба на Текето? Тези дни отново имаше умряла риба
П.С Някой знае ли с точност кога се открива риболова,понеже чух различни дати...
По закон до момента можеш да си ловиш на 2-ри юни.ribarq92 написа:Явно не е само там. За няколко дена посетих един друг язовир и там също имаше измрели таранки,явно нещо от размножителния период.lfc_boy написа:Някой да знае нещо за мъртвата риба на Текето? Тези дни отново имаше умряла риба
П.С Някой знае ли с точност кога се открива риболова,понеже чух различни дати...

Мерси,че нали 3 дена по рано трябва да съм на Текетоkasabinho написа: По закон до момента можеш да си ловиш на 2-ри юни.

Само да не е измряла всичката риба до тогаваribarq92 написа:Мерси,че нали 3 дена по рано трябва да съм на Текетоkasabinho написа: По закон до момента можеш да си ловиш на 2-ри юни.

То там риба остана ли?